Gynekolog Riegl Vyškov

Jav
23
6.11.14 13:31

Gynekolog Riegl Vyškov

Chtěla bych se zeptat na zkušenosti s gynekologem Rieglem. Všimla jsem si jedné věci, která mě docela znepokojila. Před vyšetřením nerozdělával nové balení zrcátka a po vyšetření je odkládá do umyvadla. Napadá vás některou proč??
Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
6.11.14 13:46

Možná nemá ta jednorázová?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jav
23
6.11.14 13:55

Platím za jednorázové. Jiné už ani nepoužívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.11.14 13:59
@Jav píše:
Platím za jednorázové. Jiné už ani nepoužívá.

Aha. Tak mě snad napadá jen to, že má daleko k odpadkovému koši. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
6.11.14 14:03

@Jav no ja nevim ale ja ho vzdy videla rozbalovat to zrcatko vytahl ho z nejakyho supliku po prave strane a po pouziti to teda opravdu hazi do umyvadla to je pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.11.14 14:12

Asi to zkrátka vyhazuje později. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jav
23
6.11.14 14:20

Podívám se příště, jestli bude rozbalovat. Ale vám nepřijde nechutný a podezřelý, že to odkládá do umyvadla? Docela se bojím, že je používá znova. Proč by je rovnou nevyhodil? Nechci ho obviňovat, jen je mi to divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
6.11.14 14:23

Treba je jen linej to uklizet takhle mu tam prijde sestra jednou za cas a vyhodito do pytle a hned do tridenyho odpadu kdo vi ja vim ze to rozbaluje tak jse se nad ti nikdy nepozastavovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jav
23
6.11.14 16:17

@kačka121 To se mi nezdá, protože koš má blíž. Nevim no. Kdybych viděla, že přede mnou rozdělává nový sáček, tak by mě to taky nenapadlo řešit. No třeba někdo jiný bude mít ještě zkušenost. Děkuju za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jav
23
10.11.14 20:31

Tak jsem se dnes zaměřila na rozbalování a sice sáhne do šuplíku, kde má zabalené, ale u mě použil vybalené :/ nebyla jsem schopná nic říct. Jak byste to řešili vy? Myslíte, že je opravdu možné, aby je používal opakovaně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
10.11.14 22:51

@Jav ty jo tak to jsi me dostala tak teoreticky by je pouzit mohl vsak je to plast umyje a jede se dal ty jo musim se na to teda poradne zamerit a popr ho upozornit stylem je vy uz to mate rozbalene dopredu ja jdu k nemu 20.11 ale to mam tehotenskou poradnu tak ani nevim jestli se mi tam bude divat ale dam vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jav
23
11.11.14 18:37

No jsem zvědavá, co ti na to poví. Já myslela, že mu něco řeknu, ale nakonec jsem na to neměla. Dej vědět, jak jsi dopadla ;) furt doufám, že je jiné vysvětlení než, že to používá znova :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jav
23
19.1.15 18:17

Chtěla bych se zeptat, jestli se nenajde nějaká se stejnou zkušeností jako jsem už psala. Byla jsem na kontrole, sice mě nevyšetřoval, ale opět jsem viděla plné umyvadlo použitých zrcátek!!!
Vím, že rada by byla jednoduchá, ozvat se, ale to není tak jednoduché, když jiní doktoři by asi těhuli v půlce moc rádi nepřebírali :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty