Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojky maminky, chtěla by jsem se zeptat na vaše zkušenosti s UM je lepší Hami mléko nebo nutrilon? momentálně máme nutrilon 1 a dcerka 2 týdny od té dby trpí na silnou zácpu a bez pomoci nemůže ee, pár znamých mi rtvrdí že po Hami takový problém není a když ju tak menší..navíc malá i když vypije 60ml dávku tak nevydrží ani dvě hod a u Hami jsem se dívala že se dá koupit i s vyšším sytícím účinkem, budu ráda za vaše názory ![]()
@brumi Tak pokud UM nevyhovuje, má po ní zácpy, tak určitě změňte značku. Každé dítě UM snáší jinak.
Pokud už bych měla volit mezi Nutrilonem nebo Hami, vybrala bych si Hami. Nejsem moc zastánce Nutrilonu
Volila bych třeba Bebu nebo Sunar ![]()
Syn měl po Nutrilonu i Hami veliké zácpy. Pomohl Sunar Complex, ale po něm mu začal průjem, pak Sunar Nutradefense, taky nakonec průjem a jako poslední jsme zkusili Hipp a po něm je bez problémů. Ze začátku jsem jen UM občas dokrmovala.
@brumi vzhledem k tomu, že nutrilon a hami je stejná firma (nutricia), sáhla bych po jiném. Za sebe mohu doporučit Nutradefens. u Nutrilonu jsou zácpy celkem známé, po Sunaru Nutradefens syn chodil pravidelně a se zácpou neměl žádné potíže. https://www.emimino.cz/…utradefense/
Asi to chce prostě vyzkoušet, každému mimi vyhovuje něco jiného.
Já dávala Nutrilon a když byl starší tak Hami.
@brumi Začínala sem s Nutrilonem a pro zácpu přešla na Hami a jsme bez problémů ![]()
Ahoj, no malý měl po nutrilonu zas průjem:) po sunaru zácpu, nakonec vzal hipp a kadil krásně ![]()
@brumi Tak já mám dvojky, malej je na Hami a taky jsem spokojená, kadí hezky, není zacpanej, ale ani průjem, takže se neprokajdí, jako se někdy povede jeho kojené sestře. Ale je to individuální, hodně se to teď změnilo, co jsem začala přidávat kaši a mrkev.
Děkuji moc za rady a asi zkusím koupit malé balení Hami a uvidíme jak čtu tak vám hodně z vás vyhovovalo ![]()
My jsme měli sunar- po roce začala zvracet, pak jsme měli rok hami a ted kupuji Nestlé junior. Hami je Polské- trochu jsem se toho bála, proto jsme přešli na jiné.