Hádky kvůli nesmyslům?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Někdy taky reaguju přehnaně, ale tohle podle mě bylo zbytečné… Třeba
to tak vůbec nemyslel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Kolik ti je? Nepřijde mi vůbec normální, že se urazis za takovou „kravinu“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Naprosto zbytecne a prehnane. Chudak chlap. Bohuzel u zen naprosto bezne. Vyzkousel jsem nekolik modelu a vsechny mely tuto chybu v softwaru.
Musis pochopit, ze pro muze je sms apod. zakladni komunikace. Napisou dolezite informace a tecka. Kdyz chces roman, ala cervena knihovna, tak si bud kup knizku nebo cekej o hodinu dyl, nez to nekde na hranicich napise…
Příspěvek upraven 02.01.21 v 21:00
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nemyslel já to vím, ale přišlo mi to
strašně líto, když počítám hodiny než se uvidíme a on místo aby napsal
“už jedu zlato” tak tam dá placiciho smajlika. Tak já nevím
Asi jsem precitlivela a hlavne ty věci neumím držet v sobě, vždycky mu
to hned napisu ze se mě to dotklo
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Já se neurazila to zas ne, jen mě to mrzí, a bohužel co na
srdci to na jazyku, takže mu to vždy řeknu
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Já se neurazilato zas ne, jen mě to mrzí, a bohužel co na srdci to na jazyku, takže mu to vždy řeknu
Takze chudak dostane drzkovou, jeste nez se vubec dostane dom za to, ze jede dom. Nedivim se, ze by se na to chlap vykaslal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Mallorka píše:
A to tě nenapadlo, že se s tím smailikem preklikl.
Nepreklikl, psal pak ze na mě se tesi ale obecně moc ne (práce a proste normální nedovolenkovy režim).
A žádnou drzkovou nedostal. Jen jsem řekla, ze je mi to líto, ze já bych se těšila i kdyby mě čekalo bůhví co.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
No, vztáhla sis na sebe něco, co se netýkalo tvé osoby. Co na to říct
chlapi tuhle přecitlivělost moc nechápou,
takže bacha na to. Za mě jsi to teda trochu přehnala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tvl ale dyt pises ze ti psal, ze na tebe se tesi. Tak co chces vic? Protlacit kytici 100 ruzi pres MMS? Jako fakt nechapu. A delat sceny kvuli smajliku? To jako fakt?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak vážně, přijde mi vám zprava:
“Už vyrazim “
Vám by to nepřišlo po 2 tydnech co se nevidíte líto? Jako ok, nemyslel to tak, ale proste to vyznělo hrozne.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Cenarius píše:
Tvl ale dyt pises ze ti psal, ze na tebe se tesi. Tak co chces vic? Protlacit kytici 100 ruzi pres MMS? Jako fakt nechapu. A delat sceny kvuli smajliku? To jako fakt?
Přijde ti scéna říct, ze mě to mrzí, jak to podal? Ano vím ze na mě se tesi, ale fakt mi přijde líto, ze ty ostatní věci dokážou prebit to, ze se uvidíme my
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Tak vážně, přijde mi vám zprava:“Už vyrazim
Vám by to nepřišlo po 2 tydnech co se nevidíte líto? Jako ok, nemyslel to tak, ale proste to vyznělo hrozne.“
To zamrzí, ale scénu bych nedělala.
Kdyz se já kvůli něčemu takovému naštvu, tak se odcházím projít na
dlouho až když mě začne sám intenzivně hledat, tak mě to zase hodí zpět
Jako že má o mě strach a zájem
Pak bys mu to mohla i opatrně předhodit, že když posílá takové
smajlíky, tak si nechtěla doma překážet.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Strach z intimity (kvůli vzhledu)
- Odešly jste kvůli jinému od partnera?
- Potraty kvůli celiakii
- Hádky v rodině kvůli sestrám
- Rozešel se kvůli vám partner?
- Vánoce s ex kvůli dětem?
Holky, hadate se s partnery kvůli kravinam a už od první vteřiny víte, ze to je chyba?
Neviděla jsem se s přítelem 14 dni, dneska jede zpět a zítra se máme vidět, já už 3 dny štěstím nespim a on mi dnes napsal “tak už jedu
“
Já hned vyjela, ze skvělý jak se tesi. On ze na mě moc ale obecně ne (práce atd). Což mě nastvalo ještě víc a píšu mu, ze mě by asi nic nezkazilo teseni se na nej a ze se nemusíme vidět a klidně muže jet zase pryč.
Teď mě to mrzí ale dotklo se mě to, přitom denně si volame, píšeme a ještě dnes dopo psal jak strašně se tesi. Vím, je to vyhroceny, ale někdy si neumím pomoct. Mate to taky tak? A omluvite se pak?
Bohužel co se tohodle tyce, tak vím ze jsem reagovala špatně, ale přišlo mi to vážně líto. Vás by to nenastvalo/nemrzelo?