Chlapi prostě, dokážou vás hodně naštvat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3392
10.10.19 11:05
@Nnaud2 píše: ,,nevím jestli neodejdu, ale rybu dnes určitě jíst nebudu,, moje oblíbená scéna :lol: :lol: :lol:
:lol: Haf! :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
10.10.19 11:07
@free333 píše:
Jo, tam byla i nějaká ta scéna s lustrem, že? :)Já jinak mohu zapátrat i v realitě, měli jsme roky sousedy, kde byly rvačky a boje a usmiřování na týdenním pořádku, ale vždycky se udobřily, měli pevný svazek až za hrob… :lol:

Vsak jo, nekdo to k zivotu potrebuje, ale je to smutny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
10.10.19 11:07
@Anonymní píše:
Samozřejmě ze asi třikrát do roka. Mam jako takový vztah skvělý, jsou ale okamžiky, kdy v duchu létají hrnce, atd. Ovsem jsou domacnosti, kde toto se deje reálně. Znovu opakuji ze jsem čekala ruzne nazory ale ne hned takovy nátlak. A asi to rikam podesáté, tema mělo povahu nadsázky, srandy. To ze to berete tak vazne a doslova, tak to je vec druha. Rozhodne se nepokládám za agresora s nízkým IQ. Pokud jsem se vsak nekoho dotkla a pohoršila, omlouvám se.

Hele ani ve srandě a s nadsázkou ;) Nicméně myslím, že všechny chápeme, jak to myslíš. To by snad nikoho nenapadlo, že ho chceš vážně nakopat nebo hodit po něm hrnec, podle toho co jsi to napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
10.10.19 11:09
@Mysticlipstick píše: :lol: Haf! :lol:

Paštiku??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
10.10.19 11:13
@Nnaud2 píše:
Paštiku??? :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
10.10.19 11:17
@Mysticlipstick píše: :lol: :lol: :lol:
Četla jsem i knížku, ale ta má jiný konec…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
10.10.19 11:23
@Anonymní píše:
Asi s takovou nadsázkou a vtipem jsem to myslela taky. :mavam: mějte se

Jo, ten vtip a nadsazka tam byly jasny, ale ten tvuj uvodni prispevek byl natolik neadresny, ze se to nikomu nechtelo pochopit. Takovy vykrik do tmy, melas dat aspon nejaky priklad, aby se osazenstvo aspon pobavilo :think: to jen tak pro priste.

Jinak ja jsem po muzi jednou nahazela celou varku boruvkovych muffinu a kdyz jsme vychladli, tak jsme museli malovat ;) tam tedy u predstav nezustalo. Spokojena? ;)

• Citovat
  • Upravit
3392
10.10.19 11:36
@Nnaud2 píše: Četla jsem i knížku, ale ta má jiný konec…

Tak to jsem nevedela, ze je i knizka :think: to si snad koupim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
10.10.19 11:39
@Mysticlipstick píše:
Tak to jsem nevedela, ze je i knizka :think: to si snad koupim :mrgreen:

Tak já jsem nenapravitelný knihomol… :oops:
Ale v knížce je konec jiný
Knížka je kolikrát lepší než film ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4455
10.10.19 11:44

Já tu nadsázku teda pochopila hned. Ale jaksi tady mizí humor. Tady má poslední dobou 99% uživatelek dokonalé chlapy a vlastně i ony samotné jsou vždy dokonalé - nalíčené vyrýsovaná těla, domácnost uklizená do posledního drobečku a děti našrobené způsobně jedí u stolu :mrgreen:

Jinak jooo, někdy bych toho svého přetrhla vejpůl a v představách se na něj vrhám a držím ho pod krkem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Milujeme se, ale prostě někdy umí vytočit echt. Já myslím, že takové ty italské domácnosti mají nakonec ten vztah zdravější - vzduch se pročistí a jede se dál.

Příspěvek upraven 10.10.19 v 12:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
10.10.19 11:48
@cverunka píše:
Já tu nadsázku teda pochopila hned. Ale jaksi tady mizí humor. Tady má poslední dobou 99% uživatelek dokonalé chlapi a vlastně i ony samotné jsou vždy dokonalé - nalíčené vyrýsovaná těla, domácnost uklizená do posledního drobečku a děti našrobené způsobně jedí u stolu :mrgreen:Jinak jooo, někdy bych toho svého přetrhla vejpůl a v představách se na něj vrhám a držím ho pod krkem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Milujeme se, ale prostě někdy umí vytočit echt. Já myslím, že takové ty italské domácnosti mají nakonec ten vztah zdravější - vzduch se pročistí a jede se dál.

Humor tady je, ale zakladatelka si nedala tu praci ten humor demonstrovat a zadarmo se chtela svezt na vlne humoru, ktery vytvoei ostatní

• Citovat
  • Upravit
3392
10.10.19 11:55
@Nnaud2 píše:
Tak já jsem nenapravitelný knihomol… :oops:
Ale v knížce je konec jiný
Knížka je kolikrát lepší než film ;)

Prave me zajima ten konec, tak se po no podivam :) dik za tip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.19 12:21

Já zrovna před pár dny měla chuť mu skočit po krku. Přišel domů, nervní, nepříjemnej, tak jako se po mě utrhával…jak to bývá, ten původní problém byl někde jinde, takže než sem z něj dostala, co ho teda žere, tak sem taky měla chuť ho vzít něčem po hlavě.
No…nakonec v tom byla „prachobyčejná“ žárlivost :roll: Něco někde zaslechl od lidí, co ani jeden ani neznáme a vztáhnul si to osobně.
Tak sem mu řekla, že kdyby mi radši předvedl klasickou žárlivou scénu, tak bych aspoň hned věděla odkud vítr vane… :zed: a mohli sme si to normálně vyříkat (je to samozřejmě nesmysl), ale to né, on radši doma poleze jak divnej pavouk a bude trousit blbý poznámky… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
847
11.10.19 15:23

No takové pocity ve mě vyvolá myšlenka na moje ex, ale k manželovi takové pocity nemám. Proto je to manžel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
11.10.19 15:25
@milktea píše:
No takové pocity ve mě vyvolá myšlenka na moje ex, ale k manželovi takové pocity nemám. Proto je to manžel :)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria