Chlapi prostě, dokážou vás hodně naštvat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
589
10.10.19 08:47

Ne, nikdy bych mu neublížila a ani mě to nikdy nenapadlo… Žiji s chlapem kterého miluju a i když mě něco štvalo, vždy jsme o všem mluvili…
Ale abych měla myšlenky, že bych chtěla do někoho kopat, obzvláště do svého partnera :think: :think: :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.19 08:49

Asi jsem to myslela jinak nez vy, urcite ne tak vážně.. Ale i tak diky za zpětnou vazbu. Papa O

• Citovat
  • Upravit
24379
10.10.19 08:50

Jezis, tady se to dnes po ranu vzalo vazne :lol:…Ja teda s chuti a nadsazkou, jak to myslela i zakladatelka, rada reknu i milujicimu chlapovi do oci, ze mam chut mu nakopat pr.. zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
10.10.19 08:51
@Anonymní píše:
Asi jsem to myslela jinak nez vy, urcite ne tak vážně.. Ale i tak diky za zpětnou vazbu. Papa O

Neres to, ja to pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
@Anonymní píše:
Asi jsem to myslela jinak nez vy, urcite ne tak vážně.. Ale i tak diky za zpětnou vazbu. Papa O

Ano, nekolikrat. Ja nejsem dokonala, on neni dokonaly, zrejme se k sobe ani nehodime a nase manzelstvi obcas bylo velmi italske. Taky jsme se brali hodne mladi. To je proste zivot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@wildcherry píše:
Jezis, tady se to dnes po ranu vzalo vazne :lol:…Ja teda s chuti a nadsazkou, jak to myslela i zakladatelka, rada reknu i milujicimu chlapovi do oci, ze mam chut mu nakopat pr.. zadek.

ježíš dekuji ;* tak to bylo myšleno, copak jsem rakví žena :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.19 08:53
@Anonymní píše:
ježíš dekuji ;* tak to bylo myšleno, copak jsem rakví žena :potlesk:
Rambo :jazyk: žena
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.19 08:54
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Rambo :jazyk: žena

RAMBO žena

• Citovat
  • Upravit
24379
10.10.19 08:55
@Anonymní píše:

Nevim, co se na tebe tak slitly :nevim:…Fakt mame super vztah, ale valeckem jsem mu vyhrozovala dva dny zpatky :think:.A taky ze nedostane veceri, dokud si neuklidi po malovani. Takze ja ho trapim i hlady, i sex klidne odepru :mrgreen:…Sice to moc nefunguje, ale vyhrozovat muzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.19 08:58
@wildcherry píše:
Nevim, co se na tebe tak slitly :nevim:…Fakt mame super vztah, ale valeckem jsem mu vyhrozovala dva dny zpatky :think:.A taky ze nedostane veceri, dokud si neuklidi po malovani. Takze ja ho trapim i hlady, i sex klidne odepru :mrgreen:…Sice to moc nefunguje, ale vyhrozovat muzu.

no nečekala jsem, že tady maji všichni tak dokonale chlapy se kterymi rozumne komunikují a v zivote se nepohadali. Ja bych taky nekdy chlapa sto chuti kopal kdyz mne vytočí a asi ve srande jsem založila tady diskuzi, jestli to ma nekdo Nekdy taky tak. Ale asi ne;) :D

• Citovat
  • Upravit
583
10.10.19 08:58

Já vždycky vyhrožuju že dostane panvičkou po hlavě když mě bude sr**. :lol: samozřejmě že mu v reálu nic neudělám. :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
10.10.19 09:14
@Anonymní píše:
Ja si to taky nepředstavuju denně :kytka: nebo ze bych ho mela opustit. proste jen, ze nevim vas chlap necim naštve, třeba bordel v kuchyni a vy si představíte jak po nem ty hrnce hodíte.

Ne to fakt nemam :nevim: ale jak jsem psala, u byvalyho jsem to mela. Vyvolaval ve me agresi a proto skoncil v propadlisti dejin. Nemohla bych byt dlouhodobe s nekym kdo ve me vyvolava tyhle pocity a fantazie :nevim: Urcite nejsme s muzem dokonaly, ale tak nejak nemam potrebu po nem necim hazet ani v predstavach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
10.10.19 09:21
@wildcherry píše:
Jezis, tady se to dnes po ranu vzalo vazne :lol:…Ja teda s chuti a nadsazkou, jak to myslela i zakladatelka, rada reknu i milujicimu chlapovi do oci, ze mam chut mu nakopat pr.. zadek.

Vidis to… kazdy spolu komunikuje proste jinak a s dokonalosti to nema nic spolecneho. Ja to tak nemam ani s nadsazkou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
10.10.19 09:31

@wildcherry Taky ano… :lol: a kdo pise ze ne tak keca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
10.10.19 09:37
@Mysticlipstick píše:
Ne to fakt nemam :nevim: ale jak jsem psala, u byvalyho jsem to mela. Vyvolaval ve me agresi a proto skoncil v propadlisti dejin. Nemohla bych byt dlouhodobe s nekym kdo ve me vyvolava tyhle pocity a fantazie :nevim: Urcite nejsme s muzem dokonaly, ale tak nejak nemam potrebu po nem necim hazet ani v predstavach.

Souhlasím s tebou. Náš vztah taky není a nebude dokonalý… Ale zažila jsem s ním toho tolik, když jsem byla po operaci a staral se o mě i o celou domácnost… A já bych měla mít myšlenky házet po něm hrnce :nevim: Přestala bych si vážit sama sebe…
A to beru život s humorem a s nadsázkou, ale tohle je prostě moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria