Gynekologie Olomouc – tipy a zkušenosti

27
24.9.15 20:08

gynekologie Olomouc

Hledám dobrou gynekoložku v Olomouci. Navštěvuji g-centrum a trochu mě naštval přístup, že mi nechtěli vypsat žádanku na screening, aby mi to rovnou zaplatila pojišťovna. V FN mi řekli at mi ji dr napíše, že si to jinak budu muset platit. A i když mi žádanku napsali napsali tam samoplátce :(
Chodím k dr. Hajkrové vše z ní musím tahat na vše se ptát nic sama pořádně nevysvětlí. Tak sem se rozhodla jít jinam. Tak by mě zajímali vaše zkušenosti s gynekoložkami v Olomouci k chlapovi nechci. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11620
24.9.15 20:34

Doporučuji Davida Neuberta. Akorát to teda není ženská :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.15 21:15

@WendyK v G-CENTRU je super Dr. Iveta Humlová. Já k ní chodila v prvním tehu a max. spokojenost. Druhé tehu jsem chodila k Dr. Novákovi, protože p. doktorka byla na mateřské a taky super :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
24.9.15 21:19

Já doporučuji Dr. Slezákovou. Skvělá odborností i přístupem k pacientkám, jenom teda se u ní dýl čeká, protože má opravdu hodně pacientů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
26.11.25 16:56

Gynekologické operace ve FN Olomouc

Dobrý den, za měsíc me čeká laparoskopicka operace ve FN Olomouc, odstraneni vajecniku, vejcovodu+ hysteroskopie k tomu.
Jaké máte zkušenosti? Jaký je přístup? Děkuji
Mám velky strach a budu ráda za každou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.25 17:48
@EvulinkaB18 píše: Více

V 2021 jsem byla spokojená.

Jen jediná věc, po propuštění se objevily komplikace po operaci a doktorka co měla večer službu problémy naprosto zlehčila a za dva dny si mne tam málem nechali znovu. Naštěstí jsem to nakonec s antibiotiky zvládla doma.
Kromě této jediné osoby byli všichni naprosto empatičtí jak lékaři, tak sestry.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty