Hádka so svokrou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.10.19 09:23

Hádka so svokrou

Ahojte. Tak včera bol muž na kare svokrovi zomrel brat. Na kare sa zo mňa smiali že som tučná že mám také rameno že keď niekomu prijebem tak odpadne. Muz tam ešte riešil že mám 110 kg proste vôbec sa ma nezastal. Dosol s úsmevom mi to hovoril :,( chytila som hrozne nervy a napísala svokre sms že čo si to dovoluje hovoriť toto žene ktorá je po 4 pôrode ( brala som lieky hormonálne pribrala som 20kg) strašne ma to trapi nemôžem nič jesť ani pozrieť na muža strašne ma to bolí že toto na kare riesili. A ešte že nabudúce nech dôjde na autobuse keď nás je tolko. Svokra mi poslala sms a všetko poprela že ona nič nehovorila. Mňa to tak strašné boli neviem čo mám robiť. Som 7 týždňov po pôrode :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76199
10.10.19 09:28

Ty jsi ta, čo sa jej lekarka smiala při porode, že ano?
no tak, asi ti všichni chtějí něco naznačit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
10.10.19 09:29

Slováci nepoužívají interpunkci?? :nevim: To teda bylo něco, to přežvejkat.. nicméně když nemůžeš jíst, jen dobře, zhubneš.. :mrgreen: Ne, dělám si srandu. Já jsem 8 týdnů po porodu a na funus tchánova bratra bych tedy opravdu nešla. Hele, nezbývá, než si myslet něco o prrdeli a hodit to za hlavu. A zhubnout, až to půjde.. ;) Já teď taky kojim a na hubnutí kašlu. Ale nejsem žádná tlustoprdka (mám o cca 45 kg méně než ty), nicméně váhu nemám jako před otěhotněním. Zhubnu, až přestanu kojit :palec: Vybodni se na ně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76199
10.10.19 09:31

@mau-mau však na tom pohřbu byl jen její muž, ona ne. A najdi si diskusi „Lekarka sa mi smiala pri porode“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
10.10.19 09:32
@Anonymní píše:
trochu

Nic nenaděláš. Tvůj chlap ti to říká proto, že ho to asi taky trápí. Lidi vždycky budou drbat, tomu nezabráníš. Vykašli se na to a začni s tím problémem trochu pracovat a pomalu můžeš hubnout. Sama víš, že je to hodně kilo a je to jen na tobě, co s tím uděláš. Máš 4 děti, které tě tu ještě dlouho budou potřebovat. Přeju hodně štěstí. :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5487
10.10.19 09:35

Teď jsem to četla znovu, že jsi tam nebyla a jen to manžel vyprávěl.. Tak tím spíš bych to neřešila. Manžel ti to neměl říkat, ale zřejmě taky nechce doma takovou cisternu.. :? A co mají na tom karu řešit? Prostě si povídali a jen o tom mrtvém to snad není nikdy, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
10.10.19 09:35

Ja bych tchyni neresila, ale zamyslela bych se nad tim, ze to evidentne vadi manzelovi a asi uz netusi, jak ti to naznacit. V petadvaceti letech (dle te predchozi diskuze) mit 110 kg je proste extrem. Mas ctyri deti, ktere potrebuji zdravou a pohyblivou mamu.

• Citovat
  • Upravit
5487
10.10.19 09:38

@stinga Jo už jsem si toho všimla. Když jsem to četla znovu manželovi, tak mi to došlo. Paní to líčí tak sugestivně, jak kdyby tam fakt byla.. jsem špatně četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20858

@ontarova.stara kdyz si chvili pocka, tak bude mit krasne 4 nosice jidla az do postele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752

Jako drbat tě nemusej, teď jsi v citlivém období a muž ti to aspoň nemusel říkat. Na druhou stranu, pokud neměříš přes dva metry, tak jsi slušně obézní, není to pro tělo nic zdravého. Nehádej se s ostatními, oni ti stejně nezačnou říkat, že jsi jak laňka. Pomalu najeď na nějaký normální stravovací a pohybový režim a za nějakou dobu to půjde dolů samo. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
10.10.19 09:39

Nezer a cvic a nikdo se ti smat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.19 09:39
@ontarova.stara píše:
Ja bych tchyni neresila, ale zamyslela bych se nad tim, ze to evidentne vadi manzelovi a asi uz netusi, jak ti to naznacit. V petadvaceti letech (dle te predchozi diskuze) mit 110 kg je proste extrem. Mas ctyri deti, ktere potrebuji zdravou a pohyblivou mamu.
:mavam: ja viem som tučná mala som psychické problémy nuž má podvádzal v tehotenstve strašne som sa prejedala zahanala smútok jedlom. A to som sa vyjedala na 90 kg mám 180cm a v tehotenstve pribrala ešte 20 :,(
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.19 09:42

Tak je sice fakt, že má zakladatelka nadváhu, ale smát se jí? To je fakt jak chování ze základky.. všechno se dá říct normálně, daly by se pochopit i obavy o její zdraví, ale výsměch je ubohost. Každý je nějaký a stejně jako bych se nesmála člověku co je vychrtlý na kost, tak bych se nesmála ani obéznímu. Obojí je vážná věc. Vykašly se na to že se smějí a pokud se rozhodneš hubnout, dělej to pro sebe, ne pro hlupáky co se neumí ovládat.

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
10.10.19 09:43
@Anonymní píše: :mavam: ja viem som tučná mala som psychické problémy nuž má podvádzal v tehotenstve strašne som sa prejedala zahanala smútok jedlom. A to som sa vyjedala na 90 kg mám 180cm a v tehotenstve pribrala ešte 20 :,(

Chapu, ze te to mrzi a od manzela boli. Ale co kdyby ses ted zdrave nastvala? Staci pomalu najet na nejaky rozumny rezim, prochazky a do roka jim vsem vytres zrak. Clovek ma tendence bolesti duse a stres zajidat, ale tim skodi jen sam sobe. A za to ti nikdo nestoji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.19 09:44
@Anonymní píše:
Tak je sice fakt, že má zakladatelka nadváhu, ale smát se jí? To je fakt jak chování ze základky.. všechno se dá říct normálně, daly by se pochopit i obavy o její zdraví, ale výsměch je ubohost. Každý je nějaký a stejně jako bych se nesmála člověku co je vychrtlý na kost, tak bych se nesmála ani obéznímu. Obojí je vážná věc. Vykašly se na to že se smějí a pokud se rozhodneš hubnout, dělej to pro sebe, ne pro hlupáky co se neumí ovládat.

Keby mi to povedali do očí ale oni sú pri mne mily a za chrbtom ohovaraju

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí