Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Khalesi píše:
Me ted doslo diky tomuhle dotazu ze co jsem zila s ex tak takovehle myslenky byli uplne bezne, a ani se za to nestydim ale vazne jsem mela potrebu mu fyzicky neco udelat. A vlastne ted, co jsem se svym novym muzem tak vuubec, doslo mi to srovnani ze u tohohle chlapa mam myslenky leda na to jak mu udelat dobremyslenky na spokojenost a lasku…hergot, ja asi fakt narazila na tu moji number one
![]()
Tak dik za uvedomeni si a jinak zaprscuj na svem jednani protoze tohle je evidentne blbe…(mmch jsem tri roky rozvedena takze to bylo vazne blbe)
Mas pravdu covece, kdyz zapatram v pameti tak u bejvalyho me mozna neco takoveho napadalo docela casto. Neustale vysi*al a bavit se s nim nedalo o nicem. Vztah nam dost nefungoval a proto je taky bejvalej. Se soucasnym muzem to nemam a ani jsem nemela a to jsme spolu nejakych 9 let.
Jednou v hádce jsem měla chuť mu jednu plácnout, ale v té chvíli jsem věděla, že to nemůžu udělat, že je to přes čáru. Ale to byla jediná situace za 11 let.
Měla jsem tuhle chvilku jen jednou v životě a to když jsme přešly hory, doly, lesy a desatero převýšení a milý zlatý se mě pak zeptal, z čeho že jsem tak znavená. Měla jsem chuť o něj v tu chvíli přelomit turistické hůlky. ![]()
@Anonymní píše:
Měla jsem tuhle chvilku jen jednou v životě a to když jsme přešly hory, doly, lesy a desatero převýšení a milý zlatý se mě pak zeptal, z čeho že jsem tak znavená. Měla jsem chuť o něj v tu chvíli přelomit turistické hůlky.
omlouvám se za chybu..má tam být přešli…
Já teda jo
Někdy mě dokáže tak vytočit, že mám chuť do něčeho praštit, ideálně do něj ![]()
No nic děvčátka, nečekala jsem ze se to trochu obrátí proti mne.
samozřejmě bych nikdy manželovi neublížiloa, asi vzhledem k jeho tělesné konstituci by to asi ani nebylo fyzicky možné.
Ja si to taky nepředstavuju denně
nebo ze bych ho mela opustit. proste jen, ze nevim vas chlap necim naštve, třeba bordel v kuchyni a vy si představíte jak po nem ty hrnce hodíte.
@Anonymní píše:
Holky, taky mate někdy chuť toho svojeho nakopat nebo v představách mu fyzicky ublížit?;D…myšleno s nadsázkou, i když nekdy…dik za anonym
Nakopat…to mě nikdy ani nenapadlo… ![]()
Spíš je otázka, proč Ty jsi s někým, koho máš chut nakopat? ![]()
@free333 píše:
Nakopat…to mě nikdy ani nenapadlo…Spíš je otázka, proč Ty jsi s někým, koho máš chut nakopat?
dobře tak ne rovnou nakopat;) copak ti vasi chlapi jsou dokonalí?
@Anonymní píše:
Holky, taky mate někdy chuť toho svojeho nakopat nebo v představách mu fyzicky ublížit?;D…myšleno s nadsázkou, i když nekdy…dik za anonym
Ne, nejsem zlý člověk a nenapadá mě ani ve snu ubližovat lidem, natož svým blízkým.
@Anonymní píše:
dobře tak ne rovnou nakopat;) copak ti vasi chlapi jsou dokonalí?
Tak myslím, že každý kdo má průměrnou inteligenci, tak tuší, že dokonalý není nikdo, každý má své chyby a taky přednosti.
A mít někoho rád znamená brát ho i s jeho chybama… ![]()
Ale opravdu záleží, co máte za problémy…jsou chyby malicherné a chyby neomluvitelné…
@Anonymní píše:
Ja si to taky nepředstavuju denněnebo ze bych ho mela opustit. proste jen, ze nevim vas chlap necim naštve, třeba bordel v kuchyni a vy si představíte jak po nem ty hrnce hodíte.
Ale to je tak malicherné, hrnce… ![]()
Opakuju, myšleno z nadsázkou, vas vazne nikdy chlap nevytocil tak, ze byste po nem neco hodili, zamerne nepisu nakopat. Taky nemluvim o tom ze bych ho nemilovala.
@Anonymní píše:
Opakuju, myšleno z nadsázkou, vas vazne nikdy chlap nevytocil tak, ze byste po nem neco hodili, zamerne nepisu nakopat. Taky nemluvim o tom ze bych ho nemilovala.
O co Ti jde?