Hamiltonův hmat a krev

2.7.21 18:57

Hamiltonuv hmat a krev

Ahoj, prosím Vás, dneska mám termín porodu, byla jsem dopoledne na kontrole v porodnici a doktorka mi udělala hamiltona, po příjezdu domů jsem šla na WC se vyčůrat a od té doby krev, jsem prvorodicka takže jsem rádci zavolala do porodnice zda je to normální a prý je ale teď je to už několik hodin a já stále mám na toaletním papíru krev :? Chci se zeptat zda jste to některá měla také a za jak dlouho to asi tak přešlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5012
2.7.21 19:02

Měla jsem to také tak a špinila jsem až do porodu. Porodila jsem další den večer. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
2.7.21 19:02

Je to normální, může postupně odejít hlenová zátka. Pokud pomalu začne bolet podbřišek, jako při MS a krvácení neustane, či se zvýrazní, začíná pomalu porod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.21 19:04

@pannda ano, podbrisek bolí jako při MS a do toho křížové bolesti zad, takže myslíte že by to do neděle mohlo přijít jo? A s tou krvi teda nemám plašit? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
2.7.21 19:10
@Angell123123 píše:
@pannda ano, podbrisek bolí jako při MS a do toho křížové bolesti zad, takže myslíte že by to do neděle mohlo přijít jo? A s tou krvi teda nemám plašit? :palec:

Podobné jako u mne…ale já už byla druhorodička, Hamiltona měla cca o den dříve, krvácení bylo až další den nad ránem a porodila jsem odpoledne. U tebe to může déle trvat. Vyčkej do zítřka, nebo pokud by byl odtok plodové vody, tak potom do porodnice. Teď je vše úplně v začátcích, porod může být až za spoustu hodin. Ale porod se pomalu nastartoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
2.7.21 19:12

Jako u mne pri prvním dítěti. V pátek Hamilton, celý víkend krev a špinění, v neděli večer zátka, od pondělí od 3 ráno krizové kontrakce, ale nepravidelné, tak stejně došlo na vyvolání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.21 19:17

@pannda tak moc děkuji, jsem hned klidnější a snad porod brzy přijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
2.7.21 19:19

Po Hamiltonu mi v noci odešla zátka s větším množstvím krve, pak jsem ještě další den špinila. Tuším, že mi doktor v porodnici řekl, abych přijela v případě, že bych krvácela jasně červenou krví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
2.7.21 19:20
@Angell123123 píše:
@pannda tak moc děkuji, jsem hned klidnější a snad porod brzy přijde ;)

Držím palce, ať jste oba zdraví a hlavně - neplašit! Můžete nakouknout do mé galerie, pod textem, třeba Vás na mimčo něco zaujme. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí