Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kataros to jste mohla do zprávy napsat, ale nevadí. 11.3. si tedy ještě napíšeme ![]()
Gynex mám opět k prodeji, slečna/paní se mi 11.3. neozvala… zbytečně jsem jí ho 14 dní držela v rezervaci ![]()
@kapyka já ale Gynex nepoptávám, já jednu lahvičku prodávala ![]()
Ahoj holky, jsem tu nová prosím snazime se o druhe miminko dnes jsem si koupila gynex jsem 3dny po ms muzu je zacit brat? Děkuji moc
![]()
@kollarova.d píše:
Ahoj holky, jsem tu nová prosím snazime se o druhe miminko dnes jsem si koupila gynex jsem 3dny po ms muzu je zacit brat? Děkuji moc![]()
Ano
@Verun83 takze ne.usim cekat na dalsi ms? Holky psali ze to začali brat druhy den a krvacely takze se jim rozhazelo cyklus, ten ja mam docela pravidelny po 24-25dnech.. dekuju ![]()
@kollarova.d píše:
@Verun83 takze ne.usim cekat na dalsi ms? Holky psali ze to začali brat druhy den a krvacely takze se jim rozhazelo cyklus, ten ja mam docela pravidelny po 24-25dnech.. dekuju
Ja to nikdy nebrala dle cyklu. Kdyz jsem ho brala, mela jsem cykly 32-36 dni, takze by mi to nevychazelo na 3 tydny a tyden pauza. Vyrobce ani nic takoveho neudava. Ale je to na kazdem, jakou zvoli cestu