Gynekolog Pavel Šmeral

3321
16.3.12 10:21

gynekolog pavel šmeral

Ahoj, stalo se vám u tohoto doktora, že vás sestřička odmítla přijmout na kontrolu, i když jste měli potýže? 8o …mě už dvakrát…ponejprve, když jsem měla hnusné kavsonky a potřebovala jsem něpasat nějaké léky, neb jsem terpěla a ona mi jen řekla, že když jsem to vydržela týden, a tak že už to vydržím 8o :-O a že pan doktor nemá čas :cert: a dneska po druhé, když jsem tam volala, že jsem nedostala menses, těhu test je nagativní a bolí mě už tři týdny břicho, že se bávám, jestli to nebude zase cysta, na které trpím a ona mi jen odvětila, že první volný termín je 3. dubna :cert: , že jinak mě pan dokrot vzít nemůže a jestli mám bolesti, tak at si zajednu na nějakou ambulanci.....tak k čertu, k čemu mám gynekologa!!!!!????? :,( :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1238
16.3.12 10:32

Ahoj, to fakt nechápu, okamžitě bych měnila gynekologa!!! 8o Kdybys měla fakt nějakou cystu na blbým místě a praskla ti, tak to může nadělat pořádnou paseku, to by tě měli vyšetřit okamžitě. Já pokud jsem měla nějaký problém, tak mě sestřička objednala max. druhý den, pokud ještě ten den nebylo volno, a to se mi ještě omlouvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.3.12 10:35

Ahoj. Tohoto jména jsou v Praze dva gynekologové, asi myslíš toho mladšího, tak s tím zkušenost nemám, ale vím, že nějaká diskuze tu už proběhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
16.3.12 10:35

8o No to je docela mazec, to bych byla už jinde. :cert: Takhle sse chovat nechápu, doktor to ví že má tak schopnou sestru :pankac: A on má jen na objednávku. :roll: Fakt nechápu. Vůbec ti to nezávidim, a pokud můžeš jít jinam tak jdi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
16.3.12 10:42
katyca píše:
8o No to je docela mazec, to bych byla už jinde. :cert: Takhle sse chovat nechápu, doktor to ví že má tak schopnou sestru :pankac: A on má jen na objednávku. :roll: Fakt nechápu. Vůbec ti to nezávidim, a pokud můžeš jít jinam tak jdi. ;)

tak jsem s rozhodla jít jinam…našla jsem toto http://www.detskagynekologie.eu/index.php?… iúž jsem tam i volala, jsou moc milí ale objednat se můžu až v pondělí, neb dneska mají už zavřeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
16.3.12 10:42

Ještě, že můj gyndr neobjednává.. Tedy ano těhule mají konkrétní hodiny a ty objednává aby nečekali ale jinak se dá přijít kdykoliv… Změnila bych doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
16.3.12 10:48
vililik píše:
katyca píše:
8o No to je docela mazec, to bych byla už jinde. :cert: Takhle sse chovat nechápu, doktor to ví že má tak schopnou sestru :pankac: A on má jen na objednávku. :roll: Fakt nechápu. Vůbec ti to nezávidim, a pokud můžeš jít jinam tak jdi. ;)
tak jsem s rozhodla jít jinam…našla jsem toto http://www.detskagynekologie.eu/index.php?… iúž jsem tam i volala, jsou moc milí ale objednat se můžu až v pondělí, neb dneska mají už zavřeno…
:potlesk: vypadá to dobře.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
16.3.12 10:53

Není to normální a pro mě nejsou obecně normální příliš dlouhé objednací doby u lékařů. Nejlepší zážitek jsem měla, kdy jsem po těžké havárce na lyžích a s naprosto zničeným kolenem, přijela z Rakouska, šla jsem akutně na ortopedii a důležitá nána na recepci mi dala objednací termín na květen. Podotýkám, že byl začátek února a na nohu jsem se vůbec nemohla postavit! Dostali jsme se k přednostovi jiného oddělení dané nemocnice (známost), ten mi zajistil okamžitou magnetickou rezonanci (na kterou můj bratr čekal s podezřením na útvar na mozku skoro dva měsíce!), kde mi zjistili naprosto zničenou chrupavku, menisky a utržené vazy. K tomu velké žilní problémy a už rozeběhlou trombózu, protože frajeři doktoři tady mi na rozdíl od těch rakouských nepředepisovali miniheparin). Pan přednosta zavolal panu primáři ortopedie a najednou jsem měla termín hned. Z toho by člověk :poblion: .

Ke gynekologovi: v případě problémů můžu přijít okamžitě, takové odmítnutí neexistuje. Hledej si jiného lékaře.

• Citovat
  • Upravit
1238
16.3.12 11:00

Jé to je náhoda, tam jsem chodila pět let a absolvovala u nich první těhu :-) Teď jsem šla jinam, pač jsem se přestěhovala a bylo by to pro mě daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
16.3.12 11:01
Lin25 píše:
Jé to je náhoda, tam jsem chodila pět let a absolvovala u nich první těhu :-) Teď jsem šla jinam, pač jsem se přestěhovala a bylo by to pro mě daleko

a byla jsi tam spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
16.3.12 11:11

Není to normální, když je nějaký problém, měl by tě přijmout bez keců. Změň ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.12 11:38

Já at zavolám kdykoliv s čím koliv tak mě pozvou klidně ještě ten den,ješte mě nikdy neodmitli a když nemohla vzit hned vzala druhý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
16.3.12 11:40
těhlikováVenyx píše:
Já at zavolám kdykoliv s čím koliv tak mě pozvou klidně ještě ten den,ješte mě nikdy neodmitli a když nemohla vzit hned vzala druhý den.

u šmerala? mladšího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
16.3.12 11:43

8o Tak to se mi ještě nestalo. Když jsem měla nějaký problém stačilo zavolat a ještě ten den jsem tam šla. Nikdy mě neodmítl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.12 11:58

nene u Páci z příbrami :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat