Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky (příp. i kluci, pokud tu jste
)
chtěla bych se s vámi poradit Díky
Příspěvek upraven 29.03.11 v 21:38
Ahojky ![]()
No, já bych řekla, že klasika - ty dole a partner na tobě
A po sexíku lež dál asi 5 min na zádech a pokud můžeš, zvedni nohy - já třeba na radu starších a moudřejších dělala i stojky ![]()
Každopádně držím pěsti, ať mimíska počnete co nejdříve ![]()
Anomiska píše:
Omyl - nééé stojky, ale svíčky
Stojka je víc namáhavá, ale účel by taky splnila ![]()
Někdo má prý dělohu obrácenou a tam je nejlepší poloha ze zadu…myslím. Fakt jsem to nezjišťovala ![]()
jakakoliv
a potom si jen lehnout v klidu, treba podlozit zadek nebo na bok…cesticku si najdou neboj…
Já bych řekla, že je to fuk, pokud se to má povést, tak se to povede… a pokud je někde zdravotní problém, tak stejně musí pomoct doktor.
Mě gynekolog řekl, že mám dělohu nakloněnou mírně do leva, tak ať po styku ležím na levém boku… .....zadařilo se, ale že by z toho…
![]()
Myslím,že polohy moc velkou roli nehrají.Pokud máš otěhotnět otěhotníš pokud ne tak ti nepomůže ani svěcená voda.
Někde píšou normální poloha, někde zase zezadu. MYslím, že je to úplně fuk.
V učebnici stomatologie, co jsem se učila, tak je psané že „když má žena orgasmus, tak stahy dělohy napomáhají spermiím se dostat na správné místo a rychlejí…a za tím je v závorce “ orgasmus ale není podmínkou k početí" No, tak nad tím sem se trochu zamyslela a zasmála..že kdyby to tak fakt fungovalo, tak nevím. ![]()
Sumaya píše:
V učebnici stomatologie, co jsem se učila, tak je psané že „když má žena orgasmus, tak stahy dělohy napomáhají spermiím se dostat na správné místo a rychlejí…a za tím je v závorce “ orgasmus ale není podmínkou k početí" No, tak nad tím sem se trochu zamyslela a zasmála..že kdyby to tak fakt fungovalo, tak nevím.
Proč zasmála? Je to pravda a i to že to není podmínkou, jen to může napomoci pohybu spermií. Já to taky četla. On ten orgasmus není jen pro potěšení, naopak, jeho první a důležitý úkol je právě pohyb spermií…
Ale to jestli otěhotníš nebo ne potom taky záleží na tom, jestli máš ovulaci, že ano…
Sumaya píše:
V učebnici stomatologie
Nema to spis byt somatologie?
![]()
K tematu.. Myslim, ze poloha je jedno. Jak uz psaly holky, tak pokud to ma vyjit, tak vyjde a kdyz ne, tak i kdyby ses povesila za nohy k lustru, nepomuze to..
Hlavne klid a milovani si uzivat ![]()
dusicka.. píše:Sumaya píše:
V učebnici stomatologieNema to spis byt somatologie?
![]()
Kakika píše:dusicka.. píše:Sumaya píše:
V učebnici stomatologieNema to spis byt somatologie?
![]()
![]()
Taky koukám
jeee
Jasně že somatologie
To sem psala hodně pozdě hahaahah. sem si toho nevšimla, ještěže jste mi to řekli. TO by bylo asi hodně divný
![]()
LuckaJ píše:Sumaya píše:Proč zasmála? Je to pravda a i to že to není podmínkou, jen to může napomoci pohybu spermií. Já to taky četla. On ten orgasmus není jen pro potěšení, naopak, jeho první a důležitý úkol je právě pohyb spermií…
V učebnici stomatologie, co jsem se učila, tak je psané že „když má žena orgasmus, tak stahy dělohy napomáhají spermiím se dostat na správné místo a rychlejí…a za tím je v závorce “ orgasmus ale není podmínkou k početí" No, tak nad tím sem se trochu zamyslela a zasmála..že kdyby to tak fakt fungovalo, tak nevím.Ale to jestli otěhotníš nebo ne potom taky záleží na tom, jestli máš ovulaci, že ano…
Prostě mě to přišlo směšný
Však vím, že to není podmínkou, jen mě udivilo, proč to tam píšou, to je přece samozřejmý. Ale vemte si, kdyby to fakt byla podmínka a některý ženský nemají orgasmus vůbec. Právě, hlavní podmínka je ovulace, jak píšeš.
holky super, moc všem děkuju … tak snad to má vyjít (na svěceou vodu fakt moc nevěřím
)