Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
no nezbývá než zkoušet a párat (-: svou první jsem párala 20× ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aty Ty bláho,
Tak to by to se mnou asi švihlo, jsem hrozně netrpělivá.ALE nechci to zakřiknout(ťuk,ťuk) vypadá to, že to tak půjde, udělala jsem druhou řadu bez přidávání a nemám rozvlněný baret ale hezkou mističku
Jdu pokračovat dokut malá spí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hrošík na čepičku
Maminky hackarky, nemate nektera navod na hrocha??? Ne jako hracku, ale chtela bych ho na cepicku - neco jak jsou kyticky apod.
Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nosanek nosánku nemám. ale udělala bych jedno kolečko, pak druhé todruhé tam bych naháčkovala dvě pikotky jako ouška očička čumáček. stačí se podívat na nějaký kreslený obrázek a přišít na větší kolečko, které bude tělíčkem a ještě ocásek. Koukala bych na hrochajakoby ze předu. Snad jsem ti trochu pomohla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já bych udělala oválek jako tlamu a u spodního kraje „vyšila“ pusu od strany na stranu, nahoře bych naháčkovala hlavu (podobně jako u pejska, ale menší), pak udělat oči, případně i nozdry, no a pikotky jako ouška
tj měla bys jen hlavu
já teď zas bojuju s aplikací delfína - už 2× jsem to celé párala
budu to muset celé vymyslet od začátku jinak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holky háčkařky,
jsem také samouk, uháčkovala jsem pár čepiček dětem svým a pro kamarádky.Teď mě jedna poprosila, jestli bych jí neuháčkovala čepičku žabáka nebo jiné zvířátko (jen ne medvěda). Nemáte náhodou některá na něco takového návod? Zahlídla jsem to MMB, ale teď jsem to tam znovu prohlížela a nenašla to
. Moc vám děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vercaa Krásná
![]()
Jinak holky už jsem dodělala čapec pro nejmladší(teda už má 2) ale dala jsem ji ho na hlavinu na prubnutí,ona si čapku chtěla sundat a jak za ni dvakrát zatáhla tak je čepička od cca 2cm větší
Tak teď dělám další a malinkou protože ji ta naše béééruška určitě vytahá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHOJKY HOLKY
VÝTVORY PROSTĚ PARÁDA! ![]()
NĚCO Z MOJÍ TVORBY : http://katerinamichalkova.rajce.idnes.cz/moje_hackovani/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se počase také pochlubím jednou pohádkovou odkoukanou z MMB a uháčkovanou k svátku pro Adélčinýho kamaráda Vojtu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit