Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne, nikdy bych mu neublížila a ani mě to nikdy nenapadlo… Žiji s chlapem kterého miluju a i když mě něco štvalo, vždy jsme o všem mluvili…
Ale abych měla myšlenky, že bych chtěla do někoho kopat, obzvláště do svého partnera
![]()
Asi jsem to myslela jinak nez vy, urcite ne tak vážně.. Ale i tak diky za zpětnou vazbu. Papa O
Jezis, tady se to dnes po ranu vzalo vazne
…Ja teda s chuti a nadsazkou, jak to myslela i zakladatelka, rada reknu i milujicimu chlapovi do oci, ze mam chut mu nakopat pr.. zadek.
@Anonymní píše:
Asi jsem to myslela jinak nez vy, urcite ne tak vážně.. Ale i tak diky za zpětnou vazbu. Papa O
Neres to, ja to pochopila.
@Anonymní píše:
Ano, nekolikrat. Ja nejsem dokonala, on neni dokonaly, zrejme se k sobe ani nehodime a nase manzelstvi obcas bylo velmi italske. Taky jsme se brali hodne mladi. To je proste zivot…
@wildcherry píše:
Jezis, tady se to dnes po ranu vzalo vazne…Ja teda s chuti a nadsazkou, jak to myslela i zakladatelka, rada reknu i milujicimu chlapovi do oci, ze mam chut mu nakopat pr.. zadek.
ježíš dekuji ;* tak to bylo myšleno, copak jsem rakví žena ![]()
@Anonymní píše:
ježíš dekuji ;* tak to bylo myšleno, copak jsem rakví žena
Rambožena
@Anonymní píše:@Anonymní píše:
Rambožena
RAMBO žena
@Anonymní píše:
Nevim, co se na tebe tak slitly
…Fakt mame super vztah, ale valeckem jsem mu vyhrozovala dva dny zpatky
.A taky ze nedostane veceri, dokud si neuklidi po malovani. Takze ja ho trapim i hlady, i sex klidne odepru
…Sice to moc nefunguje, ale vyhrozovat muzu.
@wildcherry píše:
Nevim, co se na tebe tak slitly…Fakt mame super vztah, ale valeckem jsem mu vyhrozovala dva dny zpatky
.A taky ze nedostane veceri, dokud si neuklidi po malovani. Takze ja ho trapim i hlady, i sex klidne odepru
…Sice to moc nefunguje, ale vyhrozovat muzu.
no nečekala jsem, že tady maji všichni tak dokonale chlapy se kterymi rozumne komunikují a v zivote se nepohadali. Ja bych taky nekdy chlapa sto chuti kopal kdyz mne vytočí a asi ve srande jsem založila tady diskuzi, jestli to ma nekdo Nekdy taky tak. Ale asi ne;) ![]()
Já vždycky vyhrožuju že dostane panvičkou po hlavě když mě bude sr**.
samozřejmě že mu v reálu nic neudělám.
![]()
@Anonymní píše:
Ja si to taky nepředstavuju denněnebo ze bych ho mela opustit. proste jen, ze nevim vas chlap necim naštve, třeba bordel v kuchyni a vy si představíte jak po nem ty hrnce hodíte.
Ne to fakt nemam
ale jak jsem psala, u byvalyho jsem to mela. Vyvolaval ve me agresi a proto skoncil v propadlisti dejin. Nemohla bych byt dlouhodobe s nekym kdo ve me vyvolava tyhle pocity a fantazie
Urcite nejsme s muzem dokonaly, ale tak nejak nemam potrebu po nem necim hazet ani v predstavach.
@wildcherry píše:
Jezis, tady se to dnes po ranu vzalo vazne…Ja teda s chuti a nadsazkou, jak to myslela i zakladatelka, rada reknu i milujicimu chlapovi do oci, ze mam chut mu nakopat pr.. zadek.
Vidis to… kazdy spolu komunikuje proste jinak a s dokonalosti to nema nic spolecneho. Ja to tak nemam ani s nadsazkou ![]()
@Mysticlipstick píše:
Ne to fakt nemamale jak jsem psala, u byvalyho jsem to mela. Vyvolaval ve me agresi a proto skoncil v propadlisti dejin. Nemohla bych byt dlouhodobe s nekym kdo ve me vyvolava tyhle pocity a fantazie
Urcite nejsme s muzem dokonaly, ale tak nejak nemam potrebu po nem necim hazet ani v predstavach.
Souhlasím s tebou. Náš vztah taky není a nebude dokonalý… Ale zažila jsem s ním toho tolik, když jsem byla po operaci a staral se o mě i o celou domácnost… A já bych měla mít myšlenky házet po něm hrnce
Přestala bych si vážit sama sebe…
A to beru život s humorem a s nadsázkou, ale tohle je prostě moc