Chlapi prostě, dokážou vás hodně naštvat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.10.19 09:40
@Anonymní píše:
dobře tak ne rovnou nakopat;) copak ti vasi chlapi jsou dokonalí?

Můj chlap je většinou hodně dokonalý, rozhodně dokonalejší než já, ale zrovna dneska mě vytočil doběla. Bolí mě záda už týden a dnes ráno měl přijet zákazník, tak jsem včera vstala a začla debordelizovat, abych se nestyděla. Chytaly mě do zad křeče. Manžel mi vynadal, ať si zase sednu, že to ráno uklidí. Uklidil akorát skořápky od ořechů, co s dětmi loupali. I hrnek od snídaně nechal v obýváku, kromě ostatního bordelu :cert: Tak to jsem měla chuť mu „nakopat“ ve zlém (samozřejmě obrazně řečeno ;) ).
Taky ho někdy „inzultuji“ z legrace. Často mě zlobí. Ví, že jsem žárlivá a on mě schválně popichuje. Potom jeho směrem lítají bačkory, pěsti apod., ale to je jen sranda, co neubližuje :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
122162
10.10.19 09:58

Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše. A já jsem obojí. :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40398
10.10.19 10:04
@Anonymní píše:
no nečekala jsem, že tady maji všichni tak dokonale chlapy se kterymi rozumne komunikují a v zivote se nepohadali. Ja bych taky nekdy chlapa sto chuti kopal kdyz mne vytočí a asi ve srande jsem založila tady diskuzi, jestli to ma nekdo Nekdy taky tak. Ale asi ne;) :D

Hele, ale Ty jsi opravdu čekala, že budou tady mít všichni stejný názor?

Snad si uvědomuješ, že tu jsou lidi různé sociální vrstvy, různé inteligence, emoční inteligence…ani se nemůžeme nikdy všichni navzájem pochopit… ;)

A pro mě to je opravdu nepředstavitelné, jak bych měla chut kohokoliv nakopat, skopat, něco po něm hodit, začala bych hlavně vadit sama sobě. ;)

Mohu se zeptat, jak často máš tyhle myšlenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katchulina
10.10.19 10:14

Takové myšlenky mě v životě nenapadly, tedy co se mého chlapa týče. Na nějakou kolegyni v práci a dalších pár lidí v okolí ano. To jsou lidé, které musím skousnout, ty si nevybírám. Muže a kamarády jsem si vybrala sama a dobrovolně. Kdybych měla takové myšlenky, asi bych s ním nebyla, protože by to pro mě bylo znamení, že je něco špatně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.19 10:19

Samozřejmě ze asi třikrát do roka. Mam jako takový vztah skvělý, jsou ale okamžiky, kdy v duchu létají hrnce, atd. Ovsem jsou domacnosti, kde toto se deje reálně. Znovu opakuji ze jsem čekala ruzne nazory ale ne hned takovy nátlak. A asi to rikam podesáté, tema mělo povahu nadsázky, srandy. To ze to berete tak vazne a doslova, tak to je vec druha. Rozhodne se nepokládám za agresora s nízkým IQ. Pokud jsem se vsak nekoho dotkla a pohoršila, omlouvám se.

• Citovat
  • Upravit
3392
10.10.19 10:39
@Nnaud2 píše:
Souhlasím s tebou. Náš vztah taky není a nebude dokonalý… Ale zažila jsem s ním toho tolik, když jsem byla po operaci a staral se o mě i o celou domácnost… A já bych měla mít myšlenky házet po něm hrnce :nevim: Přestala bych si vážit sama sebe…
A to beru život s humorem a s nadsázkou, ale tohle je prostě moc

Ono je to o tom jaka je kdo povaha, o nicem jinym… nekdo proste italii rad no :) a pokud zustane jen u predstav, tak je to jeste dobry asi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
10.10.19 10:46
@Mysticlipstick píše:
Ono je to o tom jaka je kdo povaha, o nicem jinym… nekdo proste italii rad no :) a pokud zustane jen u predstav, tak je to jeste dobry asi :lol:

To bylo v jednom dílu Slunce, Seno…,,tatínku, bila tě někdy tvoje maminka???,,
A pan Stanislav Tříska co hrál Škopka odpověděl: Ne, jenom ta tvoje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
10.10.19 10:47
@Anonymní píše:
Samozřejmě ze asi třikrát do roka. Mam jako takový vztah skvělý, jsou ale okamžiky, kdy v duchu létají hrnce, atd. Ovsem jsou domacnosti, kde toto se deje reálně. Znovu opakuji ze jsem čekala ruzne nazory ale ne hned takovy nátlak. A asi to rikam podesáté, tema mělo povahu nadsázky, srandy. To ze to berete tak vazne a doslova, tak to je vec druha. Rozhodne se nepokládám za agresora s nízkým IQ. Pokud jsem se vsak nekoho dotkla a pohoršila, omlouvám se.

A jake ruzne nazory? :roll: Proste nekdo to tak ma a nekdo ne… chtela si nazory a mas je. Lidi se ti vyjadrili, fakt si jako cekala ze to ma vetsina stejne jako ty? Asi tezko… a prosimte jaky natlak citis? :lol: ze jsou domacnosti kde nemaji lidi potrebu se vrazdit v myslenkach nebo po sobe neco hazet? :lol: No proste to tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40398
10.10.19 10:49
@Anonymní píše:
Samozřejmě ze asi třikrát do roka. Mam jako takový vztah skvělý, jsou ale okamžiky, kdy v duchu létají hrnce, atd. Ovsem jsou domacnosti, kde toto se deje reálně. Znovu opakuji ze jsem čekala ruzne nazory ale ne hned takovy nátlak. A asi to rikam podesáté, tema mělo povahu nadsázky, srandy. To ze to berete tak vazne a doslova, tak to je vec druha. Rozhodne se nepokládám za agresora s nízkým IQ. Pokud jsem se vsak nekoho dotkla a pohoršila, omlouvám se.

A jaký nátlak se Ti prosím Tě děje?

Prostě to tak je, někdo nemá potřebu skopat chlapa, někdo jo, někde se i zamordují všichni dohromady, jak jsem psala, lidé jsou různí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
10.10.19 10:51
@Nnaud2 píše:
To bylo v jednom dílu Slunce, Seno…,,tatínku, bila tě někdy tvoje maminka???,,
A pan Stanislav Tříska co hrál Škopka odpověděl: Ne, jenom ta tvoje :D

Tak to je presny :lol: ale byl s tim celkem smiren :lol: Vzdycky je to o tom koho si clovek k sobe najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
10.10.19 10:52
@free333 píše:
A jaký nátlak se Ti prosím Tě děje?Prostě to tak je, někdo nemá potřebu skopat chlapa, někdo jo, někde se i zamordují všichni dohromady, jak jsem psala, lidé jsou různí… :nevim:

Vybavila se mi valka Roseovych :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
10.10.19 10:57
@Mysticlipstick píše:
,,nevím jestli neodejdu, ale rybu dnes určitě jíst nebudu,, moje oblíbená scéna :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40398
10.10.19 10:57
@Mysticlipstick píše:

Jo, tam byla i nějaká ta scéna s lustrem, že? :)

Já jinak mohu zapátrat i v realitě, měli jsme roky sousedy, kde byly rvačky a boje a usmiřování na týdenním pořádku, ale vždycky se udobřily, měli pevný svazek až za hrob… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.19 11:01

Mě žádné násilí nenapadá, ale manžel mi občas řekne, že když budu zlobit, hodí mě na postel a ošu. ká. Tak občas zlobím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.19 11:02

Asi s takovou nadsázkou a vtipem jsem to myslela taky. :mavam: mějte se

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení