Testování - prosím o radu

Anonymní
23.1.11 23:22

Testování - prosím o radu

Ahoj, prosím vás o radu.

Za 3 dny mám dostat MS a dnes jsem si dělala test který vyšel negativní, myslíte že mám ještě šanci že jsem těhotná??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8384
23.1.11 23:28

ahojky ja jsme si delal test 1 den pred MS a carka byla hooodne slaba myslim ze 3 dny predem by sem i neukazala..urcite pockej a testni tak 2 dny po ocekavany MS, sance tu je…drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101794
23.1.11 23:31

Přesně tak, testuješ moc brzo… má se testovat až po termínu MS :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
23.1.11 23:42

Ahoj, vydrž, já měla jednu čárku ještě po termínu MS a těhotná jsem byla :wink:
Přeju, ať to dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.11 23:47

děkuju, tak jste mě trochu uklidnily :-) jsem hodně moc netrpělivá

a měly už jste těhotenské příznaky od začátku? nebo přijdou až později

• Citovat
  • Upravit
8384
24.1.11 00:00

jediny co jsem mela byla bolest prsou,to sem si zacla myslet ze by to mohlo vyjit, jinak nic..mozna jeste ze jsem chodila vic curat, ale bylo leto a vedro a hodne jsem pila tak to taky mohlo byt i tim…jiank nic, nevolnosti (za to poradny) prisly az po mesici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
24.1.11 10:42

Ahoj,tak já testovala,když jsem již byla 14 dní těhotná a neukázalo mi to nic. Za týden jsem jen tak pro legraci zkusila jiný test znovu a myslela jsem, že padnu. Test vyšel pozitivní!!! Takže bych asi počkala a zkusila možná jinou značku testíku,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9749
24.1.11 12:50
Anonymní píše:
Ahoj, prosím vás o radu.Za 3 dny mám dostat MS a dnes jsem si dělala test který vyšel negativní, myslíte že mám ještě šanci že jsem těhotná??

a vies kedy bola ovu? to je velmi podstatny udaj. citlivy test ti moze ukazat slabeho dusika uz na 9dpo, ale musis vediet kedy bola ovu a aj to zavisi od uhniezdenia… kazdopadne drzim palce, kym nepride ms vsetko je otvorene. skus dalsi test v den ocakavanej ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
24.1.11 13:31

Já jsem příznaky neměla žádné a test napoprvé negativní a výsledek máš v metříku :palec: testni po termínu MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
25.1.11 15:44

ahoj,
tak dnes jsem si dělala také test a nic :-( ani duch, jsem uplně stejně nedočkavá, MS má dostat až koncem týdne.. ale strašně mě bolí prsa a podbřišek (ten tedy jen občas, ale intenzivně), ráno mi bylo na omdlení :-( tak jsem volala doktorce, a ráno jdu na krev, jestli to třeba není něco jiného.. tak uvidíme, možná je to jen moje psychyka jak strašně chci..
tak uvidíme, no i když pochybuju že první měsíc snažení bych otěhotněla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
25.1.11 17:40

ja poznala tehu podle bolesti prsou, driv me nebolivaly pri MS treba…ale segru bolely prsa kazdy mesic…a porad mela priznaky a nic a kdyz je nemela tak tehu byla :-D jen ty prsa ji bolely…
Ale pokud ti bylo na omdleni je to mozny ze tehu jsi…mne sice bylo takhle spatne az po mesici ale kazdy je jiny…prvni mesic je opravdu brzo ale co ty vis…drzim palce at to dobre dopadne a kdyz ne tak priste to vyjde neboj…
Jinak na test je brzy…takze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
26.1.11 11:41

tak nic :-( no co jsem asi čekala žeee :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
26.1.11 21:52

tak prece jen to byl prvni mesic, neboj brzy to prijde..zkus treba ovulacni testy aby sis to pojistila…drzim palce na pristi pokusy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.14 20:28

Ahoj, jsem 7 DPO a nevidrzela jsem a dělala jsem si test ale byl negativní myslíte ze kdyby jsem byla těhotná tak by tam už něco bylo kdy si mám test udělat? Příznaky nějaké mám bolí me prsa břicho me bolí jako při MS ale tu mám dostat az za 6 dni a taky občas citim takové tlaky v břichu.. někdy i píchání… miminko by sem si moc přála snažíme se teprve měsíc…děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
25.8.14 20:31

7DPO je doopravdy málo :) znám holčinu co testovala 9DPO a měla slabýho ducha, ale z mojí zkušenosti, já podle utz otěhotněla 2 dny po skončení ms a můj test vypadal skoro negativní 5 dní po vynechané ms, byl tam tak slabý duch, že tomu nešlo věřit…opravdové čárky byly až později a taky není záruka, že se mimi udrží, takže netestuj dřív než ti vynechá ms :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí