HA mléko v 10 měsících?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1118
5.1.14 20:15

HA mléko v 10 měsících?

Ahoj- před Vánoci jsem zakládala diskusi ohledně malého- nepapal, jen pil mléko a taky podle toho pořád kadil a byl protivný- používali jsme Sunar Nutradefense- měl ho první, tak jsme u něj zůstali. Zkusila jsem koupit Bebu HA- a světe div se, během jednoho dne začal jíst, je veselý. Zažily jste některá takovouhle reakci na jeden druh mléka? Může to být HA mlékem nebo je to blbost? Mám pořád kupovat HA nebo se na to postupně vykašlat, zas ho nechci trápit, když je takový cíťa a jen tak něco mu nejede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5924
5.1.14 20:27

Těžko říct, no ale jestli máš pocit, že ti po tom začal víc jíst, tak mu to HA mléko dávej.
Malá ho nechtěla, je hořký, ani já ho nezvládla vypít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
5.1.14 20:32

@ivabozi u mladší jsem kupovala HA mléko pro jistotu do 14 měsíců, u starší se totiž objevila ABKM, pak jsem konzultovala s alergolozkou, do kdy má HA UM smysl… po zavedení prikrmu typu jogurt, zerve je to už nanic… takže jsem si mohla ušetřit pár stovek… tak pro příště budu chytřejší… možná ve vašem případě nevyhovovala značka UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.1.14 20:53

Moc se mi to nezdá..ale na druhou stranu, proč v tom nepokračovat, pokud ti přijde že ty účinky to má :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
5.1.14 21:03

@slavuska1 no, jedinej důvod, proč v tom nepokračovat je cena- je to dvakrát dražší než obyč mléko- asi koupím 10 mlík, pak už bude malýmu rok a postupně budeme zkoušet jiný druhy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.1.14 21:13
@ivabozi píše:
@slavuska1 no, jedinej důvod, proč v tom nepokračovat je cena- je to dvakrát dražší než obyč mléko- asi koupím 10 mlík, pak už bude malýmu rok a postupně budeme zkoušet jiný druhy…

jasný no. koupila bych ještě třeba jedno, jestli se bude chovat pořád stejně, a pak bych třeba zkusila jiný..u takhle velkýho dítěte už bych se případnýho střídání a zkoušení mlík nebála :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.1.14 22:15
@ivabozi píše:
Ahoj- před Vánoci jsem zakládala diskusi ohledně malého- nepapal, jen pil mléko a taky podle toho pořád kadil a byl protivný- používali jsme Sunar Nutradefense- měl ho první, tak jsme u něj zůstali. Zkusila jsem koupit Bebu HA- a světe div se, během jednoho dne začal jíst, je veselý. Zažily jste některá takovouhle reakci na jeden druh mléka? Může to být HA mlékem nebo je to blbost? Mám pořád kupovat HA nebo se na to postupně vykašlat, zas ho nechci trápit, když je takový cíťa a jen tak něco mu nejede…

ahoj, nemám žádné zkušenosti z mlékem (kojila jsem) ale malá si od osmého měsíce řekla, že už nechce. A jestli jí i jídla, jako přesnídávky, vaříš mu, bílé jogurty atd tak už nemusí mít UM. pokavaď má dvě mléčné složky denně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí