Hamiltonův hmat a kontrakce

Anonymní
19.10.20 19:41

Hamiltonuv hmat a kontrakce

Zdravím :dance: dneska jsem 40+6 a ráno v 8 mi byl proveden hamiltonuv hmat. Do té doby žádné bolesti. Od toho hmatu mě strašně bolí záda těsně nad zadkem, a mám kontrakce. Ale velmi nepravidelne, většinou mě u nich bolí podbrisek a prostor mezi spodkem a zadkem. Nyní mi odešla i hlenova zátka. Kontrakce jsou někdy po 30 minutách, někdy hodinu nic, pak po 10 minutach a zas třeba půl hodiny nic. Musí kontrakce být vždycky pravidelne v určitych intervalech? Nebo můžou být i takto nepravidelne? A kdy případně jet do porodnice?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.10.20 20:19

Zkousela jsi teplou sprchu? Pokud prestanou, jsou to jen poslicky. Kdyz budou pokracovat a zpravidelni, uz to bude porod. Do porodnice vetsinou chteji pravidelne po peti minutach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
19.10.20 20:29

Teplou sprchu nebo klidně i vanu, ale u toho nebuď sama. A zkusit zaspat. Když se mi rozjížděl porod, brala jsem si do postele termofor. Porod je (vesměs) běh na dlouhou trať, tak šetří síly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
19.10.20 20:39

Zaspi to, odpočívej, nabírej síly. Vše, co holky napsaly, do porodnice chtějí opravdu po cca 5 ti minutách stahy, kontrakce budou zesilovat. Toto je teprv začátek a taky ráno může být klid a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5919
19.10.20 20:41

Mně byl taky dnes udělán, od té doby bolest v podbřišku, záda těsně nad zadkem, mírné špinění. Zatím to k porodu nemáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí