Vyvolávačka

12
3.5.04 09:43

"vyvolávačka"

Ahoj holčiny,
mám dotaz. Od kdy jste po „vyvolávačce“ dostaly MS? Měly jste při tom bolesti? Jak silnou jste měly MS? Díky moc za vaše odpovědi.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4419
3.5.04 10:35

Ahojky, já jsem těch injekcí měla nespočítaně. Po vysazení HA jsem to bez včeličky nedostala. Jinak jsem to ale dostala vždy pravidelně 13. den po injekci. Podle někoho je to dost pozdě, ale mě to přicházelo vždy pravidelně takhle. Bolesti jsem u toho neměla, jen když jsem to dostala, tak klasické MS bolesti. A MS trvala téměř týden. Nebyla nijak zvlášť silná, byla normální, tak, jak jsem to měla vždycky.

Takže v pohodě. Pokud nejsi těhotná, tak MS určitě dorazí.

Přeji hezký den :P , Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.5.04 15:44

Šárko, děkuji Ti za Tvoji odpověď. Tak to musím ještě pár dní počkat.
A nevíš náhodou, jestli pro případné otěhotnění je potřeba nějaká pauza po té vyvolávačce? Nebo je to „neškodné“? Díky
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
3.5.04 16:29

Ta injekce je naprosto neškodná. Jmenuje se to Agolutin. Pokud by ti to píchli i v době těhotenství, nic se nestane. Spíš naopak, prý to těhu jen podpoří. Minulý rok jsem tuhle injekci taky dostala v době, kdy jsem byla těhu. Ale bohužel už v tý době to bylo bez srdeční akce, takže nějaká injekce mi nepomohla. Z té injekce si opravdu nic nedělej. Je naprosto neškodná, vím, o čem mluvím, dostala jsem jich opravdu hodně. O mimčo se můžete snažit naprosto normálka, ničemu to nevadí.
Takže úplně v pohodě 8) očekávej MS a pak hupky šupky na „mimčo“!! :D

Hezký den, Šárka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
31.5.12 08:53

Chtěla bych se zeptat.
V únoru jsem vysadila antikoncepci,s přítelem se snažíme o mimčo.Jenže od vysazení nepřišla normálně MS jedině po vyvolávačce.
Takže k otázce.Otěhotněla jste některá ikdyž jste neměla normál MS jedině po vyvolávačce??????
Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
31.5.12 09:20
@Mrkvicka píše:
Ahoj holčiny,
mám dotaz. Od kdy jste po „vyvolávačce“ dostaly MS? Měly jste při tom bolesti? Jak silnou jste měly MS? Díky moc za vaše odpovědi.
M.

Na vyvolávačce jsem byla jednou, dostala jsem to pátý den po, menstruaci jsem měla o něco silnější a bolestivější a v obličeji mi naskákala taková hrubá krupička :roll: :P Ale případnému těhu to neulíží, jen to těhu podpoří, jak mi říkala moje doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
31.5.12 09:21

@saulinka ked nemas ms, tak nemas ovulaciu. a bez ovulacie sa otehotniet neda. nechaj telu este chvilku cas, ci sa to zrovna, ak nie, tak to zacni riesit s gynekologom. bola som na to podobne, po vysadeni antiky uplne bez cyklu vyse roka. a potom cykly 60 dnove. pomohol clostil a soja. teraz po porode uz mam cykly cca 35 dnove :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
31.5.12 09:27

zkusím počkat do příštího měsíce jestli si to rozmyslí a začne fungovat normálně,jestli ne tak se zeptam na prášky.........už mi z toho hrabe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
31.5.12 09:34

@saulinka a ake prasky by si chcela? dalsiu antikoncepciu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
31.5.12 09:39

neee něco na upravení cyklu.....po téhle zkušenosti už nechci antinu ani vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
31.5.12 09:50

@saulinka no, problem je, ze take prasky defacto neexistuju.

existuje duphaston, ale to je to iste ako vyvolavacka, budes mat sice ms, ale ziadne plodne dni.
a potom je este ten clostilbegyt, ale to je dryak, to Ti nikto nepredpise hned takto.

mozno by som na Tvojom mieste skusila skor femigard, alebo ine podobne kvapky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
31.5.12 10:12

možná bys měla doktora poprosit, abby ti udělal hormonální profil.. nechci strašit, ale já po vysazení HA taky neměla menstruaci.. tři vyvolávačky a nic a pak se zjistila chyba - hormony.
Tak ať jsi brzy v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
31.5.12 10:22

veroou-otěhotněla jsi potom?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
31.5.12 10:25

jo, koukni na metřík ;) jen to popravdě trvalo dýl, skoro tři roky… nemusí to být tvůj případ! ale píšu to hlavně proto, že u nás se skoro rok jen prokecal.. jako že jedna vyvolávačka, dva měsíce počkejte.. takhle byly tři, a až pak doktora napadlo poslat mě na krev :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
31.5.12 10:29

děkuji......zkusím ji o to požádat…to čekání je příšerné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie