Kvasinková infekce možný přenos?

Anonymní
23.9.19 14:32

Kvasinkova infekce, přenos?

Zdravím, spím s klukem a ten spí ještě s jednou, je možné, když ona má kvasinky, že to on může přenést na mě?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101684
23.9.19 14:35

Samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.19 14:38

@j.a.n.i1 i když si ho ten dotyčný myl? Blbe téma, pouze mě to zajímá

• Citovat
  • Upravit
192
23.9.19 14:40

Samozrejme, ze muze… A to ikdyz se omyje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
23.9.19 14:45

@Botičkadam děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
23.9.19 14:45
@Anonymní píše:
Zdravím, spím s klukem a ten spí ještě s jednou, je možné, když ona má kvasinky, že to on může přenést na mě?

i chlap musí použít krém a abstinovat - pokud je s jednou partnerkou, to samé platí, když je jeich víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
23.9.19 14:49
@Siminova44 píše:
@Botičkadam děkuji za odpověď

Neni vubec zac.. Ja jsem vzdy musela prelecit i partnera, kdyby nahodou, aby mi to porad nevracel… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
23.9.19 14:54

Ano, je to mozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.19 15:33
@Anonymní píše:
Zdravím, spím s klukem a ten spí ještě s jednou, je možné, když ona má kvasinky, že to on může přenést na mě?

Určitě. A proto, kdyz vim, ze spi i s jinejma, tak zasadne bez sprcky nehrozi. I kdybych byla neplodna. A pokud se mu to nelibi, tak adieu.

Ale taky jde o to, jestli si to on pripousti, ze je nejakej problem. :think: Aby se nechal prelecit.

• Citovat
  • Upravit
2916
23.9.19 16:20
@Anonymní píše:

Ano, kor u kvasinek, chlap je prenasec, stejně jako když je budeš mít ty, on to přenese na jinou, ktera je nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
23.9.19 16:22
@Botičkadam píše:
Neni vubec zac.. Ja jsem vzdy musela prelecit i partnera, kdyby nahodou, aby mi to porad nevracel… :mavam:

Mohu se zeptat čím konkrétně? Znám jenamazol, ale třeba je i něco jiného, to ti předepsala doktorka, nebo to jde bez receptu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
23.9.19 16:41
@onajeblond píše:
Mohu se zeptat čím konkrétně? Znám jenamazol, ale třeba je i něco jiného, to ti předepsala doktorka, nebo to jde bez receptu?

ja mela clotrimazol cipky a chlap krem. A pokud bych uznala za vhodne, tak jsem se kremem mohla maznout taky, kdyby me to svedilo jako tak nejak okolo cele… A je to bez receptu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
23.9.19 17:00

Tak to je dobrej kentus, fakt bych chtěla mít v pipine kvasinky chycený od jiný bábovky :poblion: Nedělám si iluze, že jsem nikdy nespala s chlapem, kterej brousil jinou, ale určitě jsem o tom nevěděla. A mezitím než vleze na tebe, tak se opláchne (a to ještě možná) :poblion: Brr. Samozřejmě že to můžeš chytit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
23.9.19 17:06
@Botičkadam píše:
ja mela clotrimazol cipky a chlap krem. A pokud bych uznala za vhodne, tak jsem se kremem mohla maznout taky, kdyby me to svedilo jako tak nejak okolo cele… A je to bez receptu..

Děkuju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.19 17:09

Takhle jsem to mim bývalím. Neustále jsem měla kvasinkovou infekcí a jako kráva pořád chodila na gyndu. Už jsem si připadala trapně. Po čase jsem přišla na to že mě podvadel s takovou špínou která dá každým na počkání. Hnus.. To už jsem 0ak mohla poznat podle toho kdy mě byl nevernej :D
Po rozchodu.. Jsem měla pokoj :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí