Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak paráda, moc ti to přeju. Hlavně ať je vše teď v pořádku.
Děkuju,uvidíme,snad nám pomůžou stejně tak jako tobě.Miminko si moc přejeme, a ani by nám nevadilo mít dvojčata, což je po umělém oplodnění běžné.
Mně je 27, ale manželovi už 38. Z prvního manželství ale syna má, tak asi bude problém ve mně:-(
Takto jsi na tom docela dobre s vekem.To myho pritele sestra tam take jezdi a ty je uz pres 30 a jejeimu manzelovi uz kolem 40.
Myslím, že můj věk není problém, ale mám strach z toho manželovýho…já bych klidně ještě počkala…no, uvidíme.
Hele na nic necekejte,ono to pokazde nejde tak rychle jak si kazdy mysli!Vsak to skousejte i normalni cestou. ![]()
Nečekáme a využíváme každé příležitosti:-) Podle ultrazvuku mám tento týden plodné dny, tak se snažíme:-) Vánoční dárek jako máte vy asi už nestihneme, ale tak bude třeba na příští vánocee:-)
No tak si ten plodny den vychytej a hned na to skocte!Jeste vsude pisou ze je vyborny uzivat kyselinu listovou.
To jsem taky slyšela. Já piju 3×denně zase nějaký kapky - bylinné - jmenuje se to Femigard.
A kdo ti je predepsal?o nich jsem nic neslysela,na co primo jsou?
mrkni na www.hemann.cz, kapky Femigard…doporučila mi to jedna paní jako doplněk stravy
Ahojky, tak jak jsi dneska dopadla?