Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem,
chtěla bych se zeptat na Vaši zkušenost s HH. Dneska mi v porodnici na kontrole řekli, že jsem otevřená na jeden prst a jestli chci HH. Tak jsem řekla, že ano. Doktorka mě upozornila, že budu špinit a bude mě bolet podbříšek.
Už jsou to 4 hodiny a v podbříšku a zádech mě trochu pobolívá, ale vůůbec žádné špinění. Ani náznak ![]()
Měla jste to některá také tak? Musí ho nutně doprovázet špinění, nebo je možné, že by HH nebyl proveden správně? ![]()
Děkuji všem za odpovědi ![]()
Mela jsem HH taky brz bolesti a spineni. Ve 14h hh, od 18h slabe kobtrakce a po pulnoci mimi v naruci ![]()
Meĺa jsem hamiltona taky. Bez bolesti a bez spineni a vubec bez jakehokoli ucinku ![]()
Hamiltona mi dělali třikrát a špinila jsem pouze trochu po posledním. Bolesti jsem taky žádné neměla, nakonec porod museli vyvolávat.
Já měla HH dvakrát a poprvé teda děs, bolelo to ještě dva dny potom a trochu jsem špinila, ale podruhé to nebolelo vůbec ani špinění nebylo. Asi záleží jak který doktor to dělá
Každopádně je fajn, že se tě zeptali!! Mně ani jednou ![]()
@konfett spinit muzes a nemusis. S tim jestli bude ucinkovat to nijak nesouvisi. Souvisi to jen s tvym cipkem a jak je krehky ![]()
Díky všem za reakce.
Už jsem si říkala, jestli není něco špatně
Tak uvidíme, jak to u bude ne/fungovat.
Taky jsem měla HH bez reakce, žádná bolest, žádné špinění, rozjelo se to až večer kdy mi odešla zátka a k ránu porod..taky jsem myslela že to nepomohlo když se nic nedělo, ale naštěstí teda pomohlo
@smurfka Jééé… tak budu doufat, že to bude mít úplně stejný průběh jako u Tebe. To bych si opravdu přála! ![]()
@quinny Mě právě ani samotný HH moc nebolel. Přitom běžná kontrola od té samé doktorky byla dooost nepříjemná. Tak jsem byla hodně překvapená. Slyšela jsem jak je to bolestivé, ale u mě nic.. Tak je to asi i v tomhle případě u každé z nás velice individuální ![]()
@konfett píše:
@smurfka Jééé… tak budu doufat, že to bude mít úplně stejný průběh jako u Tebe. To bych si opravdu přála!
jj já měla láčes porod na prvorodičku..rychlý, bezpolestný, takže přeju všem to samé..já teda ještě po tom HH celý den skákala na gym. baloně a stejně nic..až večer no, tak si počkej:o)
, ale jak píší holky, některým vůbec nepomohl, takže když se nebude nic dít, neznamená to, že byl udělán špatně..
@konfett píše:
@quinny Mě právě ani samotný HH moc nebolel. Přitom běžná kontrola od té samé doktorky byla dooost nepříjemná. Tak jsem byla hodně překvapená. Slyšela jsem jak je to bolestivé, ale u mě nic.. Tak je to asi i v tomhle případě u každé z nás velice individuální
jj já čekala, oči zavřené, nohy zařezané na koze kdy to jako bude at se připravím na tu bolest a dr, na mě mluví a prý už to je hotové..
tak nevím ![]()
@smurfka Velká závist.
Asi si taky trošku zahopsám
a budu doufat v to, že budu mít stejně hladký průběh porodu, jako Ty! ![]()
Příspěvek upraven 19.08.13 v 16:15