Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, chci se podělit o nemilou zkušenost s e-shopem www.modaplzen.cz. Hadry z Číny, 20 dnů čekáte na balíček a pak humus. Měla jsem se více zajímat o detaily zboží atd..Proto na to poukazuji ať se taky nenapalite. Poštovné zpět do Číny bezmála 460 Kč, které si hradite samozřejmě také vy. Stránky mají krásně udělane ale vážně bacha..napodobeniny jsou opravdu nevkusne! Ani na dvůr bych to nechtěla.
Prostě propadák
![]()
Máte taky někdo tuto špatnou zkušenost? Nebo jiný, podobny,,obchůdky,,?ať si odiraji někoho jiného a ne slušně pracující lidi
@Lucie608 píše: Více
web neexistuje, ale jen když si je zadáš přes google, tak vidíš spoustu špatných recenzí, takže?
Asi bych to jako odírání „slušně pracujících“ nenazvala - spíš jsi hloupá, nečteš recenze a vyhazuješ nesmyslně kvanta peněz. Další bohatá, co si může dovolit kupovat levné věci.
No, upřímně, jako prvni se na jakemkoliv shopu divam na kontaktní údaje a pokud nejsou s adresou, tak je potreba hledat v obchodnich podminkach…
A jinak ne, spatnou zkušenost nemam, v Číně obcas nakupuju, ale pouze naprimo, tedy Aliexpress.
@stinga píše: Více
Ja se na web normálně dostala
a splnuje podezrele znaky prodeje z Ciny.
@j.a.n.i1 píše: Více
mně na to počítač prostě nepustí, neotevře to
@j.a.n.i1 píše: Více
z Aliexpresu nakupuje bez problémů moje matka, já zase nakupuju na Temu - něco je ok, něco úplně ne ![]()
Proč jsi to posilala do Číny? Přece je povinnosti prodejce to převzít a ať si to pošle do Číny sám.
Psát sem, kdo všechno se živí přeprodejem levných šuntů z Asie je nesmysl. Spíš by mě zajímalo, kdo ještě něco šije v ČR.
Příspěvek upraven 03.12.25 v 23:57
@malachi píše: Více
Protože to, ze to ma stranky v ceštině a jmenuje se to modaplzen.cz jeste neznamena, ze je to cesky prodejce…
@j.a.n.i1 to jo no. Je to dobrá past. A majitel v podstatě nedohledatelný. Možná jedině z čísla účtu na který odešly peníze.
A jakou jako čekáte kvalitu u eshopu, co se jmenuje Móda Plzeň? ![]()
@Lucie608 na temu se dá vracet zadarmo zpět a drobnější vrátky ani nechtějí vracet a vrátí peníze
tak to šlo asi jim do kapsy
@malachi esito, littel things, littel angel, fantom…české švadlenky ![]()