Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sice nečekají ale je prostě velká šance, že se embryo neudrží a odejde s ms. Stává se to, takže udělají test najdou ducha/čárku a radují se a pak přijde ms a embryo odejde a konec. Takže pro mě rozhodně až později
určitě ti držím palce ale je to tak lepší ![]()
Já chápu, že vydržet to je fakt utrpení, to s tebou souhlasím
ale klidně si test udělej před ms, ale prostě je dobré, abys věděla, že tady existuje ta možnost
a pokud se snažíš první měsíc, tak bych ti přála aby ti to vyšlo ale ne každému se to povedé hned ![]()
No chtěla bych to zkusit tak 12DPO uvidíme no a když nic budu čekat na MS doufám ze nepřijde ![]()
Budu držet palce
ještě já teda ms dostala, na jedno odpoledne, a neni neobvyklé, když se ms dostaví, nebo špiníš
vim, že když já vždycky dostala ms tak to pro mě byla konečná že to nevyšlo
a právě jak jsem jí dostala jen na to jedno odpoledne a pak jsem jen lehce špinila tak jsem si ani neuvědomila, že by to mohlo vyjít, proto jsem si dělala ten test až těch 5 dnů později ![]()
No uvidíme jsem zvědavá… když ctu tady jak čekají i 5 let a nemůžou otěhotnět… tak mám z toho strach ![]()
Hele zrovna u tebe, když se teprve začínáte snažit, tak je nejdůležitější na nic nemyslet, pravidelně se milovat a uvidíš
říká se, že pokud to nejde déle jak rok tak řešit s lékařem
nám to trvalo půl roku a i to pro mě byla doba ![]()
Co jsem tak četla tak někteří necekaji na vynechání ms