sanus pardubice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Stará
20.12.11 21:51
ZANETKA HNV píše:
AHOJ HOLKY POTŘEBUJI PORADIT JA CHODIM DO SANUSU DO HRADCE KRALOVE MOC SE MI NELIBI PRISTU SESTER A DOKTORU CHTELA BYCH SE ZEPTAT JSLI TO NENI V PARDUBCICH LEPŠI BRALA SEM INJEKCE NA ZVEDŠENI VAJEČNIKU PPO KONTROLE MI DOKTOR NIC NEŘEK VŠE SEM Z NĚJ PAČILA A NAKONEC MI ŘEK ŽE MAM ZHUBNOUT A DO TI DOBY TAM NEMAM LIST CO VY NA TO
Běž jinam,Hradci jde úplně o něco jiného než o ženu snažilku, bohužel.Pardubice mohu jen doporučit, je tam skvělý přístu lékařů i sester!
  • Citovat
  • Upravit
1
18.4.12 19:31

Sanus???

Ahojky, taky přispěji, do Sanusu v Pce chodíme od r. 2007. 2× IVF, 9× neúspěšný Ket. Poslali mě pouze na genetiku (r.2008)a Imunologii- shoda partnerů, pokaždé mi nasadili krátký protokol. Na dotaz, zda nejsou možné jiné vyšetření mi řekli, že všechno mám a že to je v pořádku. Teď jsem se rozhodla do Brna - Fakultní nemocnice, hned mi provedli vyšetření průchodnosti vejcovodů (v Sanusu NE) teď jdu na Hematologii (ze SANUSU NE), Imunol. vyšetření provedli a zjistili, že mám zvýšenou imunitu na spermie (sice na hranici ale přece)((podle Sanusu je všechno v pořádku a hodnoty normální), manželovi udělali spermiogram, a platili jsme pouze 60,– Kč (2× poplatek). Doktorka v Brně mi řekla, že bysme ušetřili spoustu peněz jet hned k nim (což je pravda!!!)Do Brna to máme 135 km, ale protože to máme do Prahy stejně a v Brně se narodil 1. mimísek ze zkumavky, rozhodli jsme se tam. :hug: Po všech zkušenostech z Pardubického Sanusu, i když tam jsou všichni hodní, bych neváhala a okamžitě vybrala jiný CAR. Toť moje pětiletá zkušenost.. Mějte se fajn a všem přeji, aby se vytouženého děťátka dočkaly. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikola7
7.1.13 15:50

EKG

Ahojky všichni,
léčím se s neplodností už dva roky. Minulý rok v září jsem byla na punkci vajíček, dvakrát neúspěšné ICSI :,( Teď v lednu jdu znovu, ale zapomněla jsem se zeptat, jestli mám jít opět na EKG nebo stačí jen vyplnit tu žádost. Je mi trapný do Sanusu opět volat..Tak jestli prosímvás máte někdo zkušenosti a byly jste už na více pokusech mi kdyžtak dejte vědět.

Moc dík Niky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí