Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Molly,
Muze to byt ovulacni krvaceni, ale kdyz doktorka nic nevidela, tak je to divny.
Z vlastni zkusenosti muzu rict, ze krvaceni uprostred cyklu u me jasne znaci tehotenstvi, je to tzv. nidacni krvaceni, kdy se oplodnene vajicko uhnizduje v deloze a pri tom nastava tzv. hemorragie (promin, nevim, jak se to rekne cesky). Miminko to neohrozi. Tak Ti drzim palecky, aby to i v Tvem pripade byla pravda!!!!
Pa Dita
Ahoj Molly,
mam momentalne podobny problem. Jsem v pulce cyklu a zacala jsem krvacet jako pri menstruaci.....
Trva to uz 4. den, tak opravdu nevim a mam strach, co by to mohlo byt.......
Dej urcite vedet, Lenka
ahoj holky,
Molly, prosím napiš - mám také tento problém - jsem 22 DC a včera jsem začala slabounce krvácet -nevím co si o tom mám myslet a trochu se bojím.
A tak holky prosím, pokud jste to zažily, prosím poraďte… Díky Mila
Mě se tohle stávalo stávalo, když jsem brala antikoncepci, nejdřív mi jí doktor vyměnil, ale asi po půl roce se to opakovalo znova, tak jsem ji přestala brát úplně a všechno se spravilo, ale je to asi jiný případ, vy asi HA neberete. ![]()
Ahoj holky,
me se tohle stalo asi dvakrat, a to zadnou antikoncepci neberu. Mela jsem vzdy tri menstruace vzdalene od sebe 14 dni. Jakoby v prostredku (snad ovulace) byla jedna menstruace navic, ktera trvala 4-5 dni. Jednou mam podezreni, ze to bylo spojene s antibiotiky, nebot to bylo v zime a byla jsem nemocna, ale podruhe nevim. Kazdopadne se to zase ustalilo a pristi mesic bylo vse OK. Tak nevim, jinak mam totiz menstruaci pravidelnou, ale zadne problemy jsem potom nemela. Tak verim, ze to tak bude i u vas. Priroda si s nami holt nejspis nekdy trosku zahrava…
Andrea
Zdravím milé dámy,
zrovna jsem to zase dostala. Jsem děsně naštvaná. Na sebe, na celej svět. Asi to dobře znáte. O mimino se snažíme už více než 2 roky. Rok a půl se léčíme. Pořád nic. Už mě nic nebaví, jsem vzteklá. Když vidím těhotnou ženskou nejraději bych jí kopla do břicha. Mrchu! Nemám radost z ničeho, ani z toho, že už je jaro. Všechno kvete, roste a já mám pořád prázdný břicho! Rady typu - nemysli na to, jsou k h…
Zuzana
Zuzko proboha to snad nemyslíš vážně s tím kopnutím do břicha, jsou tu i holky které se snažili dýl než ty a nakonec to vyšlo. Ale tak hrozné myšlenky - jako ubližovat jiným lidem, to snad ne !
Měj se
Petra
Zdravím všechny, tak jsme na tom všichni podobně jak tak koukám.. Já jsem po druhém IVF - neúspěšný.. teď jsem do toho při ovulaci začala šíleně špinit.. tedy měla by to být ovulace.. Testy a krev byli negativní, takhle jsem špinila při mimoděložním těhotenství.. je to k zešílení.. Chlapi se mají, co ?? No hlavu vzhůru, příjdu domů, vezmu ven koníka, pak vlítnu na zahrádku na kytičky a bude líp… ![]()
Mějte se a držte se… Pa Blanča
Přej a bude ti přáno? To jsem slyšela milionkrát. Ale nefunguje to.
Já jsem taky dřív nebyla taková. Ale ta beznaděj udělala své.
Zuzana
hele, snad tu nebude dalsi hadka.
![]()
k te caste „ms“. moje kamoska ma taky caste krvaceni, ale ji zistili ze ma rany na deloze a ty pry krvaci. uz ji to raz i zcelovali - dusikem, brrr. tak vam drzim palce at se to srovna at nemate ten samy problem.
danka
Ahojky všem!
Moje doktorka nenašla žádnou příčinu mého kvácení uprostřed cyklu, napsala mi Noretistheron (nebo tak nějak) a tim to skončilo. Já si myslim, že to mohlo mít hormonální příčinu (MS mam hrozně nepravidelnou), ale nevim, nejsem doktor.
My se snažíme o mimčo něco přes rok, začala jsem chodit do Pronatalu a mam před sebou 1.IUI. A právě čekám na MS, která ne a ne přijít (těhulka samozřejmně nejsem).
Tak se mějte hezky a zase napište, jestli u vás nějakou příčinu našli.
Pa Molly
Zuzano,
vetsinou na takove prispevky, vubec nereaguju, nema to totiz zadny smysl, ale na tenhle jsem reagovat musela, protoze nechapu kdy se ve cloveku muze brat tolik nenavisti. Chapu, ze jsi zklamana a nestestna, ze touha po mimnku je nekonecna, ale timhle vubec nic nevyresis. A to, ze mas chut kopat tehulkam do bricha, je fakt nechutny a uplne ubohy, jako by snad ony za to mohly. Verim, ze je to jen projev zoufalstvi a urcite jsi to tak nemyslela.
Preji ti, aby jsi se i ty brzy mohla chlubit briskem a na vsechny bolistky brzy zapomnela.
Radka + cvrcek
Zuzano,
nedá mi to, abych ti taky napsala svůj názor.
S mužem se taky snažíme o miminko více než dva roky. Taky jsem už nešťastná. Ale co se dá dělat ??
Já když vidím venku těhulku, tak ji spíš závidím a přeju jen to nejlepší a přemýšlím, jaké to bude až to budu mít já. Vždyť co mi víme, třeba taky ona měla problémy otěhotnět.
Vím, že každý se jednou dočká i my. A pak si to vychutnáme.
Nebuď tak zlá a nenávistná na své okolí, to za to nemůže.
Já bych spíš kopla ty ženský, který můžou mít mimi a jdou na potrat ( i když v některých případech to chápu a v žádném případě potraty neodsuzuju, jr to každýho věc).
Ahoj všem,
potřebuju poradit,šla jsem na kontrolu ke své doktorce a ta mi při vyšetření řekla,že trochu krvácám a vzhledem k tomu,že jsem byla právě v polovině cyklu myslela že to je ovulace.Udělala mi ultrazvuk,na kterém ,ale nic neviděla. Dnes jsem u ní byla znovu,protože krvácení neustalo (dnes je to už 5 dní co krvácim). Udělala mi ultrazvuk,ale zase nic neviděla,tak mi vzala krev na těhotenství a na zánět a ve čtvrtek tam jdu zase.
Máte někdo podobnou zkušenost? Jsem docela vyděšená :-[
Všem děkuji Pa Molly Lída