Gynekolog MUDr. Zloch - Uherský Brod

24603
31.5.11 23:26

gynekolog mudr. Zloch

Ahoj holky
mate nektera skusenpsti s panem dpoktorem Zlochem -Uhersky Brod
ja dnes byla poprve a byla absolutne spokojena az stastna...... :mrgreen:
ja jen jestli k nemu nekdo chodi a vi o nem vic.....)
jestli pomoze k tehotestvi a tak… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1113
31.5.11 23:32

Jejda, chodila jsem k němu a byla taky spokojená, ale nevím jak dalece je dobrej..slyšela jsem pak jen, že se občas docela ožere a pak vykládá oplzlosti o ženských vagínách v hospodách..ale vím jen z vyprávění a už je to taky pár let..tehdy jsem se radši přehlásila k tomuhle: http://www.znamylekar.cz/…g/luhacovice
ten je fáákt dobrej, ale už k němu bohužel taky nechodím, neboť jsem se odstěhovala k Brnu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
31.5.11 23:35
vvero píše:
Jejda, chodila jsem k němu a byla taky spokojená, ale nevím jak dalece je dobrej..slyšela jsem pak jen, že se občas docela ožere a pak vykládá oplzlosti o ženských vagínách v hospodách..ale vím jen z vyprávění a už je to taky pár let..tehdy jsem se radši přehlásila k tomuhle: http://www.znamylekar.cz/…g/luhacovice
ten je fáákt dobrej, ale už k němu bohužel taky nechodím, neboť jsem se odstěhovala k Brnu :mavam:

Souhlasím.Já k němu chodila a nikdy více :cert: :cert: .Teď už pár let chodím ke Kudrnovi v Luhačovicích a paráda :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
31.5.11 23:36
vvero píše:
ten je fáákt dobrej, ale už k němu bohužel taky nechodím, neboť jsem se odstěhovala k Brnu :mavam:

dekuji za odpoved :palec:
no o jeho alkoholizmu sem taky neco slysela i tom jak se vyjadri ze uz se na ty p.....e nemuze divat ale jakaoa lekar je asi urcite mooooooooooooc dob rej ne???
o mimi snazim e pres dva roky a jak sem mu to rekla tak mna hned zacal vysetrovat a mojeho poslal na SG a tak…tak snad nevadi ze kdyz je nalitej tak nam vaginy pomlva…ne?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
31.5.11 23:38
Marka76 píše:
vvero píše:
Souhlasím.Já k němu chodila a nikdy více :cert: :cert: .Teď už pár let chodím ke Kudrnovi v Luhačovicích a paráda :palec: :palec:

TO men ani nerikej...................
ja uz byla statsna ze mam konecne doktora co se aj zajima a zenske problemy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.11 07:56

Já o něm slyšela podobné věci a švagrová, protože jí zanedbal v těhotenství, tak ve 22. týdnu potratila. Já bych k němu nechodila.

• Citovat
  • Upravit
zonbartos
13.3.13 08:19

nesouhlasím

Já teda vubec s tímto nesouhlasím. Byla jsem u hodně gynekologů v okoli. A pro mě je fakt nejlepší. Pomahal mi v 2 těhotenství, bez problemu. Byla jsem a jsem pořád velmí spokojená s pánem doktorem!!

• Citovat
  • Upravit
1
7.7.23 07:58

@pannacotta Dobrý den já k panu doktorovi chodím už dlouho a můžu říct že je opravdu skvělí dlouho jsme se s partnerem snažili o miminko a pan Doktor radil co a jak, měli jsme pár prohlídek jestli je vše v pořádku a pak začal nastavovat prášky na plodnost a vyšlo to právě jsem v 3 měsíci těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty