Přejít z Beby na Nutrilon?

146
22.2.13 15:51

přejít z beby na nutrilon?

Holky, co říkáte na přejítí z beby 1 HA ve třech měsících na nutrilon? Jaké máte s nutrilonem zkušenosti? Není něco lepšího? Díky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
22.2.13 15:54

Myslím, že ani sebelepší um nemusí vyhovovat všem, takže tím se nepořídíš. Každý dítě je osobnost a samo si ‚řekne‘ co jo a co ne… Jinak co jsem vyčetla, Beba je snad top, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.2.13 16:04

A důvod? Neexistuje nějaké lepší nebo horší mlíko, spíš více profláknuté reklamou a méně. A věř mi, že si tu reklamu taky hezky zaplatíš, já zrovna dneska koukala na umělý mlíka v drogérce a přecházel mi teda zrak, hlavně z tý beby, pak ještě ten nutradefense, to byly pálky 8o

Navíc teda každé mlíko má malinko jiné složení a některým dětem sedne to, jiným ono… Pokud dítěti stávající UM chutná, vyhovuje, nemusíš měnit kvůli ceně, tak bych to nechala jak je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
22.2.13 16:06

Ahoj,

no, my jsme použily nutrilon a tedy katastrofa :(. Pak jsme přešli na Bebu a maximální spokojenost. Ono opravdu každému dítku vyhovuje něco jiného. Teď používáme obyčné Babylove z DM a taky spokojenost. Takže záleží na vás. Lovu zdar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
22.2.13 16:11

U starší jsme vyzkoušela asi 5mlík než ji sedla beba, mladší jsme koupila rovnou bebua ejhle-děsný prujmy. nakonec jsme skončili na nutradefense a teď už obě pijou sunar od 2 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
22.2.13 16:11

Zastávám názor @Gladys :palec:
A sama za sebe můžu říct, že jsem v 3.měsíci taky zkusila změnit UM /z Nutrilonu na Bebu/ a Beba nám nesedla-trochu rozhodila zajetý režim, malá byla neklidná a měla zácpu. Prostě každý miminko je jiné a jinak taky reaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
22.2.13 16:27

Ahoj, my jsme jely na beba ha už z porodnice, nekojila jsem. přejít jsem se bála, že to miminku nebude chutnat, takže jsme kupovali ha i třetí stupeň. pak jsme vyzkoušely beba pro, koupila jsem vzorek v lékárně, byl to teda 2. stupeň - vzorek, ale chuť prý měla být stejná jako u třetího. mimi to vypilo, takže jsme postupně začli kupovat beba pro. teď před pár dny, když beba pro měla výpadek, zkusili jsme doremi junior 2+ od nestle (beba je tady od nestle). a chutná. ač je na krabici příchuť „original“ a na krabici od jednoho roku výše je vanilka, je original taky sladší. samozřejmě to chutná. jo, jinak beba pro není zdaleka tak hořká a vyjde podstatně levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
22.2.13 16:51

Děkuji za názory. Jde mi právě o to, ž velké rozdíly nevidim, ale cena je dost vysoká. já jí to nasadila, pač jsem nemohla kojit, tak prý je to kvalita…ted bych pomalu na něco jiného…prosím, co je to ta beba pro? To se tak jmenuje? Kouknu na net…děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
22.2.13 16:53

Tedy ted si protiřečím, někdo právě říká, že beba je kvalita, jiný zas ne, i doktoři se liší v názorech a znám plno dětí nekojených, co vyrostli na nutrilonu…tak váhám,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
22.2.13 16:57

@Lucyyy

Pokud miminko Bebu pije dobře, pak bych UM neměnila. Ono se pak taky může stát, že se ti mimčo najednou zasekne a začne odmítat každé mléko, které mu nabídneš. A za to riziko to nestojí. Buď ráda, že jí, že prospívá.. máš to za pár, pak už začneš zavádět příkrmy a spotřeba UM půjde rychle dolu.
Chápu, že finančně je to asi s Bebou náročné.. ale zase je to HA a může tě hřát vědomí, že jsi pro mimčo zvolila tu nejlepší možnou variantu, když už nebylo vlastní MM a že mu/jí trávicí i imunitní systém zatěžuješ minimálně.

• Citovat
  • Upravit
9675
22.2.13 17:07

@Lucyyy Prodávájí „vzorky“ nutrilonu jsou tam 3 odměrky teď si nejsem jistá tak zkus zda vám bude vyhovovat mi jsem z Beby museli přejít nemohl se vykakat :roll: Jinak malej je žrout a vypije vše :mrgreen: přes den má nutrilon a na noc hajánka od Hami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.2.13 18:00

Jo, nutriloní vzorky jsem dneska kupovala v DM pro strýčka příhodu, tak můžeš zkusit, ale popravdě, pokud ti jde o peníze, tak bych spíš zkusila Hami. Neděla Hami ten samý výrobce jako nutrilon? :mrgreen:
Původně jsem myslela, že koupím babylove mlíko, ale kdybychom to jednou itevřeli, tak už by se to muselo do určité doby spotřebovat a to bychom nedali, ale jinak jsem dávala babylove 2 druhorozenému od půlroku a v pohodě. Ale moje děti zatím vypili všechno, co jsem jim do flašky dala, tak těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
22.2.13 18:33

My naopak přecházeli z Nurilonu na Bebu pro 1. Nebo nedá se říct, že přecházeli - po dvou příkrmech Nutrilonu už zvracela i moje mlíko. Gejzíry i nosem..Známé dítko taky nemohlo Nutrilon a měli Sunar Nutradefense nebo jak se to píše..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
22.2.13 18:42

@B EL

Mam stejnou zkusenost. Po Nutrilonu mi dcera chytla silenej strevni katar, ze zvraca 4dny v kuse. O tyden pozdeji druhy pokus, stejna reakce. Takze vyrustala na Beba HA.

Příspěvek upraven 22.02.13 v 19:50

• Citovat
  • Upravit
2622
22.2.13 18:54
@mirink píše:
Ahoj,no, my jsme použily nutrilon a tedy katastrofa :(. Pak jsme přešli na Bebu a maximální spokojenost. Ono opravdu každému dítku vyhovuje něco jiného. Teď používáme obyčné Babylove z DM a taky spokojenost. Takže záleží na vás. Lovu zdar :mrgreen:

u nás to bylo to samé… po Nutrilonu :poblion: pak Sunar a teď Babylove, bohužel ale mají nějaké výpadky ve výrobě a nemůžeme narazit na 3, takže pořád jedem ve 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová