Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
To zamrzí, ale scénu bych nedělala.
Kdyz se já kvůli něčemu takovému naštvu, tak se odcházím projít na dlouho až když mě začne sám intenzivně hledat, tak mě to zase hodí zpět
Jako že má o mě strach a zájem
Pak bys mu to mohla i opatrně předhodit, že když posílá takové smajlíky, tak si nechtěla doma překážet.
Bože, to je teda rada ![]()
Se neposer, hysterko…
Co takhle se ho zeptat co se stalo? Težko v práci? No tak to musím toho svého milovaného přítele trochu rozveselit a přidat štávu a ne ho poslat do p… Kdo by měl radost že jede za takovou fůrií…
Se neposer, hysterko.
Příspěvek upraven 02.01.21 v 21:27
@Lexter píše:
Se neposer, hysterko…
Co takhle se ho zeptat co se stalo? Težko v práci? No tak to musím toho svého milovaného přítele trochu rozveselit a přidat štávu a ne ho poslat do prdele…
Se neposer, hysterko.
Uklidni se.
Nestalo se nic, konci dovolena.
@Anonymní píše:
Nepreklikl, psal pak ze na mě se tesi ale obecně moc ne (práce a proste normální nedovolenkovy režim).A žádnou drzkovou nedostal. Jen jsem řekla, ze je mi to líto, ze já bych se těšila i kdyby mě čekalo bůhví co.
Jak to že ne?
tohle jsi psala, ne?
Já hned vyjela, ze skvělý jak se tesi. On ze na mě moc ale obecně ne (práce atd).Což mě nastvalo ještě víc a píšu mu, ze mě by asi nic nezkazilo teseni se na nej a ze se nemusíme vidět a klidně muže jet zase pryč.
Holky tak vy jste dokonalé, no. Já ne. Proto se ptám jestli občas vyjedete kvůli kravine, ačkoliv vás to od první vteřiny mrzí.
Tyhle útoky mě ale fakt nebaví a nevím čemu to má pomoci.
![]()
Mně by to bylo asi taky líto.
Napsala bych ale normálně, že mě to zamrzelo, protože já bych se těšila i kdyby mi měli další den trhat všechny osmičky naráz ![]()
Upřímně si myslim, že jeho by to možná taky zamrzelo, kdyby to bylo opačně.
Myslím, že na tom nic hysterického není.
To mi připomíná má pubertální léta - tešíš se…netešíš…jak moc…méně…více…a proč… atd. A největší průšvih byl, když neodepisoval a nereagoval ani na prozvánění. ![]()
Přestaň mu vsugerovávat co ty bys…Já bych se těšila atd. On to má jinak, je utahaný, nechce se mu do práce, ujel mu vlak…cokoli. Když jedu ze školy (teď teda už dlouho ne, protože Covid), tak se na mě celá rodinka těší. Já mám za sebou přednášky od rána do večera, tahám se s kufrem jak trotl sockou, chce se mi spát, mám hlad…kodrcám se vlakem 2 hodiny, pak vylezu ven, je mi zima…a jsem fakt protivná a netěším se. Těším se akorát do postele. Protože manžel se bude vyptávat, jak bylo, co bylo…a já na to nemám náladu. ![]()
Fakt nevím, co má za smysl psát si, kdo se jak moc těší. Doporučuji komunikaci omezit a více času trávit spolu pokud to jde. Osobní komunikace má totiž své kouzlo - vidíš hned jak reaguje, tón hlasu atd.
@Kazimíra Olejovka píše:
To mi připomíná má pubertální léta - tešíš se…netešíš…jak moc…méně…více…a proč… atd. A největší průšvih byl, když neodepisoval a nereagoval ani na prozvánění.![]()
Přestaň mu vsugerovávat co ty bys…Já bych se těšila atd. On to má jinak, je utahaný, nechce se mu do práce, ujel mu vlak…cokoli. Když jedu ze školy (teď teda už dlouho ne, protože Covid), tak se na mě celá rodinka těší. Já mám za sebou přednášky od rána do večera, tahám se s kufrem jak trotl sockou, chce se mi spát, mám hlad…kodrcám se vlakem 2 hodiny, pak vylezu ven, je mi zima…a jsem fakt protivná a netěším se. Těším se akorát do postele. Protože manžel se bude vyptávat, jak bylo, co bylo…a já na to nemám náladu.
Fakt nevím, co má za smysl psát si, kdo se jak moc těší. Doporučuji komunikaci omezit a více času trávit spolu pokud to jde. Osobní komunikace má totiž své kouzlo - vidíš hned jak reaguje, tón hlasu atd.
To jo ale my se teď 12 dni neviděli, tak jsme ten osobní kontakt omezit museli. Jinak já z toho zas takovou kauzu myslím neudělala, trochu se to tu prekroutilo.
Kdybych mu fakt napsala ze mě to mrzí ale ze chápu jak to myslel, tak nikdo nic neřekne.
@Anonymní píše:
Holky tak vy jste dokonalé, no. Já ne. Proto se ptám jestli občas vyjedete kvůli kravine, ačkoliv vás to od první vteřiny mrzí.Tyhle útoky mě ale fakt nebaví a nevím čemu to má pomoci.
Kvůli kravině jsem vyjížděla kdysi dávno, teď to házím za hlavu. Fakt pomohl až čas, dospět nebo co…byla jsem v terapii mnoho let kvůli vážným problémům, takže i ta v tom pomohla. Prostě už nemám čas řešit kraviny, vím co je a není důležité a toho druhého znám natolik, že se mě takové blbinky nemohou dotknout - vím, jak to myslí.
@Anonymní píše:
Holky tak vy jste dokonalé, no. Já ne. Proto se ptám jestli občas vyjedete kvůli kravine, ačkoliv vás to od první vteřiny mrzí.Tyhle útoky mě ale fakt nebaví a nevím čemu to má pomoci.
Buď v klidu, tady jsou všechny naprosto domonalé partnerky, vždy nad věcí, nikdy je nic nevytočí, nikdy nejsou přecitlivělé nebo nevylítnou
… Jo, taky občas vyjedu zbytečně, a stejně tak se to stalo kolikrát i manželovi - byť je kliďas
. Důležitý je s tím něco dělat a osekávat to, případně říct, když me něco štve nebo mrzí, v klidu, aby z toho nebyl ještě větší dohad
![]()
Oni je taky důležité, co jsi v úvodu nenapsala. Odkud a kam se vrací. Pokud by se vracel z fakt náročné pracovní cesty a poslal tuhle reakci, tak by tvá reakce oprávněná byla. Jelikož se zřejmě vrací z dovolené nejen k tobě, ale hlavně do pracovního zápřahu, tak byla zbytečná
@yocheved píše:
Buď v klidu, tady jsou všechny naprosto domonalé partnerky, vždy nad věcí, nikdy je nic nevytočí, nikdy nejsou přecitlivělé nebo nevylítnou![]()
… Jo, taky občas vyjedu zbytečně, a stejně tak se to stalo kolikrát i manželovi - byť je kliďas
. Důležitý je s tím něco dělat a osekávat to, případně říct, když me něco štve nebo mrzí, v klidu, aby z toho nebyl ještě větší dohad
![]()
Dekuju
jo mas úplně pravdu, štve mě ze jsem mu to neřekla v klidu, ale abych mlčela to mě taky nebaví, proste mi to je líto, tak co bych to nemohla říct
@Aduš8 píše:
Oni je taky důležité, co jsi v úvodu nenapsala. Odkud a kam se vrací. Pokud by se vracel z fakt náročné pracovní cesty a poslal tuhle reakci, tak by tvá reakce oprávněná byla. Jelikož se zřejmě vrací z dovolené nejen k tobě, ale hlavně do pracovního zápřahu, tak byla zbytečná
Ano do práce se vrací, teď měl od 23.volno a byl v rodném městě. Neviděli jsme se kvůli covidu a pak už jsme to posledních par dni nehrotili, ze se potkáme v Praze v neděli. Takže jasne, jede vlastně do práce, ale taky jede po 2 tydnech za mnou ![]()
Za me jsi reagovala naprosto prehnane a chlap dostal kartac za nic. Jede za tebou, tesi se za tebou a stejne spatne.
A nauc se taky trochu chapat jeho vyjadrovani apod. a neber to jen podle sebe. Ulehcis si taky mraky problemu.
Haha no my se dneska neuvidime, až zítra a určitě to nechci dal resit, jen mě to v tu chvíli proste fakt zamrzelo, ač vím ze to nemyslel nijak špatně. Ale zajímalo by mě, jak by se jemu četlo, ze “už jedu
“