Gyndaři (České Budějovice)

2
27.7.17 10:22

Gyndaři (České Budějovice)

Ahoj všichni,
Před čtvrt rokem jsme se přestěhovali do Českých Budějovic a hledám nějakého zkušeného gyndaře či gyndařku.
Díky všem za recenze a odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8389
27.7.17 10:32

@Bety2323 velkej problém, ti zkušení a dobří málokdy berou, snad někdo poradí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
27.7.17 10:36

No, snad se někde upíchneš. Jediná rada je obvolávat a obvolávat (a vynechat teda Vandasovou - ta sice bere určitě, ale…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
27.7.17 10:38

Ahoj, já tu bydlím už skoro 2 roky, chodila jsem k Liškovi - je to příjemný starý pán, má zkušenosti, pokud nemáš problémy, tak je v pohodě.
Nevýhody: Občas má necitlivé řeči, nevhodné vtipy (to se dá překousnout) a rád řeší standartní případy. Pokud máš nějaké problémy a vyžaduješ specifický přístup, tak ti nepomůže. Už se vidí v důchodu a nechce si přidelávat starosti.
Mě po 3 potratech řekl, ať se smířím s tím, že nebudu mít děti, že mi nikdo neudělá ani IVF.
O tom, že existují různá vyšetření na imunologické/genetické aj. příčiny mi vůbec neřekl!
Navíc sestra je neskutečná protivná kráva, jak po telefonu, tak osobně.

Teď jsem změnila a chodím k Velemínskému mladšímu, zatím jsem tam byla jednou a byl naprosto skvělý. Sympatický, i sestra, dělá na mě dojem mladistvého doktora (ale ne žádné ucho po škole!) který se pořád asi vzdělává, napsal i knihu a mimoto je velice příjemný.
Nevýhody: Teprve začíná ordinovat v ČB (ale je zkušený, pracoval myslím jinde) je tam jen 1 den v týdnu, v ostatní dny se tam nedá ani dovolat, ordinace je velmi malá a zvláštně zařízená - sestra píše na stroji, není tam ani převlékárna - svléká se přímo vedle křesla, i se sestrou je vše v jedné malinké místnostni.
Ale vybavení má normální moderní - alespoň ultrazvuk tak vypadal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.7.17 10:53

Děkuju všem za radu :P :) A co v Táboře Natalis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33487
27.7.17 11:19

@Bety2323
No, hodně štěstí. Řešila jsem to samé v květnu a obvolala jsem asi 10 lékařů a nebral ani jeden.
Upozornili mě na dr. Kravařovou, prý tam nechodit.
Nakonec jsem uspěla v Trhových svinech.
Zmíněný dr. Velemínský je prý vyborný.
Dr. Tůma asi bere, ale ne poj.207.Tam má plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
27.7.17 11:30

Zkuste Haouiovou, ja k ni chodim uz dlouho a je pecliva a prijemna. Ma i webove stranky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33487
27.7.17 11:53
@Ketty655 píše:
Zkuste Haouiovou, ja k ni chodim uz dlouho a je pecliva a prijemna. Ma i webove stranky.

Ale nebere. Já to zkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.17 13:06

Zkuste J. Míka poliklinika Jih Č. B. Má v ordinaci syna a ještě MUDr. Kaskounovou já chodím k mladému Míkovi.
U Kaskounové jsem byla jednou v těhotenství můj měl dovču, ale byla velice příjemná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty