Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla bych se poradit jeslti nemáte zkušenosti s dobrým gynekologem/žkou v Mělníku. Četla jsem dobré hodnocení na MUDr. Prázovou i mi byla doporučena, jen problém je trošku, že ona ordunuje pouze pátky a při častých návštěvách pro kontrolu ovulace se to dá jen těžko zkloubit.
Díky moc za reakce a zkušenosti.
Myslíš doktorku Procházkovou? Ordinuje pátky, jinak je dostupná na poliklinice, kde dělá primářku ![]()
Pátky ordinuje v ordinaci doktora Fišera, takže případně by si tě mohl Fišer ohlídat, nebo by si tě mohla objednat na ultrazvuky na polikliniku ![]()
Ještě si holky chválí tu, co je u polabskýho parku.. jé, nevzpomenu si, jak se jmenuje. U ní v baráku se dělají i předporodní kurzy. ![]()
Nene tohle je MUDr. Irena Prázová a sestra mi říkala, že jinde není právě…Já to ještě moc v Mělníku neznám přistěhovali jsme se nedávno takže poznávám, ale děkuju za ty jména kouknu na to.
Aha, tak o ní jsem ani neslyšela. Ale kdyby, tak doktorka Procházková je super. A je strašně hodná ![]()
Jo, už koukám, že na ME ordinuje Prázková
Tak to škoda, neporadím ![]()
Jééé ta mi dělala před měsícem laparku na Mělníku. Mladá sympatická drobná blondýnka, na mikádo.
Já se teď objednala k doktorce Dorňákový. Ta je tam v pondělí a pátek. TAky jsem zvědavá kdo bude dělat ultrazvuky, když potřebuji aby sledovali ovulku ![]()
Díky holky no já teda nevím předběžně jsem objednaná na 1.června jenže ty pátky jsou kdy já jsem 15DC což je docela pozdě když díky clostíku mají hlídat ovu…jeslti pak posílají na utz do nemocnice netuším.
Podle mě tě pošlou na UTZ ale bude tam jiný doktor,který napíše pro tvojí Dr. zprávu nebo nevím. ![]()
Jak jsem psala už jinde,že chci měnit,tak ta kámoška mi právě doporučila Dorňákovou,prý si jí hodně chválí a Hrabálkovou,tak nevím ![]()
Jéé ahooj Paji…tak i Dorňáková teda jooo no jo ale ta taky jen pondělí pátky:) tak já to budu muset promyslet teda kam vlastně jít a jak to bude s tím ohlídáním ovulace.
Ahoj, rodila jsem dvakrát na Mělníku, některé dr si pamatuju- Dorňáková a Hrabálková byly dobré, ale s vyšetřeníma se taky moc nemazaly. Největší řeznice je tam Řezáčová
, pak tam byla ještě taková rusanda či ukrajinka, Kudryatseva se jmenovala, ta mě posledně rodila a byla fajn. Jinak bohužel všechny ve srovnání s mojí pražskou gandařkou, kam dojíždím normáně v mimotěhu stavu, jsou sadistky ![]()
Zuzouš-díky to je taky dobré vědět:). Já právě nechtěla mít gyndaře dál no proto chci i odejít z Ústí v Praze jsem denně v práci, ale většinou za to chtějí i poplatky a někdy ta péče taky nic moc.
Je to těžké,dneska sehnat dobrého dr.S tou rusandou taky nebyly moc spokojené.Od Řezáčové jsem utekla
Docela sadistka.Dobrý dr je prý Mika,ale ten je dost starý a už se mu klepou ruce,pomohl kámošce k těhu a už je ve 20tt a bez problémů jí napsal i neschopenku.
A holky jak to tam je to jsou všichni doktoři v nemocnici???Sestra říkala, že na utz se chodí někam jinam tam do ordinace to nedělá ten samý doktor u kterého jsme ale třeba i jiný?Omlouvám se za ten dotaz:) můj současný má totiž úplně vše v jedné ordinaci a je tam denně proto mi přijde divný jen 1-2týdně:).