Hamilton a poslíčci

85
27.2.14 16:22

Hamilton a poslíčci

Maminky, chci se zeptat, zda vám Hamiltonův hmat vyvolal taky jenom zbytečné poslíčky, které jste před ním neměly a k porodu nevedl? Mimochodem, informoval vás před tím doktor, že to bude dělat? Což je jeho povinností…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Babišovka
27.2.14 16:25

Ano lékařka mi řekla, že mi provede hmat, který by mi měl pomoct… a 7 hod na to jsem porodila… ;)

• Citovat
  • Upravit
Thesis
27.2.14 16:26

Mě dr udělal dopoledne Hamiltona, od té doby mě bolelo břicho. Večer poslíčci, ráno poslíčci a odpoledne už pravé kontrakce 8) Jinak já si o něj řekla sama.

• Citovat
  • Upravit
72725
27.2.14 16:27

@spinisek mi se dr ptal, jestli hamiltona chci udělat - takže jo, informoval. Porod to nevyvolalo, poslíčky taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
27.2.14 16:27

@spinisek dělali mi ho u obou těhotenství na mojí žádost. První se synem 39+0 neudělal vůbec nic, ani jsem nešpinila. S dcerou 39+4 mi vyvolal bolesti co jsem si myslela, že jsou poslíčky, ale za 4 hodiny byla dcera venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
27.2.14 16:32

Ano, dr. se me ptala nebo spis oznamila, ze by ho zkusila a uvidime, tak jsem souhlasila a dva dny po Hamiltonu jsem porodila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.2.14 16:35

@spinisek ano, mě se doktor ptal, zda ho chci provést. Vše bylo „připravené“,do třinácti hodin jsem porodila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
27.2.14 16:48

Mě se doktorka zeptala jestli ho chci provést, udělala mi ho okolo dvanácté odpoledne a v půl dvanácté v noci mi začali kontrakce. Poslíčky sem neměla vůbec za celé těhotenství, nebo sem to aspon nezaregistrovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
27.2.14 17:40

Mě ho dělali jako jedinou možnou alternativu k vyvolání porodu před tp.
Poprvé se nepovedlo, měla jsem jeden den poslíčky a krvácela jsem, za týden se doktorka do toho opřela pořádně, zase den poslíčci a ktrvácení, druhý den klid, třetí se mi rozjel porod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
27.2.14 17:49

Tak mě se doktorka ptala, jestli ho chci provést. Udělala mi ho ve :,( 13h od té doby mirné pobolivaní v pobřišku, večer to začalo nabírát na sile a ráno v 6.30 byl prcek venku :) :srdce: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
27.2.14 17:58

@spinisek mě ho kdysi dělali, ale je to už 12 let.Bylo to u Apolináře a nic mi neřekl. Že mi dělal tehdy hamiltona jsem si uvědomila až loni, kdy jsem rodila své druhé dítě a ptali se mě, jestli ho chci udělat :mrgreen: Jo a jinak tehdy jsem začala přesně za 24 h po hamiltonu rodit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
27.2.14 18:32

Mě ho dělal dr. 4× a prd z toho, jen sem špinila, malý vylezl stejně až po termínu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí