Hádky doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
6.4.21 19:49
@Kipa22 píše:
Asi jsi nezažila matku, která dokáže své dítě ničit bez důvodu. I takové existují.

Hele ona mě ničí bez důvodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.4.21 19:50
@Tinunka píše:
Na sociálce si moc nepomůžeš není to nic vážného. Rodiče občas křičí a většinou, když jsou unavený a mají toho nad hlavu, pak přijdou domů a bum bordel. Fakt se pokus Mamce pomáhat a uvidíš ten rozdíl.

Děkuji za rady ale to že ji pomáhám fakt ve všem co se dá ale žádný rozdíl nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.4.21 19:52
@Tinunka píše:
No jasný a kdyby se to nezměnilo, tak se to bude zakladatelce hodit. Může si s mamkou promluvit, že ji má ráda a mrzí ji, když na ni křičí. Snaží se ji pomáhat a může zjistit co mamce vadí aby ji to řeka a předešlo se křiku. Taky je možné, že to mamce neklape ve vztahu s jejím přítelem a to by bylo horší, že si zlost vylévá na dítěti.

No právě k tomu vztahu ji to moc neklape a když dojde domů tak hned začne nadávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.4.21 19:54
@JancaS84 píše:
A ona nadává i jemu, nebo jen na něj? Nějak to z toho nechápu. Co tvůj otec, nebo i ten přítel nešlo by si sednout zároveň a vyříkat si to s ní když u toho bude další dospělý?

No ona nadává i jemu to že sem si s nima sedla a snažila se s nemá mluvit tak to nepomohlo jelikož její přítel je takový že když přijdu třeba o minutu pozdr domů tak je oheň na střeše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
6.4.21 20:21
@VitaminC píše:
Moje mama delala to same. Nenavidela jsem to. Uklidila jsem cely byt, vcetne futer, dveri, vyprala jsem, udelala jsem vsem veceri. Ona prisla a zacala jecet, ze mam na kuchynske lince sklinku se stavou, ze nejsem schopna umyt ani nadobi…
Nekteri lidi jsou nevyzrali bez ohledu na vek, bez ohledu na to, jestli je to mama, dcera, babicka..
Nase spolecnost si rada hraje na to, ze stari si zaslouzi uctu. Ja si spis notuju s panem Werichem. Mlady blbec bude jednou stary blbec.
Poradit je dost tezke, kdyz mame neni nic vhod. Pozadala bych ji o seznam ukolu na tyden/den. To splnila, aby nedochazelo ke komunikacnim sumum.

Tohle dělala máma taky a nenáviděla jsem to.

A nedávno jsem to udělala já.
Jdu, skládám nákup na linku a tam voda. Začla jsem se rozčilovat a dcera slzy v očích, že nádobí dala do myčky a mně není nic dobré, že jsem si našla, že neutřela linku, ale co udělala nevidím :nevim:

je to těžké z obou stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
6.4.21 20:25
@VitaminC píše:
Moje mama delala to same. Nenavidela jsem to. Uklidila jsem cely byt, vcetne futer, dveri, vyprala jsem, udelala jsem vsem veceri. Ona prisla a zacala jecet, ze mam na kuchynske lince sklinku se stavou, ze nejsem schopna umyt ani nadobi…
Nekteri lidi jsou nevyzrali bez ohledu na vek, bez ohledu na to, jestli je to mama, dcera, babicka..
Nase spolecnost si rada hraje na to, ze stari si zaslouzi uctu. Ja si spis notuju s panem Werichem. Mlady blbec bude jednou stary blbec.
Poradit je dost tezke, kdyz mame neni nic vhod. Pozadala bych ji o seznam ukolu na tyden/den. To splnila, aby nedochazelo ke komunikacnim sumum.

Tak to si nedokážu představit takovou situaci. Tohle jsem nikdy nezažila přiznávám… Tak snad jen holce poradit aby se co nejdřív odstěhovala až to bude možné. Tohle asi nikdy neskončí. Já když řvu, tak to už musí být bordel jak blázen a je pravda, že binec mě nehorázně rozčiluje, tak jsem se snažila vcítit do situace matky, že je unavená a doma bouchla bomba :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová