Gynprodyl

4381
29.1.19 17:20

Ja jsem ho brala na pripadne udrzeni tehotenstvi (mela jsem neceho nedostatek v HP) a ne abych otehotnela. I tak se nezadarilo.
Chodis na IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34
29.1.19 17:32

@Payus nene… Snažíme se 7 měsíců a nic.. A mám Rozhozen cykl tak mi napsal dr. Tohle na otěhotnění a na srovnání…
U prvního syna jsme tohle neřešili a teď taková doba 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
29.1.19 18:03

@Wevinka aha, tak jsem ti bohuzel neporadila. No u me je to stejne, prvni kluk na prvni dobrou a na toho druheho..nebo tu druhou cekame jakou dobu. Tak je parada ze to zvladate doma, to je hrozne fajn, ja bohuzel uz takovou vizi nemam :)
Tak at se dilo dari :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
29.1.19 18:06

@Payus Ale hlavu vzhůru určitě se zadari i Vám (naděje umírá poslední). :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
29.1.19 18:13

@Wevinka no urcite si nic jinyho nez uspech nepripoustim, jinak bych nikdy IVF nepostupovala :) neni marny vedet, ze doma je to bez sance…aspon si konecne clovek uziva zase sex a ne jen snazeni a nohy hore 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2533
1.3.19 08:54

Ahoj, je tu taky nekdo, kdo bere Gynprodyl 16 - 25 DC na podporu otehotneni a trva mu cyklus pres 31 dni?? Ja si myslim, ze nemam sanci otehotnet, cim delsi cyklus, tim dyl prijde ovulace a ja ji ani nebudu mit, protoze ji zastavim Gynprodylem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.19 10:26

@Natty90 Ahoj, já byla ze zdrav. důvodů před rokem na interrupci. Od té doby jsem měla velmi slabou a krátkou menstruaci, za sebou hysteroskopii a vše v pořádku. Stále se ale nedařilo otěhotnět (skoro 3/4 roku) přikládala jsem to tedy té slabé menstruaci a děložní sliznici. Lékař mi minulý měsíc předepsal Lenzetto 1× denně (stříkala jsem si ho celkem 7 dní), pak 2 dny pauza a nasadila jsem Gynprodyl na 10 dní (1 ráno, 1 večer - ze začátku jsem ho polykala, pak zaváděla). Dříve před interrupcí jsem měla cykly cca 30 dní, po ní všelijaké a kratší 25-32 dní, takže když jsem to teď 31. den nedostala, udělala jsem test a byl pozitivní. Ihned jsem volala doktorovi, jestli nemám Gynprodyl zase rychle nasadit (byla jsem už týden bez něj) a on, že ano. Zítra k němu jdu, tak jsem zvědavá, mám nějaký špatný pocit, že to nedopadne, mám už víc jak týden chřipku, začalo to zimnicí, pak hrozným kašlem, kterého se nemůžu zbavit, celkovou svalovou slabostí atd., do toho mě od včerejška vůbec nebolí prsa, splaskla, tak se obávám nejhoršího :( Každopádně na Lenzetto a Gynprodyl nedám asi dopustit, mně určitě dopomohly k otěhotnění. i když jsem byla odpůrce a zkoušela prvně přírodní cestu Gynex apod.

• Citovat
  • Upravit
2533
3.3.19 20:52

Jej, drzim pesti at ti to vsechno dobre dopadne…Podle ruznych diskuzi co tu jsou, jsem pochopila, ze od te doby, co zacnu zavadet gynprodyl uz nemam sanci otehotnet, protoze pokud neprobehla ovulace do te doby, tak pres gynprodyl uz neprobehne. A me by prave zajimalo, co je na tom pravdy. Ale tak budu verit, ze gynekolog vi, co dela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.19 14:27

@Natty90 Dnes jsem byla u doktora a mám to tedy potvrzené, ale za měsíc se ukáže, jestli se bude vyvíjet. Radovat se stejně začnu až po prvním velkém ultrazvuku. Je zajímavé, že u prvního syna jsem se dokázala radovat hned, asi ta zkušenost s interrupcí mě poznamenala :roll:
No a tebe se zeptám, máš za sebou vyšetření hormonů nějaké? Víš, že máš ovulaci, nebo ji poznáš, jako já? Já vždy podle hlenu. Tak si zkrátka nasad gynprodyl až po ovulaci, když se bojíš, že by ti ji snad mohl zastavit. Mně doktor napsal to lenzetto na 7 dní, pak předpokládal, že by mohla být ovulace, 2 dny jsem nebrala nic, a pak nasadila ten gynprodyl. A zhruba to tak bylo, vím, že jsem ten hlen měla sobota, neděle, trochu v pondělí ráno a večer, nebo v úterý asi praskl folikul a proběhla ovulace, sex pro jistotu každý večer :) ten bílkový hlen se mi vždy objevuje 2-3 dny před ovulaci… Zkus vypozorovat a nasadit po tom hlenu, určitě nic nepokazis! Jinak sliznici máš v době ovulace jak vysokou? Já ji měla 8 mm, dle doktora dostatečnou, ale vidíš, až estrogen před ovulaci a progesteron po ní mi pomohl. Dostatečně tyto hormony připravily sliznici na uchycení asi :nevim: Držím ti pěsti!

• Citovat
  • Upravit
4.3.19 19:57

Zdravím vás všechny, slečny,dámy :D také jsem dnes nasadila gynprodyl a po hodině se mi hrozně začala motat hlava,a jsem taková malátná :P o miminko se snažíme už nějaký ten třetí rok,ještě před stávajícím přítelem jsem čekala dvojčátka o které jsem v 19tt samovolně přišla :,( bohužel.pan doktor mi předepsal ovitrile,a odedneska gynprodyl,pomohlo to nějak?! ;) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2533
5.3.19 22:05

Zatím jsem nebyla na zadnym poradnym vysetreni. Posledne v prosinci me na gynde bylo receno, ze mam vysoko sliznici a nejspis malo progesteronu, nebot jsem tyden pred a tyden po ms spinila. Dostala jsem dve baleni gynprodylu se slovy: az budete tehotna, tak si zavolejte…Minuly mesic jsem delala ovulacni testy, ale asi ve spatny tyden, tak si to tento mesic zkusim o tyden prodlouzit. Snad nejakou mam, ja to na sobe totiz nepoznam. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.19 18:16

Ahoj holky, byla jsem ve středu na gyndě, kde mudr kontroloval, jak roste „vajíčko“. Poté mi řekl, že si máme naplánovat styk na pátek, sobotu a neděli a od neděle, že mám začít brát gynprodyl 2× denně. A teď jak to tady čtu, bojím se, zda to nebylo moc brzy, začít ho brát v neděli. Jak moc přesné tyto odhady gynekologů jsou? :nevim: Asi to moc řeším, já vím. Jen bych si nerada tu ovulaci zastavila. :roll: :think: :hug:

• Citovat
  • Upravit
307
22.11.19 13:30
@Anonymní píše:
Ahoj holky, byla jsem ve středu na gyndě, kde mudr kontroloval, jak roste „vajíčko“. Poté mi řekl, že si máme naplánovat styk na pátek, sobotu a neděli a od neděle, že mám začít brát gynprodyl 2× denně. A teď jak to tady čtu, bojím se, zda to nebylo moc brzy, začít ho brát v neděli. Jak moc přesné tyto odhady gynekologů jsou? :nevim: Asi to moc řeším, já vím. Jen bych si nerada tu ovulaci zastavila. :roll: :think: :hug:
ahoj jak se podařilo?? Jestli se muzu zeptat?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.19 13:42
@Verca.novak píše:
ahoj jak se podařilo?? Jestli se muzu zeptat?

Zadařilo, hned ten první měsíc. Mám 6 týdnů do porodu. :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
307
22.11.19 14:11
@Anonymní píše:
Zadařilo, hned ten první měsíc. Mám 6 týdnů do porodu. :srdce: :srdce: :srdce:

Dobře děkuji tak snad budu mít i já to stesti ❤️️ Máme se snažit přes víkend a od pondělí jednu tabletku a zavádět na večer po 7 dnů.
A jinak gratuluji ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital