Testování - prosím o radu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.8.14 20:38

Co jsem tak četla tak někteří necekaji na vynechání ms

• Citovat
  • Upravit
25.8.14 20:40

Sice nečekají ale je prostě velká šance, že se embryo neudrží a odejde s ms. Stává se to, takže udělají test najdou ducha/čárku a radují se a pak přijde ms a embryo odejde a konec. Takže pro mě rozhodně až později :) určitě ti držím palce ale je to tak lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.14 20:46

Děkuji za radu doufam ze to vydrzim :D

• Citovat
  • Upravit
25.8.14 20:50

Já chápu, že vydržet to je fakt utrpení, to s tebou souhlasím :D ale klidně si test udělej před ms, ale prostě je dobré, abys věděla, že tady existuje ta možnost :) a pokud se snažíš první měsíc, tak bych ti přála aby ti to vyšlo ale ne každému se to povedé hned :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.14 20:52

No chtěla bych to zkusit tak 12DPO uvidíme no a když nic budu čekat na MS doufám ze nepřijde :-(

• Citovat
  • Upravit
25.8.14 20:54

Budu držet palce :) ještě já teda ms dostala, na jedno odpoledne, a neni neobvyklé, když se ms dostaví, nebo špiníš :) vim, že když já vždycky dostala ms tak to pro mě byla konečná že to nevyšlo :D a právě jak jsem jí dostala jen na to jedno odpoledne a pak jsem jen lehce špinila tak jsem si ani neuvědomila, že by to mohlo vyjít, proto jsem si dělala ten test až těch 5 dnů později :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.14 20:58

No uvidíme jsem zvědavá… když ctu tady jak čekají i 5 let a nemůžou otěhotnět… tak mám z toho strach :-(

• Citovat
  • Upravit
25.8.14 21:17

Hele zrovna u tebe, když se teprve začínáte snažit, tak je nejdůležitější na nic nemyslet, pravidelně se milovat a uvidíš :) říká se, že pokud to nejde déle jak rok tak řešit s lékařem :) nám to trvalo půl roku a i to pro mě byla doba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí