Hádky kvůli nesmyslům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.1.21 22:02
@Cenarius píše:
Za me jsi reagovala naprosto prehnane a chlap dostal kartac za nic. Jede za tebou, tesi se za tebou a stejne spatne.A nauc se taky trochu chapat jeho vyjadrovani apod. a neber to jen podle sebe. Ulehcis si taky mraky problemu.

A kdybych v klidu napsala ze me to zamrzelo, ale ze to chápu jak to myslel a ze se pokusím vykompenzovat to ostatní, bylo by to ok nebo taky ne?

• Citovat
  • Upravit
7692
2.1.21 22:06
@Anonymní píše:
A kdybych v klidu napsala ze me to zamrzelo, ale ze to chápu jak to myslel a ze se pokusím vykompenzovat to ostatní, bylo by to ok nebo taky ne?

Se v tom strašně patláš. Asi jsi mladá, tak brzo sama přijdeš na pár věcí. Brát věci v klidu a spíš se zeptat než hned vylětět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
2.1.21 22:25

Ty už si tady psala viď? Jak odjel za rodinou přes republiku a nepřijel za tebou na dva dny, protože ty ho tak milujes, ze bys za nim přijela na kraj světa.

Holka uklidni se, protože ten si s tebou pak tak solidně vytre p*del, ze budes cumet. Normálních typku jak šafránu a ty tady argumentuješ tím, ze co na srdci, to na jazyku. Někdy se taky řiď heslem: Trpělivost růže přináší.

Úplně zbytecne řešit smajlik… a jo přijde mi normální, ze se netěší na pracovní kolotoč a s tebou to nemá vůbec nic společného. Navíc co si pamatuju, tak jste si teprve v prosinci strejchli ne? Klídek… dychej fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35796
2.1.21 22:26

Nejsi ty ta stejná jak tady řešila, že se s přítelem teď nějakou dobu neuvidí protože jel za rodinou a kdyby tě miloval tak sedne do auta (2h cesty) a aspoň na chvíli prijede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
2.1.21 23:10

Talovy blbosti jsem taky řešila, ale před x lety. Už jsem naštěstí pochopila, že takový kraviny na cenu řešit. Navíc přes SMS vše vyzní jinak. Nepitvej se v takových blbostech. Hodně si ulehčíš život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
2.1.21 23:11

Za mě teda přehnaná reakce ale teda jako bych viděla sebe v osmnácti. :lol: Byla jsem ve vztazích strašně nejistá a pak z toho pramenilo takové bezdůvodné štěkání. Chce to klid, naštvání vydýchat a hlavně nic zásadního, hádky a naštvání neřešit po sms. Napsané věci kolikrát zní jinak v tvé hlavně a jinak v hlavě toho, kdo to píše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
2.1.21 23:36

Takový scény kvůli kravinam jsem delala tak ve 20.. teď už ne.. navíc teď už on i ví ze tohle psát není vhodný… člověk cim dyl je spolu tím lip se zná :lol: třeba spolu vydrzite taky 15 let a pak když si na tohle vzpomenes se zasmejes jaky hovna si tenkrat měla čas, chuť a energii řešit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
2.1.21 23:48

:mrgreen:
Popravdě mě kdybys dala takovou sondu, na to, že se na tebe moc těším, ale netěším na na to, že opět klasika koloběh, práce..zase chaos. A tys mi předvedla tohle, tak to bychom se asi neviděli, to ti říkám narovinu. A mužský nejsou zrovna na nějaký dokazování si, co jak mysleli a co jak vyznělo. A dohadovat se, co, jak.
Omluv se mu a nestřílej hned z kanonu. Každý se hada kvůli kravinám, ale tohle je smutná, přehnaná reakce :palec:

• Citovat
  • Upravit
8288
2.1.21 23:59

Taky by mě zajímalo, kolik ti je. Určitě bych to řešila za velmi mlada podobně. Později už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12912
3.1.21 09:07

Přijdeš mi jako jedna moje nesebevědomá a velmi hysterická známá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová