Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
v současné době hledám nového gynekologa, jelikož již natrvalo zůstávám v Praze (při studiu jsem mohla ještě dojíždět domů, ale teď v práci už to nejde).
Zaujala mě soukromá klinika Gynem a její lékaři - Vicena a Mrázek. Ráda bych od vás slyšela, který z nich je pro vás lepší
, jaké máte názory v případě, že k nim chodíte…Chodila bych na Prahu 6 a vím, že MUDr. Mrázek tam ordinuje pouze čtvrtky.
Dále jsem se vás chtěla zeptat, jaké služby jsou zahrnuty v tom ročním poplatku 2000 Kč. Dělají automaticky 1× ročně cytologii nebo UTZ??
Nejsem těhotná, ani jsem doteď neměla žádné velké zdravotní problémy. Nicméně mi hodně záleží na lidském a ochotném přístupu a také velmi kvalitní péči teď a i v případě budoucího těhotenství…
DĚKUJI
L.
Příspěvek upraven 24.03.15 v 09:38
Ahoj, já chodím po dobu těhotenství k MUDr. Vicenovi a je to teda zatím nejlepší gynekolog, co jsem potkala. Opravdu si nemůžu stěžovat absolutně na nic, nejen že je skvělý lékař, ale vyslechne tě a popovídá si s tebou o všem, co tě trápí. Já mám víc různých potíží a vždycky mi dokázal poradit, doporučit odborníky a tak. Fakt jsem lepšího nepoznala.
A platíte něco v Gynemu? Co jsem koukala na internet, tak je tam ceník jen pro nesmluvní pacientky…
Ano, v Gynemu se platí 2000/rok členský příspěvek, ve kterém je zahrnuta veškerá péče, kterou Vám věnují. Sama jsem si však nakonec našla jinou lékařku, kde platím 600/rok. Jelikož jsem prozatím zdravá, netěhotná a ordinaci navštěvuji pouze 1× ročně, tak se mi to vyplatí víc:-),ale za kvalitní péči si platím ráda.
@jahodlu1 píše:
Ano, v Gynemu se platí 2000/rok členský příspěvek, ve kterém je zahrnuta veškerá péče, kterou Vám věnují. Sama jsem si však nakonec našla jinou lékařku, kde platím 600/rok. Jelikož jsem prozatím zdravá, netěhotná a ordinaci navštěvuji pouze 1× ročně, tak se mi to vyplatí víc:-),ale za kvalitní péči si platím ráda.
a za dobu těhotenství se myslím platí 6000,–. Mě těch peněz líto nebylo, měla jsem zajištěnou veškerou péči a vždycky mi vyšli vstříc, kolikrát jsem měla strach, že jim dojde trpělivost, protože jsem těch problémů řešila víc, ale vždycky byli zlatí a pomohli mi. ![]()
Ahoj,
já znám Dr. Mrázka ještě z doby, kdy pracoval v CARu Pronatal. Je úžasnej, lidskej a jeho přístup byl bezvadnej. Pak už jsem potkala jen pár takových doktorů. Už jsem jednu chvíli myslela, že za ním do GYNEMu prchnu ![]()
Hledam solidniho gynekologa nemusi byt z Prahy 6. Hlavne musi byt zodpovedny, peclivy a nejen tahat penize na nezakonnych poplatkach a jeste zanedbat vazny problem, jak se mi uz stalo. Neprijde mi v poradku a duveryhodne, kdyz se z gynokologie stal slusny business v ramci s. r. o., ktere si udelali monopoly a uctuji nezakonne poplatky 2-6 tis, kdyz to maji uz jednou zaplacene od pojistovny.. Gynem dokonce uz 3tis za prevenci a neni jediny.. Muzete nekoho doporucit, kdo je opravdu jeste solidni, kvalitni a jen nerejzuje na zdravi zen? Bohuzel mi to prijde jako vydirani, ze kdyz zeny nezaplati tisice za vypalne, nemaji narok na zdrav.peci, tudiz jim hrozi zanedbani prevence a rizika, prestoze ale maji zaplacene nemale zdrav. pojisteni, ktere temer nevyuzji a stejne musi platit dalsi ilegalni vypalne zkorumpovanym gynomonopolum. Dekuji za doporuceni poctiveho gynekologa, kde si zena neprijde jako kus zbozi a dojna kr..