Chlapi prostě, dokážou vás hodně naštvat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
218
12.10.19 04:01

Jen tak rychle jsem to tu prolétla. Většinou je to tu vše s nadsázkou a humorem, to vám závidím.
Já měla v bývalém manželství dlouho období, kdy jsem ho chtěla vážně zabít.
Když na mě řval v kuchyni přímo u obličeje, nemohla jsem nikam couvnout, myslela jsem, že nahnatám nůž a bodnu ho, ať už mlčí.
Nebo po hádce…já brečela, úplně vyřízená a on usnul na gauči.. chrápal jako nic…
Když jsem šla kolem, tak jsem si myslela, kdybych ho bodla do krku, on vykrvácel, jestli by se to vše vsáklo do gauče..
Ale co pak ráno, co dětí..
Každé usínání jsem myslela na to, jaké by to bylo, nějaká jeho smrt..
Jednou se mi zdálo, že sedíme u stolu ve společnosti, zas mě nějak urážel,. Já mu bodla nůž do stehna, prostě jsem to nenápadně udělala…
Tak nevím, ve snu jsem to udělala..
Teď jsem naštěstí už několik let rozvedená a úplně v pohodě.
Tak to jen píšu, vzpomínám, že jako bych byla tenkrát někdo jiný.
Pokud bych se někde dozvěděla, že to nějaká žena udělala, tak jí pochopím, zažila jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
12.10.19 11:35
@Anonymní píše:
vas vazne nikdy chlap nevytocil tak, ze byste po nem neco hodili

Mockrat, jsem docela choler. Treba prilitnu domu, vim, ze za dve minuty prijde student, manzelovi jsem dvakrat pripomnela, ze tam potrebuju mit uklizeno, otevru dvere a tam bordel jak v tanku. To v my okamzity predstave nekolikrat zemrel na umlaceni hrncem. :pocitac: :mrgreen:

Nikdy jsem po nem nic nehodila, parkrat jsem jecela na celej barak. Nejsem typ, kterej svy emoce dokaze zpracovat ve zlomku vteriny. Nepripadam si proto jako horsi clovek, prijde mi podstatnejsi, co vyleze ven, nez co se odehraje behem vteriny jen v my hlave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.19 15:49

Ano. Můj chlap velmi často nekonečně dlouho zarytě mlčí, když řešíme zásadní otázky, že mám kolikrát chuť ho pořádně proplesknout, aby se probral a začal komunikovat :mrgreen: A to se o mně říká, že jsem flegmatik. :mrgreen: Radši anonym. :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky