GENNET Praha - PGD

368
27.1.11 15:03

GENNET Praha - PGD

ahoj, máte někdo zkušenosti s preimplementační genetickou diagnostikou? V GENNETu v Praze? Mám syndrom a je 50% pravděpodobnost, že ji sdědí moje dítě. Proto jsem začala uvažovat o preimplementační diagnostice. Nevíte kolik to tak stojí? Nepodařilo se mi to zjistit. Děkuji za rady a informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43035
27.1.11 18:07

Uz jsem ti odpovedela ve tve predchozi uplne stejne diskusi, ale tady jsem ti jeste nasla jejich cenik http://www.gennet.cz/…-srpen10.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
27.1.11 18:16

mockrát děkuji. Když kliknu na odkaz, tak se mi to nezobrazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
27.1.11 19:52
clobrdinek píše:
mockrát děkuji. Když kliknu na odkaz, tak se mi to nezobrazí.

jo me taky ne, nevim cim to …
http://www.gennet.cz/…4038331.html
tady si klikni na cennik PGD
a je to pdf, takze musis mit acrobata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
28.1.11 11:03

ahoj, děkuji za odkaz. Nevíš kde najdu s jakými pojišťovnami má Gennet smlouvu? Tedy u kterých pojišťoven se nemusí platit za zákroky? děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
28.1.11 14:49

Ahoj,

nevim presne o jakych vysetrenich mluvis, ale za me bych do Genetu v Praze nesla. Byla jsem tam na vyšetření po dvou potratech, zjistovali z krve u me a u partnera mutace, chromozomy a nemoci. Musim rict, ze jsem byla celkem nespokojena. a znam i vic lidi z okoli, kterí tam nebyly spokojeni.

Ale treba UTZ si zase lidi chvalili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
29.1.11 08:37

ja chodim do Gennetu do CAR a jsem spokojena az na strechu :-)
Ty pojistovny asi taky budou mit na strankach, ale to PGD je dycky se spoluucasti, teda myslim. Prohledej jejich stranky. Myslim, ze tam snad maji i nejakou odpovednu, nebo jim proste zavolrej na recvepci,s estricky jsou mile, fakt, minimalne te nekam poprepojujou, kjde ti poradej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
29.1.11 14:57

děkuji za radu, jsi hodná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tynusska
19.11.12 10:12

Ahoj,

jen bych se chtela podelit - chodila jsem do gennetu Na Porici cele tehotenstvi a byla jsem moc spokojena. Muzu jenom doporucit.

• Citovat
  • Upravit
15
4.12.15 15:22

Ahoj holky :mavam: chtěla bych zjistit, jaká je šance na otěhotnění po vložení vyšetřeneho embrya. Zatím jsem nikoho kdo otěhotněl nenašla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
6.12.15 22:12

@moon5 Ahoj, já otěhotněla hned po prvním pokusu. Máme roční holčičku a začátkem roku se chystáme na druhý pokus zamraženého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
6.12.15 22:17

@alahatl ahoj děkuju za dobré zprávy a samozřejmě gratuluji :-) a můžu se zeptat proč jste měli PGS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí