Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda-li někdo nechodíte ke gynekologovi do nemocnice v Mělníce. Zajímá mě hlavně otázka rizikového těhotenství, nyní jsem ve třináctém týdnu a jsem nemocná, pracuji v mateřské školce a když jsem poprosila svou gynekoložku že bych chtěla být od června doma, docela mě odpálkovala. Jen jestli nemáte někdo zkušenost, plánujeme stěhování do blízkosti Mělníka. Děkuji moc.
Já bych se zkusila zeptat přímo v nemocnici, nechodila jsem tam sice na kontroly, jen jsem tam rodila, ale byla jsem naprosto spokojená s veškerým personálem, jen nemám dobré zkušenosti s dr. Řezáčovou z minulosti, co se týče neschopenky většinou nedělají dr. problémy, já mám doktorku v odolené vodě.
Jsem v 16tt, chodím k doktorce Volkové a na to, zda se cítím na neschopenku, se mne ptala už v 12tt, nepotřebuju ji, ale myslím, že při jakýchkoliv obavách by mi ji napsala. Ordinuje každý den přímo v přízemí porodnického areálu (+ má soukr. ordinaci blíž ve městě). Jsem s jejím přístupem spokojená.
Ahoj holky, oživuji diskusi, chtela bych si najit gynekologa v Melnice le nevim ktereho vybrat, muzete mi prosim napsat vase zkusenosti? Dekuji
Chodím k Dr. Fišerovi spokojenost ale chodím jen k bývalé primářce Procházkové (čtvrtky).
@MaličkáD a můžu se zeptat kolik je panu doktorovi nebo spis zda je mladej nebo starsi. Rada bych k nekomu mladsimu abych nemusela brzy menit kvuli pripadnemu duchodu lekare. dekuji
Ahoj, ozivuju diskuzi. Potrebuju akutne sehnat gynekolozku, ktera bere nove klientky, na Melniku nebo i v okoli. Jsem na zacatku tehu a ke sve dosavadni uz chodit nechci. Doporucte prosim, diky.