Guajacuran - jak funguje na úzkosti

Anonymní
23.9.19 19:57

Guajacuran prosím rady

Zdravím, jaké máte zkušenosti s Guajacuranem? Jak účinkuje? Kolik stojí? Trpím strašnou sociální fobii a strašnýma úzkostma.. Když mám jít třeba do školy tak je to strašný horor.. :,( Předem moc děkuji za odpovědi. :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4256
23.9.19 19:58

Já si to vzala jen jednou. A bylo mi hůř než předtím. Cítila jsem se jak zfetovana a opila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
23.9.19 20:03

Mně ho doktor doporučuje na seklá záda nebo když mi nastydnul krk a já nepohnula hlavou. Vždy mi na to zakazuje řídit a i manžel tvrdil, jak budu „opilá“, ale se mnou to teda nic moc psychicky nedělá, ale svalové napětí to uvolňuje bezvadně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
23.9.19 20:03

Guajacuran je opravdu slaboučký, respektive ve velkých dávkách funuguje jako myorelaxant na zatuhlé svaly, ale v dávokvání na úzkost je na hranici placeba…

To co poteřbuješ je psychoterapie a případně možná skutečné léky s reálným účinkem - spíše z kategorie antidepresiv, než jen tlumicích léků.

Ale primární je psychoterapie.

Začni třeba tím, že si přečteš tuhle knížku a získáš nějaké základní povědoí o tom, jak úzkost funguje.

https://obchod.portal.cz/…ost-a-obavy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.19 20:07
@Anonymní píše:
Zdravím, jaké máte zkušenosti s Guajacuranem? Jak účinkuje? Trpím strašnou sociální fobii a strašnýma úzkostma.. Když mám jít třeba do školy tak je to strašný horor.. :,( Předem moc děkuji za odpovědi. :*
  • Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
23.9.19 20:15

Zadnou. Dostala jsem to na zatuhly krk, pry na noc a ze je to sfinstvo a nic extra teda. Myolastan je teda neco jineho.
Neumim si predstavit toto na psychicke problemy :?

• Citovat
  • Upravit
356
23.9.19 20:19

Vůbec žádný efekt, ale u každého působí jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
23.9.19 20:32

Ja som ho brala ešte počas vejšky. Bola som vtedy z toho všetkého tlaku, učenia, skúšok akosi nervózna, nesvoja, problémy so spánkom a pod. Už je to dávno ale tuším trochu zabralo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
23.9.19 20:42

Brala jsem v porodnici k dalším lekum na tvrdnuti bricha, kdyz mi zastavovali pripadny predcasny porod. No pak jsem si precetla, ze je vlastně na nervy a tak trochu mi sestry kecaly..kazdopadne mi to nic nedelalo. Vubec nic. Jen jsem fakt dobre spala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.19 20:43

Na Guajacuran jsem mela paradoxní reakci. Celá jsem se klepala, mela jsem vnitrni uzkost a malem jsem nemohla ani dychat. Byl to můj nejhorší stav v životě. Nastěstí mě v nemocnici nadopovali asi trema druhama léků, co to utlumily. Strašný to bylo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.19 20:57
@Anonymní píše:
Zdravím, jaké máte zkušenosti s Guajacuranem? Jak účinkuje? Kolik stojí? Trpím strašnou sociální fobii a strašnýma úzkostma.. Když mám jít třeba do školy tak je to strašný horor.. :,( Předem moc děkuji za odpovědi. :*

Jinak šla bych na to formou psychoterapie, treba i meditace nebo antidepresiv, když bude nejhůř, ale guajacuran bych neužívala.

• Citovat
  • Upravit
268
23.9.19 21:04

Já měla Guajacuran také kvůli uzkostem. Začala jsem trpět spankovou paralyzu a byla jsem tak vyděšená, že jsem nechodila spát a čekala jsem vždy až padnu únavou u televize. Dr. mi ho nasadila, aby se mi lépe usinalo. Pravda, že jsem pak byla po něm unavená a usnula jsem tím pádem dříve, ale psychicky mi moc nepomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
23.9.19 21:14

No ja si ho vzala jednou, pri uceni zaku.Byla jsem jak zfetovana, priste uz to zkouset nebudu. Jinak mi v lekarne rikali, ze je to dobry i na kasel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
23.9.19 21:19
@Elza56 píše:
Já měla Guajacuran také kvůli uzkostem. Začala jsem trpět spankovou paralyzu a byla jsem tak vyděšená, že jsem nechodila spát a čekala jsem vždy až padnu únavou u televize. Dr. mi ho nasadila, aby se mi lépe usinalo. Pravda, že jsem pak byla po něm unavená a usnula jsem tím pádem dříve, ale psychicky mi moc nepomohl.

Ahojky, na spánkovou paralýzu mě pomohl b- komplex, tak můžu doporučit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
24.9.19 14:16

@panenka87 Díky moc za doporučení. Mně nakonec pomohlo se tolik zapřáhnout, vzít si brigádu a další obor navíc, že jsem neměla čas se stresovat blbostmi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí