Hádka so svokrou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
98
10.10.19 17:46

@4-1.cz :potlesk: :palec:
Souhlas
Malý dodatek kila půjdou dolů když budeš chtít.. Ale blbost je věčná.
Nesmutni.. Pravda je ze se tě muž měl zastat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
10.10.19 17:52
@Bábrdl píše:
Tak 110 kilo se nedá „nosit“ se žádným seběvědomím. To je fakt moc. To je zdravotní problém.

Zdravotni problem to byt muze, ale se sebevedomim se to nosit da. I vic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
10.10.19 19:48
@belladonna píše:
Doktorka má být profesionál, komu by se to líbilo, být před císařem, aby o tobě doktorka vtipkovala. A pokud o ní muž nevhodně mluví, když má 7 týdnu po porodu, nebo kolik, tak je to buran. Stejně tak tchyně.

jo tak hlavně ať si nikdo nedovolí zakladatelce říct, že je tlustá, aby ji to náhodou neranilo. Až ji v 30 postihne infarkt nebo mozková, tak pokud přežije, bude si stěžovat, že jí nikdy nikdo neřekl, že být tak tlustá, není zdravé - ta přehnaná korektnost je katastrofa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ziuatanejo
10.10.19 20:18

Posmívat se tlustému je stupidita úrovně základní školy, a už tehdy to dělali jen ti jednodušší. Manžela chápu, že se mu to nelíbí, ale ženy, která mu odnosila a porodila 4 děti se má před ostatními zastat, a s ní to řešit soukromě a s citem.

• Citovat
  • Upravit
8288
10.10.19 20:30
@stinga píše:
jo tak hlavně ať si nikdo nedovolí zakladatelce říct, že je tlustá, aby ji to náhodou neranilo. Až ji v 30 postihne infarkt nebo mozková, tak pokud přežije, bude si stěžovat, že jí nikdy nikdo neřekl, že být tak tlustá, není zdravé - ta přehnaná korektnost je katastrofa
Že má obezitu či nadváhu přeci doktor říci má, ale chápeš, že si z toho nikdo nemá dělat srandu? Ať už manžel s tchyní, nebo doktorka. To je sakra rozdíl.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
11.10.19 09:44
@weronika.77 píše:
@4-1.cz :potlesk: :palec:
Souhlas
Malý dodatek kila půjdou dolů když budeš chtít.. Ale blbost je věčná.
Nesmutni.. Pravda je ze se tě muž měl zastat!

to sice měl, ale chlap, kterej podvede těhotnou ženu a posléze se s spolu se svojí matkou zadavatelce smějí, že je tlustá, tak asi taky nebude vrchol inteligence a soucitu. To by mě asi trápilo víc, než nějaká tchýně a její přiblblé kecy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.10.19 10:19

@mau-mau hele divila by ses :lol: nejlepší co jsem měla :* ale jinak je taky nazabití :mrgreen: :mrgreen: ale v tomto nam to klape uz léta ukázkově. Možná jsem divná ale já :D je pravda že jak vidím na chlapovi nějakou šlachu beru nohy na ramena, mně se hubení nelíbí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
11.10.19 11:18

@hopsalka.. To každopádně, ale to už asi zakladatelka má vyřešené. Taky by mě to hodně ranilo, kor po porodu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí