Gynekolog Pardubice - doporučte

9030
24.1.13 12:10

gynekolog Pardubice doporučte

Holky,
potřebuji změnit gynekologa, ale nevím ke komu jít, abych nenarazila na podobného…ehm… :cert:
Prosím, doporučte mi v Pardubicích schopného, rozumného, lidského doktora..
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.1.13 12:23
@poosleda píše:
Holky,
potřebuji změnit gynekologa, ale nevím ke komu jít, abych nenarazila na podobného…ehm… :cert:
Prosím, doporučte mi v Pardubicích schopného, rozumného, lidského doktora..
Děkuji

Jednoznačně Dr. Peršín. Samozřejmě i na něho nalezneš negativní názory. Ale já si rozhodně stěžovat nemůžu. Ještě jsem slyšela kladné názory na Mudr. Veselou a Ditrichovou. Zkus navštívit www.znamylekar.cz. Jsou tam recenze na všechny doktory.

• Citovat
  • Upravit
305
24.1.13 12:27

Kdyz jsem bydlelav pardubicich, tak jsem roky chodila k mudr. Šillerove na Dubinu. Mela jsem ji moc rada, je tam i hodna sestricka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mystery
24.1.13 12:53

Šillerová na Dubině, sice jsem na ní občas nadávala, ale nic hrozného :-), a nebo hodně si chválí Dobrkovského. ROzhodně nedoporučuji pani doktorku Veselou.
Ale nevim zda šillerová nebo dobrkovský nemají stop stav.

• Citovat
  • Upravit
2966
24.1.13 13:20

@poosleda Krásný synáček. Já chodím k Dr. Lucké a je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
24.1.13 13:24

Ahoj, já chodím k dr. Tomašulové už ňákej pátek(cca 8 let) a jsem spokojená. řekne hned vše na rovinu, žádný omáčky okolo, poradí i pomůže. Sestra je „od rány“,ale v poho. Na dr. Peršína jsem slyšela taky hodně pozitivního. No, kdybych uvažovala o změně, tak mám jen ob jedny dveře. Oba dr. ordinují v Rokycanově poliklinice na stejném patře. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.13 13:47

Taky chodím k Lucké a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.1.13 20:37

Já můžu nedoporučit dr. Lotko z G-medu, naopak doporučit Galáta také odtud..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
27.2.13 23:20

@PetiteFillette
Já tedy pana Lotka nedoporučuji, po tom jak se ke mě zachoval jsem ho vyměnila…u mě je to necitelný člověk, který umí jen srazit ještě více na dno! Ale je to můj názor a napíšu proč mám na něj takový názor:

S přítelem jsme se rozešli a já po pár týdnech zjistila, že jsem asi těhotná…dělala jsem si 3 těhotenské testy a ukázal se mi pokaždé duch. Jinak upozorňuji že jsem brala antikoncepci Lindinette 20 (od 15let) a to pravidelně!
Po zmatených výsledcích těhotenských testů jsem okamžitě volala sestřičce do Přelouče na gynekologii (Lotko tam ordinuje) a hned ten den jsem tam jela. Pan Lotko když jsem mu sdělila své podezření, že jsem otěhotněla přes antikoncepci nebyl ani schopen mi udělat odběry krve (při riziku otěhotnění přes antikoncepci je to povinnost). Udělal mi vnitřní ultrazvuk, pak mě usadil ke stolu a sislil nějakou zprávu beze slova…Pak mi ji podal a řekl mi že tam nic nevidí a že ať si za týden udělám další těhotenský test a pokud se ukáže pozitivní tak že tady mám zprávu a ať jdu do Gmedu na interupci. Do zprávy jsem se začetla…a najednou v ní čtu „pacientka vysadila prášky“…hned jsem se ohradila a řekla mu proč to tam napsal, když to tak není…na to mi odvětil že to se píše… (No jasně že píše aby se to uhradilo)… pak jsem se ptala jaké jsou rizika a tak, na to mi odpověděl že nemá čas to se mnou probírat a že pokud si to děcko chci nechat, tak ať příjdu za týden až budou mít po dovolené…to mě dostalo na kolena…defakto jsem ten den nezjistila nic…
Byla jsem hodně na dně z toho rozchodu a do toho toto…
A upozorňuji, že mi není 15 ale 27 let
Po této zkušenosti mi známá doporučila Mudr. Ladislava Hanouska (ordinuje v Pce na Závodu míru a je to bývalý primář nemocnice)
Tento pan doktor mě vyšetřil a potvrdil graviditu a dal mi 3 dny na rozmyšlenou. Rozhodla jsem se podstoupit veškeré vyšetření a miminko si nechat, termín porodu mám 25.3.13.
Pan doktor Hanousek oproti panu Lotkovi je odborník.
Mimochodem pan Lotko udělal i tu chybu, že mi měl antikoncepci vyměnit za hormonální jelikož jsem Lindinette brala 12let a tělo na ně bylo už hodně navyklé.
Za mě pan Lotko už nikdy, nemá lidský přístup. Což mi potvrdilo více lidí, kteří ho vyměnili. Prý je vynikající operatér, a jen u toho by měl zůstat, protože spacienty neumí jednat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
28.2.13 02:19

