Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne. Jestli mám chuť někomu fyzicky ublížit, tak maximálně těm blbečkům, co o nich čtu výhradně zde na emiminu. Jestli ten tvůj nebude jeden z nich… ![]()
@Anonymní píše:
Holky, taky mate někdy chuť toho svojeho nakopat nebo v představách mu fyzicky ublížit?;D…myšleno s nadsázkou, i když nekdy…dik za anonym
Tak jsem se zamyslela a i když mě někdy nasve, tak ublížit NE. Buď jsi to špatně formulovala, nebo bych se zamyslela sama nad sebou, protože vědomě chtít někomu fyzicky ublížit není úplně OK.
Ne, i když někdy by to na vyliskání bylo
ale ublížit, nakopat - takové představy nemám nikdy
Oú tak ted se fakt stydim
myslela jsem spis, že když vas necim naštve, tak jestli nemate chuť v duchu samozřejmě mu to „osladit“.
@Anonymní píše:
Oú tak ted se fakt stydimmyslela jsem spis, že když vas necim naštve, tak jestli nemate chuť v duchu samozřejmě mu to „osladit“.
možná ne přímo nakopat… Zase mne neberte doslova,
![]()
Ne… a ani nemam chut mu nic oslazovat. Jsme dospely takze si o vecech dokazeme popovidat.
@Anonymní píše:
Oú tak ted se fakt stydimmyslela jsem spis, že když vas necim naštve, tak jestli nemate chuť v duchu samozřejmě mu to „osladit“.
Ani tak ne, ještě mě nikdy nenaštval něčím natolik, že bych musela byť jenom uvažovat nad fyzickým násilím
jediný čím mě chlap dokáže trochu naštvat je jeho bordelářství a tam se spokojím s tím že ho pošlu to uklidit ![]()
Me ted doslo diky tomuhle dotazu ze co jsem zila s ex tak takovehle myslenky byli uplne bezne, a ani se za to nestydim ale vazne jsem mela potrebu mu fyzicky neco udelat. A vlastne ted, co jsem se svym novym muzem tak vuubec, doslo mi to srovnani ze u tohohle chlapa mam myslenky leda na to jak mu udelat dobre
myslenky na spokojenost a lasku…hergot, ja asi fakt narazila na tu moji number one
![]()
Tak dik za uvedomeni si a jinak zaprscuj na svem jednani protoze tohle je evidentne blbe…(mmch jsem tri roky rozvedena takze to bylo vazne blbe)
Holky, taky mate někdy chuť toho svojeho nakopat nebo v představách mu fyzicky ublížit?;D…myšleno s nadsázkou, i když nekdy…
dik za anonym