Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, měla bych na Vás velkou prosbu. Dva roky se snažíme o mimíska a zatím nic. Nedávno jsem dostala na gynekologii Clostilbegyt. Máte s ním někdo zkušenost ??Ve starších diskuzích jsem četla, že spousta snažilek po něm měla zvětšené břicho - já jse i tak dost pupkatá a často je bolí hlava - trpím na migrény. Ale co pro miminko se musí něco vydržet.
Ale jaké pak jsou výsledky ?? Otěhotněli jste ?? A za jak dlouho ?? Prosím napište . Já už fakt nevím kudy kam a jsem ochotná udělat snad cokoli.
Už jsem asi posedlá touhou po miminku, ale nemůžu si pomoct.
Všem Vám moc díky.
MIKINA
Miki,
já mám s Clostilbegytem ty nejlepší zkušenosti.Díky němu teď končím 5.měsíc těhotenství.
Brala jsem ho 1.měsíc asi 5-10dc-2tablety a otěhotněla jsem hned na poprvé.
Jo a dr.mi ještě po shlédnutí narostlého folikulu píchl injekci Pregnylu(na spuštění ovulace)a bylo to…do 48hod.proběhla ovulace a za 14 dní jsem už věděla že jsem těhotná.
Hodně štěstí s léčbou.
Gabka a mimi
Ahojky,
psala jsem už do starší diskuze. Mám s Clostylbegytem taky dobré zkušenosti. Díky němu mám dvouletou holčičku a měsíčního chlapečka.
Držím palečky, aby štěstíčko potkalo tvoje bříško co nejdříve.
AJKA ![]()
ahojky
já jsem brala taky Clostylbegyt bohužel mi nepomohl k miminku. Teď mám pouzu a od října budu brát clomhexal.
Nafouknuté bříško jsem po něm měla a bolela mě i hlava ale dá se to přežít.
Držím palečky
Moc Vám všem děkuji za povzbuzující zprávy. Trochu se mi ulevilo.
Přeji Vám vše nejlepší, krásná bříška a zdravá, šťastná a krásná miminka. ![]()
Holky tak ja jsem brala už 2 davky po 2 tabletach a nic opět nic čekam na mimi už 7 let a nic tak ja zatím nic dobreho.Pa Havlička
ahoj Ajko a to se da tak zvyšit?Vletaku píšou jen deni davka 100mg a to jsou 2 tabletky.I doktor to říkal.Je fakt že ovulaci mam uplně přesně ukazkovou tak fakt nevím co to ma za smysl.Jo a po těch 2 tablet…je mi moc zle tak proto doktor usoudil 2.Jinak se měj hezky pa Havlička
Ahoj Havličko, možná, že můj dotaz bude znít hloupě, ale to tě lékař za těch sedm let neposlal na nějaké jiné vyšetření anebo nenabídl jiné řešení otěhotnění ??
Já navím, ale mysím si, že ten kdo v životě nepoznal, jaké to je, když několik let čeká na miminko a ono pořád nepřichází to asi nemůže pochopit. Mě se taky každý divý.Kromě mamimky, která mě naopak podporuje a už vybírá kočárek.
No nic. Jsem asi dost sentimentální.
Ale jinak Vám vše upřímně a ze srdce přeji brzo krásné pupíky ![]()
Ahojky holky,
prosím o radu..když jsem měla 3 cykly Clostík a první 2 cykly ovu byla a třetí asi ne (teploty zůstaly nízké). Je možno, že 4. měsíc s clostíkem by ovu zase byla???
Díky moc ![]()
No, jestli ti doktor předepsal clostilbegyt, tak by tě měl vždycky sledovat - UTZ vždy cca v polovině cyklu, právě aby byla jistota, že ovulace je (případně není). On tě nesleduje?? ![]()
Ahojky, nesleduje mě
..první měsíc jsem měla Clostík 1-0-0 ovu byla (měřila jsem bazální teplotu)…druhý měsíc 1-0-1 ovu taky byla podle teploty, ale tento měsíc ovu nebyla, protože teploty zůstaly nízké
..ale Dr. mi neříkala, ať chodím na Utz..:-( vím, že spoustu holek co má Clostík chodí na utz, ale mě nekontroluje
…teď si mám jít pro další balení Clostilbegytu, tak se jí poptám…A budu doufat, že to tentokrát vyjde..!!Nevím proč to 2× vyšlo (ovu) a teď ne
![]()
Tak já po Clostíku otěhotněla hned první měsíc.
Brala jsem 5-9 DC, pak 13DC Pregnyl, Utrogestan čípky a + ještě Bromexin kapky (ten proto, aby trochu rozpustil hlen, který paradoxně Clostík zhušťuje a to je pak špatné) ![]()
@Hellísek píše:
Tak já po Clostíku otěhotněla hned první měsíc.
Brala jsem 5-9 DC, pak 13DC Pregnyl, Utrogestan čípky a + ještě Bromexin kapky (ten proto, aby trochu rozpustil hlen, který paradoxně Clostík zhušťuje a to je pak špatné)
Ahojky, ten Bromexin si brala kdy??? jako v jaké fázi cyklu?? to slysím poprvééé…
…
@chcimimi píše:
Ahojky, ten Bromexin si brala kdy??? jako v jaké fázi cyklu?? to slysím poprvééé…![]()
…
Hned od 13DC co mě doktorka píchla Pregnyl a nasadila Utoš. Bromexin předepsala protože Clostík hlen v pochvě paradoxně zhušťuje, což je špatně pro spermie, mohou jím pak špatně projít
No a právě Bromexin ho zas správně „naředí“
Je pravda, že jsem o tom ještě taky neslyšela, nicméně mě to pomohlo a to hned na poprvé a dnes máme skoro 4 měsíční holčičku
![]()