@Darina K. Dekuji za prispevek. A dr.na Zav. Miru bere nove pacientky?
A preju hodne sil s miminkem (kdybys pak chtela vyrazit s kocarkem-dejvedet, taky mi je 27 a jsem z Polab)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
28.2.13 08:15

@Darina K. Však já jsem psala, že ho můžu NEdoporučit. Tvoje zkušenost s ním mě nepřekvapuje. Já k němu však chodím dál, protože jsem líná shánět jiného, vyhovuje mi umístění ordinace atd. Navíc jsem z oboru, takže si s ním dokážu vyjednat co potřebuju.. Ale že lže ve zprávách atp., to jsem zažila taky, dokonce jsem tu o tom zakládala diskuzi, když psal nepravdivé údaje do těhotenské průkazky.

Mimochodem, 25.3. bude mít moje dcera 5. narozeniny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
28.2.13 23:08

@PetiteFillette Tak to se moc omlouvám, špatně jsem to přečetla :).Promiň. Tak to přeji dceři vše nejlepší ;) k narozeninám…no já už se pomalu chystám a myslím, že porodím dříve.

Jinak pan Lotko je opravdu hulvát…to mi je líto. že k němu i nadále chodíš. Moje mamka ta ho také změnila a zjistila že to je lajdák…řekl jí že je v přechodu a napsal jí na to prášky, bylo jí neustále špatně…po změně doktora jí bylo řečeno že v přechodu není, jen že se to blíží. Mamka začala chodit k Mudr. Pospíchalovi v Přelouči, protože Pce jsou přeci jen dál. Jinak prý je pro pana pospíchala vzor právě můj gynekolog a i že k němu chodí jeho manželka.

Jinak já kamarádku doprovázela do Gmedu a musím říct že to tam na mě nepůsobilo dobře…něco jak v krematoriu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
28.2.13 23:10

@poosleda Ahojky ráda vyrazím s kočárkem až bude malý na světě, do Pardubic jezdím celkem často (přátelé, doktor apod.) i když nejsem přímo z Pardubic.
Jinak Mudr. Hanousek ještě přijímá, zrovna k němu přechází moje kamarádka…také není spokojená se svým současným gynekologem.
A ty také čekáš miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
1.3.13 02:29

@Darina K. A jak je starej?
Ja uz mam - 2mesicniho chlapecka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
1.3.13 10:24
@poosleda píše:
@Darina K. A jak je starej?
Ja uz mam - 2mesicniho chlapecka :srdce:

No mladý doktor to není. Byl primářem porodnice v Pardubicích, a ještě tam chodí každé pondělí na ambulanci jen částečně.
Tak to ti závidím, já už bych ráda měla porod za sebou. A jak se chlapeček jmenuje? Já také čekám chlapečka a bude to Ondřej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty