Že by..?

1018
26.1.11 21:41

že by..?

Ahoj,potřebovala bych znát váš názor,zkušenost..s manželem se snažíme o druhé mimi..PM jsem měla 22.12.,takové zpoždění nemívám,udělala jsem si několik testů,ze začátku byly neg.a další o pár dní později se objevily na dvou i čárka druhá,slabunká a až po kontrolní čárce..brala jsem to tedy jako poz.vzhledem k nevolnostem a únavě..jenže : dnes jsem dostala menses,nebo aspoň to tak vypadá,až na to,že to přišlo zničehonic a jasně červená krev. K dr.jdu zítra,ale přece jen bych ráda znala něčí názor..nevím co si mám myslet a nechci pak být zklamaná.díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
187
26.1.11 21:50

Tak nevím no,ale někdo to tak může mít,že je těhotný a má při tom menstruaci,teda jen jsem to slyšela sama osobně stím zkušenost nemám.Ale když si tam měla 2 čárky,tak třeba…ale jak říkáš,at pak nejsi zklamaná,raději si zajdi k tý doktorce at máš jistotu.Držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.1.11 21:52

Jasně červená krev a slabá čárka na testu může znamenat cokoliv, nevím, jak dlouhé máš cykly, takže ani nevím, kolik dnů zpoždění máš.
Připrav se psychicky na to, že to není dobré, maximálně budeš mile překvapená. Může to být hematom, který odchází, ale může to být i miminko, které to vzdalo :-(
Pokud bys krvácela a čistila se sama v případě potratu, tak by v takto ranné fázi ani nemusela být kyretáž, stačí pak akorát kontrola, že je děloha čistá a nemusí se čekat se snažením.
Držím palce, ať je to hematom a mimčo je tam, kde má být :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
26.1.11 21:59

Dnes je to 10.den od terminu,mam z toho vselijake pocity. Ale cetla jsem i jinde na diskuzich,ze nektere holky mely prvni mesic normalne mesicky,proto je ani nenapadlo ze by mohly byt tehu a prisly na to az dalsi mesic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.1.11 22:03

To je samozrejme mozne, znam holky co meli menses treba az do 3 nebo 4 mesice, a nevedeli ze jsou tehu.. kazdy ma ten organismus uplne jiny.. je to individualni.. takze drzim kazdopadne pesticky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
26.1.11 22:05

Ja uz jsem to tu psala taky v jine diskuzi…
Mela jsem negativni test, menses a pak behem cca dvou dnu carky, po tydnu jsem sla k dok. a potvrdil tehu 8 tydnu… A znama ta mela mesicky do 5.mesice :nevim:
mozny je vsechno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
26.1.11 22:10

Myslite si,ze je mozne,kdyz jsem je mela dostat 18. A 16.byl styk,ze by mohlo dojit k poceti?a proto se treba opozdila ta menstruace? Ja nevim,s dcerou jsem to tak nemela,hned mi vynechala ms,a test byl jasne pozit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
26.1.11 22:22

tak to když jsi měla dostat 18.a 16 byl styk tak to asi nebude těhotenství,to by nebyly plodný dny,teda nejsem doktorka,ale nechci tě strašit.Ale at to dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
26.1.11 22:25

Samozrejme byl styk i predtim,hodne prvni tyden v lednu..no jsem zvedava,co se dozvim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.1.11 22:27

creaters, pokud nesleduješ, kdy máš ovulaci, tak je možný všechno, ale od 16. zatím uplynulo jen 10dnů, to bys měla na supercitlivém testu jen opravdu neznatelného ducha.
Podle mě je celkem jednoznačné v tomto stádiu, kdyby šla na krev na hcg a pak obden znova, hcg by se za 2dny mělo vždy zdvojnásobit, při neprosperujícím či mimoděložním těhotenství ten nárůst není takový, při prosperujícím těhotenství, i když třeba s komplikacemi je nárůst většinou jednoznačný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
26.1.11 23:36

Ahoj Creaters, tento měsíc jsem řešila úplně to samé jako řešíš ty! MS opožděná o 10 dní, nevolnosti…i přesto, že jsem od porodu neměla MS zpožděnou ani jednou. Po těch 10 dnech jsem si chtěla udělat testík a hned po příchodu z lékarny se mi spustila krev. Pořádně jsem to obrečela :cry: , protože jsme se s přítelem o mimi snažili. Jenže tato MS mi trvá dodnes! Bála jsem se, že když tak dlouho krvácím, může se jednat o samovolný potrat :-( (zakládala jsem tady minulý týden i na toto téma diskusi: Už 15 dní MS?)..holky poradili zajít si co nejdříve k dr. ! Dala jsem na rady a diagnóza zněla: rozhozené hormony! Dostala jsem léky na zastavení krvácení, ale dr. mě ujistil, že další mimi mít určitě budeme, že se nemusíme bát :dance: . Přeji ti, ať to u tebe je ale miminko na cestě :andel: a poblázněné hormony ať už nás nezlobí :evil: !!! Držím všechny palečky a hlavně se ničeho neboj!!! Určitě budeš ty i mimi v pořádku :hug: !!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
27.1.11 00:17

ahojky klidne muzes mit MS i pri tehu…taky se stava ze clovek sice otehotni ale potom to samovolne odejde s MS…pry je to uplne bezny a stava se to dost casti jen driv nebyly takovy moznosti testovnai a dnes zeny testuji moc brzo a proto to vi…uvidis co ti rekne dr, budu drzet palce at je to dobra zrprava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
27.1.11 08:37

Tak díky za názory, dnes mě čeká návštěva u dr.,tak sem pak napíšu,jak jsem dopadla :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
27.1.11 22:08

Ahoj,tak byla jsem u te dr..vysetrila,udelala UZ a ze pry kdyz jsem mela na testu //,tak tam nejake tehotenstvi bylo,ale z nejakeho duvodu se neudrzelo :( a to krvaceni neni menzes,ale telo se cisti..tak je mi to lito,uz jsme se zacinali tesit na mimiska..ale na druhou stranu je lepsi,kdyz se to stalo ted na zacatku,ale nastesti mam doma me slunicko,co mi nedovoli smutnit :) a manzel bude jiste rad,ze se muze pokouset dal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
27.1.11 22:53

neves hlavu, jeste ze to odeslo ted nez kdyby se mimi chytlo a byl problem pozdeji, to je bezna vec ze se na testu ukaze jakoby tehu ale odejde s MS… prsite to vyjde tfuj tfuj drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital