V noci má hlad

13021
5.1.14 11:47

V noci má hlad :(!

Ahoj holky, doufám že mi někdo poradí. Jsem už docela zoufalá. Syn teď bude mít už 21měsíců ale poslední dobou je to asi měsíc se budí 2× za noc a řve. Vyloženě má hlad-to bohužel vím určitě. Takže my mu dáváme od malinka v 11h. večer ještě mlíčko, to vypije vše. Pak se tedy budí kolem 3-půl4 a v 6 chce zase:(!Pak vstává v 8h.
Je to tedy asi taky měsíc co mu rostou 4 zuby najednou-špičáky. Takže přes den nic nejedl, jen pil to mlíko nebo jeden jogurt. Může to být i tím.
Jsem už docela zoufalá a unavená, to hlavně :(. Protože jak se vzbudí tak mě to trvá hodinu až dvě zase zabrat :cert:.
Jinak on spal vždy krásně-uplně maličký se probouzel 2× za noc a od 3.ho měsíce jen 1×…od roka spal od těch 11h. večer celou noc asi do 7h. ráno…a teď toto.
Nemáte podobnou zkušenost? Co s tím? Přejde to???
Myslela jsem, že přeci když je starší tak by měl spát líp, no ne :( :( :nevim:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5436
5.1.14 12:02

Myslím, že to přejde, jak se vyklubou ty zuby. Špičáky snášel syn taky blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.1.14 12:03

U nás je to bohužel taky tak, malá (2,5 roku) se budí, mlaská a kňourá, dokud nedostane mlíko. Dáváme jí večer na noc plnou lahvičku mlíka, kterou pije v průběhu noci. Sama si ji ve spánku bere a pije, spí tak celou noc. Snažili jsme se to odbourat a dát jí místo mlíka jen vodu, ale bohužel to nevyšlo. Vzbudila se a trvala na mlíku, dokud ho dostala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
5.1.14 12:11

Do večerního mléka přidávám krupičku (uvařím vrchovatou lžíci ve vodě, po zchladnutí přidám UM). Dávám ve flašce. Když jsem dávala jen mléko, budil se syn kolem 2-3 hodiny ranní. Teď se budí kolem sedmé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
5.1.14 12:12

A kaši nechce? Nějako dobrou -rýžovou s banánem, nebo ovesnou. A na noc bych mu vrazila flašku s mlíkem do ruky. Holka mi takhle spala s čajem donedávna. A byl klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15066
5.1.14 12:19

@berry4 je to trochu od věci, ale když se takhle nalévá čajem v noci, to musí potom pořád čurat ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
5.1.14 12:26

No jo když má za noc 3× flašku s mlíkem tak přes den moc nejí, to je logické. Podle mě je na tolik jídla v noci už hodně velký. V noci má tělo odpočívat a ne trávit každou chvíli jídlo. A navíc co to asi dělá se zuby. Já bych vysvětlovala a vysvětlovala, ale v noci jídlo nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
5.1.14 12:32

Jo právě večeři dostává, třeba v 6 nebo v 7-ale moc toho nesní :(. Jen se v tom porýpe :cert:.
A kaši jsme mu taky zkoušeli dát, ale tu už nechce vůbec, prská to a řve ještě víc. Prostě chce mlíko. Už fakt nevim :(.
Možná ještě zkusim tu krupičku, jinak už nevim.
A ty špičáky už se mu právě klubou(už má všude vidět špičky)tak jsem si říkala že by se to mohlo zlepšit. A ono ne. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.1.14 12:33

Nechce spíš to dudání než to mlíko? V noci každý vnímá bolest víc, tak si tím asi jen ulevuje. Nebo naopak tu bolest zaspí a chce dohnat že přes den nejedl. Tak jako tak, to přejde časem samo, tak asi jen vydržet. To je rada nad zlato, co? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15066
5.1.14 12:33

@ametyst A třeba bramborovou kaši a potom jenom dorazit mlíčkem za nějakou dobu než jde spát, jestli jí tedy má rád. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
5.1.14 12:36

@Sibyla0 ne ne, bohužel chce opravdu mlíko-dudlík má v puse-pořád ještě :roll: :cert: -zkoušeli jsme mu dát i jen vodu a to právě řve že chce mlíko-no poznáme to no.
Zkusím to s tou flaškou s čajem dát do postýlky.
@boball jo brambor. kaši má rád- to zkusím. Nebo už fakt mě to štve :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
5.1.14 12:36

Prcek taky nic jiného nechtěl, ale když jsem mu to mléko zahustila krupičkou (chuť to téměř nezmění) a prcek spinká jak andílek celou noc :-) Zkoušela jsem i třeba mlíko s banánem, nebo normální kaši…ale to nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
5.1.14 12:38

A musí mít ve flašce opravdu mlíko? Starší se ještě skoro ve třech letech občas v noci potřeboval ududlat, když se vzbudil z nějakého jiného důvodu (bolest, špatný sen, nemoc…). Stačila mu ale jen voda. Pokud myslíš, že ho ty zuby fakt bolí, zkusila bych dát večer Nurofen nebo něco na bolest, třeba se pak nebude budit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15066
5.1.14 12:41

@ametyst Moje holky byly nežravky, tak jedly bud tu bramborovou kaši, nebo krupičkovou z talíře. Pak mlíko na doražení. U kluka to nefunguje, nemá rád brambory a krupičkovou kaši už vůbec ne. Večeří chleba s pomazánkou, jablko kousek, nebo piškoty namáčí do čaje. Pak mléko. Včera měl k večeři takovou velkou buchtu, ale musím mu jí nechat namáčet do toho čaje, jinak toho taky moc nesní. Mlíko potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
5.1.14 12:45

Ahojky my máme syna 18 měsíců a před měsícem nám dělal to stejné. Jen tedy hlad to nebyl!!!Vždy se ududlal čajem a nebo šel bohužel spát k nám kde nemohl pořádně zabrat. Dávala jsem mu na noc nurofen a ještě namazala zoubky nejvíc byli bolestivé špičáky pro něj :-// pak se vyklubali a je zase klid.
Ono defakto se aji říká, že jsou právě nejhorší.
Za mě si myslím, že tak „velké“ dítě už nemá potřebu jest i v noci.
Mlíčko kolem 11h proč né může to být jakýsi rituál.
U nás když rostou zoubky je to o tom, že vypije i dva hrníčky své za noc čaje. Přirovnávám to k tomu, že si potřebuje chladit tím pusinky a uleví si :-)
Můžu se zeptat v kolik papaá večeři? A co mu dáváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí