Jak bych jsem se mohla hacknout do vlastního mailu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35753
21.8.18 10:01

Nemohla. Pokud nejde žádný návod jak zjistit pomocí podpory heslo, máš smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1883
21.8.18 10:04
@Kakajicko69 píše:
Ahojky, potřebuji poradit. Mám podezření ze se mi někdo dostal do mailu, jelikož jsem zkoušela snad všechny hesla co sem kdy kam dala i to co tam původně mělo být ale teď se mi ukazuje, že je to špatně. Nevíte jak bych jsem se mohla hacknout do vlastního mailu? Neznáte někoho kdo to umí? :lol: je to pro mě důležitý chodí mi tam úplně všechny zprávy. Sice bych mohla vyplnit ty údaje, kde se mě ptají na oblíbený film atak. ale kdo by si pamatoval co tam dával v jedenácti letech. :roll: :D

Autorizace přes záložní mail? Autorizace přes mobilní telefon?

Napsat na technickou podporu provozovatele služby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37127
21.8.18 10:14

Na čem máš mail? Na seznamu je to docela snadné, pokud sis dávala ověření přes jiný email nebo mobil, popřípadně to chce příště tu kontrolní otázku co se časem nezmění, tzn ze si tam nedám v 11 letech oblíbený film, když ten mail budu používat po zbytek života :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
21.8.18 10:28

@Kakajicko69 resetuj heslo. Buď záložní mail nebo kontrolní otázky, máš něco takového? Jinak nechci z tebe delat blbce, ale ověřila sis, že nemáš vyplý numlock a zaply capslock?

• Citovat
  • Upravit
181
22.8.18 17:10
@Lalelale píše:
@Kakajicko69 resetuj heslo. Buď záložní mail nebo kontrolní otázky, máš něco takového? Jinak nechci z tebe delat blbce, ale ověřila sis, že nemáš vyplý numlock a zaply capslock?

Jistě :lol: zkoušela sem to pořád dokola :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27868
22.8.18 18:14

Nemáš náhodou v mobile prihlásenie s uloženým heslom? Potom jedine zabudla som heslo a vyplniť :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
25.6.19 08:47

Ja to umím. Ale těžko něco radit někomu kdo neumí ani pořádně formulovat dotaz. Neuvedla si u jaké instituce máš email, kdy si naposled byla přihlášená a podobně.

Někdy je problém že chtějí velké písmeno první nebo jakékoliv v textu a s malým to pak nejde.

Každopádně hacknout se email dá jednoduše, postup sem psát raději nebudu, ještě by tu pak vznikali témata typu " někdo se mi naboural do mejlu".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová