Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím o radu. Loni jsem vysadila HA, brzy se mi podařilo otěhotnět (2.měsíc, předtím MS 34 a 32 dní), ale bohužel jsem musela na revizi
Rozhodil se mi cyklus, po revizi přišla první MS po 39 dnech, další už ne, byla jsem teď na vyvolávačce (agolutin - 45 DC) a čekám.. Od první MS po revizi beru kapky Gynex, před ní jsem pila jen kontryhelový čaj, dle kontroly u dr. není narostlá sliznice, tak jsem se opět vrátila ke kontryhelovému čaji, myslíte, že se to dá kombinovat s Gynexem nebo radši užívat jen jeden z těch přípravků? Co vám víc pomohlo při dlouhých cyklech, kontryhel, gynex či jiné??? Doktor říkal, že mám chodit každý 30 DC na vyvolávací injekce (předtím udělat test, jestli nejsem těhotná), moc se mi to nelíbí, ale snad doktor ví, co dělá. Chtěli jsme se po druhé MS snažit o miminko…
Tiez beriem Gynex, ale zatial v minimalnych davkach, zatial len 6 dni
zoe84 píše:
Tiez beriem Gynex, ale zatial v minimalnych davkach, zatial len 6 dni
Já ho beru 2×denně 6 kapek po 3 týdny v kuse a pak týden pauza, teď dodělávám první balení a přemýšlím, jestli pořídit další nebo se na to vykašlat a brát jen ten kontryhelový čaj, přeci jen ten Gynex není levná záležitost.
Ja som si to objednala min. mesiac a len tak od oka som sa rozhodla, ze budem brat 2× denne 9 kvapiek, no strasne ma bolela hlava, az mi hucalo v usiach. Tak som to radsej znizila na minimum. Teraz beriem 3× denne 3 kvapky. Na druhy mesiac skusim 5 kvapiek 3× denne. Tiez vyberiem jedno balenie a potom asi skusim nieco ine. Uvidim, co mi povie doktorka. Ak sa mi ovulacia, ci vzhlad vajecnikov zlepsi, tak budem mozno pokracovat aj v dalsom baleni.
Já mám s gynexem dobrou zkušenost.Kontryhelový čaj jsem nikdy nepila tak nemohu posoudit.
Gynex jsem užívala a užívám,když nemohu dostat MS pomáhá mi a já nemusím chodit na injekce.
já užívala oboje zároveň-rozhodil se mi cyklus po špatné léčbě a druhý měsíc s Gynexem jsem byla už těhotná.
ja otehu po kontryhelovem caji asi po 3 mesicich,taky jsem byla tehu ale kvuli HELLPu jsem musela jit na cisar ve 26tt,rok a pul jsme nemohli otehu pak mi bylinkarka poradila ten caj..
Jinak kamaradce nezabral vubec ale po gynexu za mesic byla tehulka,takze si myslim jak kdo ![]()
Ja mam PCO (polycysticke vajecniky), myslite, ze aj v tom mi gynex pomoze? Ako ste to brali? Kolko kvapiek za den a ako casto?
Tak já mám po revizi teprve týden a doufám, že se mi cyklus brzy srovná, ale předem díky za tip… zkusím prvně ten kontrhelový čaj, kdyby to nepomohlo tak ten Gynex…
Ahoj, holčiny.
Gynex v sobě extrakt z kontryhele již obsahuje a působí i na PCO. Dávkování záleží podle typu problému a jeho akutnosti.
Pitím čaje nic nezkazíte 2× denně šálek sypaný nechat 10min odstát.
Teď je založená diskuze o přípravcích Energy. Pojďtě se zkusit zeptat holek tam. Víc hlav víc ví ![]()
https://www.emimino.cz/…nergy-60956/
Ahoj, já pila čaj,pak gynex,pak diochi estrozin a stejně jsem rok chodila na vyvolávačky. Zabralo až doporučení na IVF a najednou jsem to dostala a otěhulila
Na vyvolávačky bych už nechodila,tělo se po HA musí zmátořit
Držim všem palce ![]()
Asi to tak je HA dokáže dělat bordel,já jí vysadila po 15letech a nic jsem nebrala jako vyvoláváno od června nic až 1.11.a 8.12.měsíčky chci zkusit ten gxnex je přírodní a na cysta prý oka máte zkušenosti?Dělá mě neplechu a mám jí přes 20let.
chceme zkusit ještě miminko hormony mám v noemě tak doufáme
napište jaké zkušenosti máte ![]()
@Tallulah
Ahoj, píšu ohledně Gynexu. V diskuzi jsi se ptala na Gynex a kortyholový čaj. Jsem druhý den po revizi 9 tt. Chci co nejdříve otěhotnět, ale před těhu jsem měla dlouhé cykly a nevím, jak bude chodit MS teď po revizi. Proto taky nevím, kdy a v jakém dávkování začít s Gynexem. Kortyhlový čaj společně s Gynexem snad pít můžu?
@reedik já beru gynex 3×6 kapek, po 3 týdnech udělat týden pauzu.. já piju kontryhelový čaj 2×denně, společně s gynexem ![]()
a můžu gynex začítát brát hned po revizi? Brát 3 týdny, pauza a zase 3 týdny? Jak to mám udělat, když po 3 týdnech nepřijde MS?