Ta pravá poloha :)

27
23.1.11 22:13

Ta pravá poloha :)

Ahoj holky (příp. i kluci, pokud tu jste :lol: )
chtěla bych se s vámi poradit Díky

Příspěvek upraven 29.03.11 v 21:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
486
23.1.11 22:35

Ahojky :-)
No, já bych řekla, že klasika - ty dole a partner na tobě :wink: A po sexíku lež dál asi 5 min na zádech a pokud můžeš, zvedni nohy - já třeba na radu starších a moudřejších dělala i stojky :lol:
Každopádně držím pěsti, ať mimíska počnete co nejdříve :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
23.1.11 22:36

Omyl - nééé stojky, ale svíčky 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
23.1.11 22:39
Anomiska píše:
Omyl - nééé stojky, ale svíčky 8-)

Stojka je víc namáhavá, ale účel by taky splnila :mrgreen:
Někdo má prý dělohu obrácenou a tam je nejlepší poloha ze zadu…myslím. Fakt jsem to nezjišťovala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
23.1.11 23:09

jakakoliv :-D a potom si jen lehnout v klidu, treba podlozit zadek nebo na bok…cesticku si najdou neboj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101795
23.1.11 23:36

Já bych řekla, že je to fuk, pokud se to má povést, tak se to povede… a pokud je někde zdravotní problém, tak stejně musí pomoct doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
23.1.11 23:44

Mě gynekolog řekl, že mám dělohu nakloněnou mírně do leva, tak ať po styku ležím na levém boku… .....zadařilo se, ale že by z toho… :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
24.1.11 00:18

Myslím,že polohy moc velkou roli nehrají.Pokud máš otěhotnět otěhotníš pokud ne tak ti nepomůže ani svěcená voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
24.1.11 01:13

Někde píšou normální poloha, někde zase zezadu. MYslím, že je to úplně fuk.
V učebnici stomatologie, co jsem se učila, tak je psané že „když má žena orgasmus, tak stahy dělohy napomáhají spermiím se dostat na správné místo a rychlejí…a za tím je v závorce “ orgasmus ale není podmínkou k početí" No, tak nad tím sem se trochu zamyslela a zasmála..že kdyby to tak fakt fungovalo, tak nevím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
24.1.11 08:03
Sumaya píše:
V učebnici stomatologie, co jsem se učila, tak je psané že „když má žena orgasmus, tak stahy dělohy napomáhají spermiím se dostat na správné místo a rychlejí…a za tím je v závorce “ orgasmus ale není podmínkou k početí" No, tak nad tím sem se trochu zamyslela a zasmála..že kdyby to tak fakt fungovalo, tak nevím. :wink:

Proč zasmála? Je to pravda a i to že to není podmínkou, jen to může napomoci pohybu spermií. Já to taky četla. On ten orgasmus není jen pro potěšení, naopak, jeho první a důležitý úkol je právě pohyb spermií… :nevim: Ale to jestli otěhotníš nebo ne potom taky záleží na tom, jestli máš ovulaci, že ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
24.1.11 08:24
Sumaya píše:
V učebnici stomatologie

Nema to spis byt somatologie? :lol: :lol:

K tematu.. Myslim, ze poloha je jedno. Jak uz psaly holky, tak pokud to ma vyjit, tak vyjde a kdyz ne, tak i kdyby ses povesila za nohy k lustru, nepomuze to..
Hlavne klid a milovani si uzivat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
24.1.11 11:25
dusicka.. píše:
Sumaya píše:
V učebnici stomatologie

:mrgreen: :mrgreen: Taky koukám :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
24.1.11 14:14
Kakika píše:
dusicka.. píše:
Sumaya píše:
V učebnici stomatologie

:mrgreen: :mrgreen: Taky koukám :mrgreen:

jeee :lol: :lol: Jasně že somatologie :-D To sem psala hodně pozdě hahaahah. sem si toho nevšimla, ještěže jste mi to řekli. TO by bylo asi hodně divný :oops: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
24.1.11 14:20
LuckaJ píše:
Sumaya píše:
V učebnici stomatologie, co jsem se učila, tak je psané že „když má žena orgasmus, tak stahy dělohy napomáhají spermiím se dostat na správné místo a rychlejí…a za tím je v závorce “ orgasmus ale není podmínkou k početí" No, tak nad tím sem se trochu zamyslela a zasmála..že kdyby to tak fakt fungovalo, tak nevím. :wink:
Proč zasmála? Je to pravda a i to že to není podmínkou, jen to může napomoci pohybu spermií. Já to taky četla. On ten orgasmus není jen pro potěšení, naopak, jeho první a důležitý úkol je právě pohyb spermií… :nevim: Ale to jestli otěhotníš nebo ne potom taky záleží na tom, jestli máš ovulaci, že ano…

Prostě mě to přišlo směšný :-P Však vím, že to není podmínkou, jen mě udivilo, proč to tam píšou, to je přece samozřejmý. Ale vemte si, kdyby to fakt byla podmínka a některý ženský nemají orgasmus vůbec. Právě, hlavní podmínka je ovulace, jak píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
24.1.11 21:16

holky super, moc všem děkuju … tak snad to má vyjít (na svěceou vodu fakt moc nevěřím :-P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí