Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Že by zátka?
Jela bych do porodnice. Ale v klidu, žádné zmatky. Ať si říká kdo chce co chce, jsou tam od toho aby ti řekli, že je miminko v pořádku.
Podle mě hlenova zátka, jela bych až při kontrakcich po 5 min
Hlenová zátka, ale nechápu, proč v termínu dělají Hamiltona. Ona by nejspíš porodila i bez něj. ![]()
@Zabatko mě ho dělali taky, byla jsem z břicha hotova, vše bylo nachystané, chtela jsem ho dobrovolně aby se to rozjelo… Děti obě byly za 4h od 1.kontrakcich na svete
Já jdu na Hamiltona zítra. Vše mám dole pripravene, oteviram se, poslicky už mám časté. Tak mě zajímá, jak jsi dopadla a po jaké době přišly první pravidelnejsi kontrakce. Potřebujeme zajistit hlidani pro starší dceru a já se bojím, ze to pojede buď moc rychle nebo ze to proste nestihneme. 😀
@Maminka-Praha jestli vás zajímá… U 1.dcery první hemilton nic… Jen bolesti odpo, zabral až druhý, udělá ráno, večer už jsem se moc necítila.. 2 vany.. V půl 11 příjezd do porodnice a ve 2:18 na světě… U druhé jsem se po 1.hemiltonu tomu rozhodla pomoc a šla takovou delší procházku…poslicky už po cestě zpět… Večer se to po 2 vanach zas rozjelo v 10 v nemocnici ve 2 ráno malá na svete😊
@kavulenka dekuju za zkušenost. 🙂 Takže většinou dopo se provede a během noci se rodí. 🙂 tak nějak s tím počítám. Ale zas nechci zbytečně plasit. Co když se nebude nic dít. ![]()
Ahoj. Vcera rano mi doktor dělal hamiltonuv hmat pro rozjeti porodu. Rikal ze muzu spinit. Spinila jsem chvili po tom hmatu a pak az večer. Pres chvili jsem se vzbudila a sla na záchod a po utreni ze me šlo i něco žlutého v takovým hlenu. Lehla jsem si a po chvilce mam takovou bodavou bolest, projede mi jakoby ze spod nahoru. Jsem těhotná poprvé tak nevim kdy jet do porodnice nebo ne. Dekuji za radu