Gynekolog Mělník

224
28.5.13 19:35

Gynekolog Mělník

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda-li někdo nechodíte ke gynekologovi do nemocnice v Mělníce. Zajímá mě hlavně otázka rizikového těhotenství, nyní jsem ve třináctém týdnu a jsem nemocná, pracuji v mateřské školce a když jsem poprosila svou gynekoložku že bych chtěla být od června doma, docela mě odpálkovala. Jen jestli nemáte někdo zkušenost, plánujeme stěhování do blízkosti Mělníka. Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3611
28.5.13 20:13

Já bych se zkusila zeptat přímo v nemocnici, nechodila jsem tam sice na kontroly, jen jsem tam rodila, ale byla jsem naprosto spokojená s veškerým personálem, jen nemám dobré zkušenosti s dr. Řezáčovou z minulosti, co se týče neschopenky většinou nedělají dr. problémy, já mám doktorku v odolené vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mžp
30.5.13 22:25

Mělník

Jsem v 16tt, chodím k doktorce Volkové a na to, zda se cítím na neschopenku, se mne ptala už v 12tt, nepotřebuju ji, ale myslím, že při jakýchkoliv obavách by mi ji napsala. Ordinuje každý den přímo v přízemí porodnického areálu (+ má soukr. ordinaci blíž ve městě). Jsem s jejím přístupem spokojená.

• Citovat
  • Upravit
4972
11.4.16 16:11

Ahoj holky, oživuji diskusi, chtela bych si najit gynekologa v Melnice le nevim ktereho vybrat, muzete mi prosim napsat vase zkusenosti? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
11.4.16 17:06

@Lencaaaa chodím k dr. Fišerovi, jsem max. spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
11.4.16 17:22

Chodím k Dr. Fišerovi spokojenost ale chodím jen k bývalé primářce Procházkové (čtvrtky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
11.4.16 19:01

Spokojena jsem byla s mudr volkovou, ordinace v nemocnici ;)

• Citovat
  • Upravit
4972
19.4.16 13:26

@MaličkáD a můžu se zeptat kolik je panu doktorovi nebo spis zda je mladej nebo starsi. Rada bych k nekomu mladsimu abych nemusela brzy menit kvuli pripadnemu duchodu lekare. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
19.4.16 13:26

@Kattynka000 pani doktorka bohuzel uz nove pacientky nebere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
19.4.16 13:51

@Lencaaaa pan doktor je starsi, 50 uz mu bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
15.2.19 12:43

Ahoj, ozivuju diskuzi. Potrebuju akutne sehnat gynekolozku, ktera bere nove klientky, na Melniku nebo i v okoli. Jsem na zacatku tehu a ke sve dosavadni uz chodit nechci. Doporucte prosim, diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.19 13:17

Zkuste se podívat na znamylekar

• Citovat
  • Upravit
195
15.2.19 16:48

Diky, tam jsem uz koukala

• načítám...