Hádka so svokrou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
10.10.19 09:45

Pokud tě každá taková narážka na tvoji váhu a vzhled takto vezme, tak s tím něco dělej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Anonymní píše:
Keby mi to povedali do očí ale oni sú pri mne mily a za chrbtom ohovaraju

A ešte pred celou ich rodinou ma takto zhodili že keby ste ju videli

• Citovat
  • Upravit
15422
@Anonymní píše: :mavam: ja viem som tučná mala som psychické problémy nuž má podvádzal v tehotenstve strašne som sa prejedala zahanala smútok jedlom. A to som sa vyjedala na 90 kg mám 180cm a v tehotenstve pribrala ešte 20 :,(

On tě podváděl v těhotenství a tebe hrozně sebere, že si z tebe dělá srandu před tchýní? Evidentně si tě moc neváží.

Příspěvek upraven 10.10.19 v 09:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli

Podle tvých diskuzí máš největší problém s váhou ty sama. Pokud by jsi ho neměla, tak se tě takový řeči vůbec nedotknou. Začni s tím něco dělat. Argument, že jsi po čtyřech porodech je mimo, to je jen výmluva. Evidentně svou váhu neřešíš už delší dobu a jen se rozčiluješ, kdykoliv se o tom dovolí někdo zmínit. U každé nemocnice je výživový poradce, který je zdarma. Takže navštiv svého obvodního lékaře a začni to řešit.

• Citovat
  • Upravit
36556
10.10.19 09:55
@Anonymní píše:
A ešte pred celou ich rodinou ma takto zhodili že keby ste ju videli

No ty kokso, jestli máš 180/110 Kg, tak fakt když ji někomu jebneš, odletí… To nemůžeš popřít. :think:

Kdo ví, co tam kdo říkal. Třeba chtěl jen odlehčit situaci. Je zřejmé, že největší problém s váhou máš sama. Pokud budeš takhle vyšilovat pokaždé, když to někdo zmíní, jen od sebe lidi odeženeš.

Na druhou stranu, tvůj muž je blb. T je bohužel realita. Otírat se o nedělku by se nemělo.

A zhubnout bys měla. Né kvůli blbým kecům, ale kvůli svým dětem, ať se dožiješ ve zdraví jejich dospělosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
10.10.19 10:00
@Bábrdl píše:
No ty kokso, jestli máš 180/110 Kg, tak fakt když ji někomu jebneš, odletí… To nemůžeš popřít. :think:
:lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35796
10.10.19 10:00
@Anonymní píše: :mavam: ja viem som tučná mala som psychické problémy nuž má podvádzal v tehotenstve strašne som sa prejedala zahanala smútok jedlom. A to som sa vyjedala na 90 kg mám 180cm a v tehotenstve pribrala ešte 20 :,(

Já mám taky 180 cm, otěhotněla jsem ve svém nejtlustším období 90 kg a teď mám něco přes 100 před porodem. Takže asi vím jak vypadáš a pokud jsi někdy neměla 60 kg tak to zase nějaká nadměrná obéza není.
Můj muž mě taky tuhle naštval, tchýně se ho zeptá jak se mám a on řekne že vážím 108 kg :roll: což za A není pravda a za druhý jsem za celé těhotenství přibrala asi 10 kg. Tak jsem mu řekla ať to neříká. On si z toho spíš dělá srandu, ale mě to taky štve.

Tak se tím netrap a brzy prostě nastol tvrdý redukční režim. I když u vás asi bude o dost víc jiných problémů než tvoje nadváha po porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
10.10.19 10:03
@pikola píše:
Já mám taky 180 cm, otěhotněla jsem ve svém nejtlustším období 90 kg a teď mám něco přes 100 před porodem. Takže asi vím jak vypadáš a pokud jsi někdy neměla 60 kg tak to zase nějaká nadměrná obéza není.
Můj muž mě taky tuhle naštval, tchýně se ho zeptá jak se mám a on řekne že vážím 108 kg :roll: což za A není pravda a za druhý jsem za celé těhotenství přibrala asi 10 kg. Tak jsem mu řekla ať to neříká. On si z toho spíš dělá srandu, ale mě to taky štve.Tak se tím netrap a brzy prostě nastol tvrdý redukční režim. I když u vás asi bude o dost víc jiných problémů než tvoje nadváha po porodu…

Jenže je rozdíl mít 180 a 90 Kg a 180 a 110 Kg. A ten rozdíl je dvacet kilo.

Takže zatímco ty máš nadváhu, tak ona má obezitu druhého stupně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
10.10.19 10:19

Já bych řekla, že největší problém se svojí váhou máš ty. Takze bych s tím začla něco dělat, ať příště můžeš ostatní setřít. Ono ženská může být silnější, někdo to umí nosit a i s kily navíc má nějaké sebevědomí, že ho poznámka doktorky nebo tchyně nevyvede z míry. Lidi prostě pomlouvaji no, pořád se někomu něco nebude líbit, jednou budeš moc tlustá, pak zas moc hubená, pak se nebude někomu líbit tvůj účes, pak zas nebudou souhlasit třeba s tvými názory, nebude se jim líbit jak vychováváš dítě atd atd. Ty zapracuj v první řadě na svém sebevědomí, ať tě každá poznámka proti tobě uplně nerozloží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15165
10.10.19 10:20
@stinga píše:
Ty jsi ta, čo sa jej lekarka smiala při porode, že ano?
no tak, asi ti všichni chtějí něco naznačit :nevim:

Ta měla jen 3 děti během 2 let ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35796
10.10.19 10:21
@Bábrdl píše:
Jenže je rozdíl mít 180 a 90 Kg a 180 a 110 Kg. A ten rozdíl je dvacet kilo.Takže zatímco ty máš nadváhu, tak ona má obezitu druhého stupně.

Tak já jsem zatím v 9. měsíci :mrgreen: uvidíme co bude potom. S první jsem otěhotněla když jsem měla 70 a rodila jsem s 93 :roll: Jo má dost, ale taky je ještě v době hájení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.10.19 10:26
@karkarka píše:
Ta měla jen 3 děti během 2 let ne?

Během čtyř let. A rodila čtvrtý.

• Citovat
  • Upravit
15165
10.10.19 10:30

@Janli píše tam tři děti za dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
10.10.19 10:41

Tvl misto breceni na miminu zacni neco delat. Uz jsem to psala v tve minule diskuzi… Ocividne te to taky trapi. Ja sla na sal s 99, ted mam 74, merim 176. Je to rok. Necitila jsem se dobre, taky me to stvalo, ale zadarmo to proste neni, no.

• Citovat
  • Upravit
27689
10.10.19 10:47

Kolik jsi vážila před dětmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat