Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Něco kolem 370 Kč, je to docela velká lahvička, a dočetla jsem se, že je možné to brát i v začátku těhotenství pro udržení plodu. Kdybys chtěla, doma mám různé dopisy od těch, co to užívali, a reference na to…poslala bych ti to zítra mejlíkem.
Jasně, klidně, zítra to vezmu doma do práce a naskenuju ti to..písneš mi mejla? Nebo mi ho písni na denisa.holinka@seznam.cz
Najde se dušička co mi poradí.
Jsem vedena v SANUS PCE a rozhodly jsme se to opět zkusit.Po(2 letech)Ale manželovi se nějak nechce do PCE že se tam necítí dobře,že by jsme to zkusily v HK.Přemýšlela jsem že tam zkusím zavolat do HK a zeptat se na to.Ale při projíždění netu jsem narazila na kliniku ARLETA.Máte z ní někdo zkušenosti.Nebo mi poraďte jakou kliniku navštívit.Děkuji Jana
![]()
Ahoj Jano,muzu ti rict ze ja jezdim do Pc a jsem tam spokojena,moje znama jezdi do HK a uz take prechazi do Pc.Je hodne nazoru,ale ja bych jinam nesla,nemuzu si stezovat!!!
AHOJ HOLKY POTŘEBUJI PORADIT JA CHODIM DO SANUSU DO HRADCE KRALOVE MOC SE MI NELIBI PRISTU SESTER A DOKTORU CHTELA BYCH SE ZEPTAT JSLI TO NENI V PARDUBCICH LEPŠI BRALA SEM INJEKCE NA ZVEDŠENI VAJEČNIKU PPO KONTROLE MI DOKTOR NIC NEŘEK VŠE SEM Z NĚJ PAČILA A NAKONEC MI ŘEK ŽE MAM ZHUBNOUT A DO TI DOBY TAM NEMAM LIST CO VY NA TO
Ahojda žanet,tak to je hruza v tom HK,ja tam drive jezdila,ale ted jsem v Pardubicich a jsem tam moc sokojena a hlavne uplne jiny pristup!
to jsi k tobe dovolil tedy dost ![]()
DIK ZA RADU SEM MOC RADA ŽE MI NEGDO PORADIL ZAČNU NAT TI VAŽNE UVAŽOVAT PROSIM NĚJAKEJ KONTAKT NA SANUS PARDUBICE JA JSEM Z JIČINA ONO MNE TO VYJDE NA STEJNO MYSLIM TIM DALKU JA HLAVNĚ POTŘEBUJI JEDNAT JE MI 27 A ČAS LETI
MUŽU SE ZEPTAT JAK DALEKO STE DEKUJI
ja uz tam jezdim skoro 3 roky,a na potreti pokus jsem otehotnela a ted jsem v ocekavani!Tady je kontakt na Pardubice:464007700
AHOJ DEISI DIK ZA KONTAKT URČITE TAM ZAVOLM MUŽEŠ MI NAPSAT ČIM VŠIM SI PROŠLA A CO MNE ČEKA MIMOCHODEM TI MOOOC DRŽIM PALEČKY AT JE VŠE V POŘATKU MNOHO ŠTESTI ![]()
Dobrý večer milé snažily, tak si to tady pročítám, dovolím si i já napsat pár řádek.
O miminko se snažíme s partnerem už pět let, mě je 36 let, partnerovi 43 let, chápu, že některá z vás může říct věk skoro na prarodiče a ne rodiče, ale co se dá dělat prostě to tak je.
Po různých zdravotních komplikacích, jako byla cysta na vaječníku opakovaně, kde mi byl následně vaječník i odebrán jsme začali navštěvovat Sanus Pardubice. Přístup skvělý, jak sester, tak lékařů. Hormonální léčba se dá vydržet, není to nic příjemného, ale zase taková hrůza to také není. Píchání hormonů do bříška se dá rychle naučit,chce to jen cvik,jehličky jsou tak tenké, že to člověk skoro necítí, není se čeho bát!
Uzrálo mi 6 vajíček. Což byl na jeden vaječník dobrý výsledek, první pokus, ale bohužel nevyšel a mě se dostavila menstruace. Nevzdala jsem to, vajíčka si nechala zamrazit a za nedlouho jela na druhý pokus. V Pardubicích mi ale řekli, že zrovna v tu dobu nebude fungovat laboratoř a já mám možnost buď čekat další měsíc nebo jet do Hradce, bohužel jsem si vybrala Hradec. První co je zajímalo bylo, jestli mám v recepci zaplaceno, dohodnutá hodina zavedení vajíček pro ně nic neznamenala, tři hodiny zpoždění u nich žádný problém…, nikdo neznal důvod proč tomu tak je, až mnohem poději jsem se dozvěděla, že museli vzít přednostně paní, která měla nějaké velké problémy. Já jsem se po třech hodinách dočkala, zavedli mi dvě vajíčka a po dvou hodinách jsem jela domů. Po 14 dnech byl výsledek bohužel zase negativní. A aby toho nebylo málo ještě jsem se dozvěděla, že při rozmrazovaní zbývající vajíčka byly zničeny! V Hradci mě o tom vůbec nikdo neinformoval!!!!! Nepovažovali to prostě za nutné!!!! O to byl můj šok a zklamání větší, dlouho jsem se z toho nemohla vzpamatovat. Myslím, že v Pardubicích by se to nestalo. Nedočkavost se prostě nevyplácí! Dala jsem se trošku na alternativní cestu, člověk tomu musí věřit že se to povede a ne přivolávat komplikace…, klidně si přestavujte před spaním jak vozíte kočárek, nebo chováte své miminko a začnou se dít zázraky!!!! I já v to věřím a v příštím roce se zase chytám do Sanusu Pardubice… !
Bohužel taková poznámka nakonec, koukala jsem na ceník, podražili…, co by ale člověk pro svoje děťátko neudělal, že, milé snažily!
Myslete pozitivně, je doba adventu a dějí se zázraky, držím nám všem palce!
to je docela zajimave,vubec jsem o tom nevedela a kolik stoji?